Pardon ilac almiyorum yazicaktim yanlis olduKizlar iki gundur cok basagrisi oluyor ilacda aiyorum , midem berbat bulaniyor. Kiru kuru ogurme genelde. Ama basagrisi ile basedemiyorum , ilac alsammi ? Parasetemol vs ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon ilac almiyorum yazicaktim yanlis olduKizlar iki gundur cok basagrisi oluyor ilacda aiyorum , midem berbat bulaniyor. Kiru kuru ogurme genelde. Ama basagrisi ile basedemiyorum , ilac alsammi ? Parasetemol vs ?
Ben yurtdisinda yasiyorum parol acaba paresetemol mu?Parol ve minoset içebilirsin plus olmayanlardan
Bende de uzun sure feci agri oldu uyuyodum kafami daga tasa vurucak kadardi suan gecti benxe ilac icme doktoruna sor iciceksen deKizlar iki gundur cok basagrisi oluyor ilacda aiyorum , midem berbat bulaniyor. Kiru kuru ogurme genelde. Ama basagrisi ile basedemiyorum , ilac alsammi ? Parasetemol vs ?
İki merkez de özellikleri bakımından ve ya memnuniyet açısından neredeyse aynı geliyor bana. Hangisi azıcık daha baskın geldiyse seçin gitsin inşallah ilk denemenizde bebeğiniz olur <3Şimdiye kadar britishte kesin kararlıydım hatta tamam bu son nisanda ordayım diye söz verdim kendime ama az önce yine gynolife tan aradılar yine inanılmaz kararsız kaldımçok güven veriyor konuşmaları her ikisinin de ne zormuş karar verme aşaması
Gynolife vaadleri ne?Şimdiye kadar britishte kesin kararlıydım hatta tamam bu son nisanda ordayım diye söz verdim kendime ama az önce yine gynolife tan aradılar yine inanılmaz kararsız kaldımçok güven veriyor konuşmaları her ikisinin de ne zormuş karar verme aşaması
Ne kadar doğru bilmem ama listenin başında bu çıkıyor. Uzun süreli kullanım sonucunda diyor burada ama parol ile aynı mı bilmem.
Tamam canim sagol oyle yapimBende de uzun sure feci agri oldu uyuyodum kafami daga tasa vurucak kadardi suan gecti benxe ilac icme doktoruna sor iciceksen de
Ahh aminn inşallah hepimizinn.. ailelerimizin bilmediğini burda birbirimizle paylaşıyoruz o kadar özel ki burdaki insanlar benim için. Valla bir gün biri baskın geliyor bir gün biri:) ne kadar zormuş. Bütün bilgiler her iki merkezde de var gynolife ın avantaj olan durumu, sanki doktor beyle iletişim biraz daha kolay gibi geldi. Hasan bey de çok ilgili her soruma cevap verdi. Tabi merkezleri gidip görme şansım olmadı maalesef ama diğer bütün seçenekleri eleyip, ciddi anlamda bu ikisi arasında inanılmaz tereddütte kaldım. Allahım hayırlı kapıyı nasip etsinİki merkez de özellikleri bakımından ve ya memnuniyet açısından neredeyse aynı geliyor bana. Hangisi azıcık daha baskın geldiyse seçin gitsin inşallah ilk denemenizde bebeğiniz olur <3
Kalbinin sesini dinle sen hangisini istiyorsan kalbin aklın hangisine yattıysa ona göre karar ver canimŞimdiye kadar britishte kesin kararlıydım hatta tamam bu son nisanda ordayım diye söz verdim kendime ama az önce yine gynolife tan aradılar yine inanılmaz kararsız kaldımçok güven veriyor konuşmaları her ikisinin de ne zormuş karar verme aşaması
Sen kafanda düşün iyice canim.ic sesin ne diyorsa ona git.Ahh aminn inşallah hepimizinn.. ailelerimizin bilmediğini burda birbirimizle paylaşıyoruz o kadar özel ki burdaki insanlar benim için. Valla bir gün biri baskın geliyor bir gün biri:) ne kadar zormuş. Bütün bilgiler her iki merkezde de var gynolife ın avantaj olan durumu, sanki doktor beyle iletişim biraz daha kolay gibi geldi. Hasan bey de çok ilgili her soruma cevap verdi. Tabi merkezleri gidip görme şansım olmadı maalesef ama diğer bütün seçenekleri eleyip, ciddi anlamda bu ikisi arasında inanılmaz tereddütte kaldım. Allahım hayırlı kapıyı nasip etsin
Vallahi bu konuya göre seçim yapıyorsanız öyle düşünmeyin derim.Murat beyle iki kere görüşebildim sadece.kendisini bir kere gördüm gittiğimizde muayene etti.Bir kere de transfer sırasında gördüm.Transfer sonrası visite gelip nelere dikkat etmemiz gerektiğini söyledi o kadar.Ama tabi eminim bir çok merkezde böyledir.Hakkını yemeyelim transfer de çok kolay geçti.İşinde başarılı olduğu aşikar ama çok çabuk ulaşırım diye seçiyorsanız iyi düşünün.Diğer merkez hakkında bilgim olmadığı için sadece bu konuda yorum yapabilirim.Gynolife embriyolog konusunda iyi diye biliyorum ama işte her şey nasip kısmetten öte değil.Ahh aminn inşallah hepimizinn.. ailelerimizin bilmediğini burda birbirimizle paylaşıyoruz o kadar özel ki burdaki insanlar benim için. Valla bir gün biri baskın geliyor bir gün biri:) ne kadar zormuş. Bütün bilgiler her iki merkezde de var gynolife ın avantaj olan durumu, sanki doktor beyle iletişim biraz daha kolay gibi geldi. Hasan bey de çok ilgili her soruma cevap verdi. Tabi merkezleri gidip görme şansım olmadı maalesef ama diğer bütün seçenekleri eleyip, ciddi anlamda bu ikisi arasında inanılmaz tereddütte kaldım. Allahım hayırlı kapıyı nasip etsin
Evet parolde de minosette de etken madde parasetamol. Yinede doktorunuza danışmadan almayın bence.Ben yurtdisinda yasiyorum parol acaba paresetemol mu?
Sizin işlem embriyo donasyonu muydu peki?Vallahi bu konuya göre seçim yapıyorsanız öyle düşünmeyin derim.Murat beyle iki kere görüşebildim sadece.kendisini bir kere gördüm gittiğimizde muayene etti.Bir kere de transfer sırasında gördüm.Transfer sonrası visite gelip nelere dikkat etmemiz gerektiğini söyledi o kadar.Ama tabi eminim bir çok merkezde böyledir.Hakkını yemeyelim transfer de çok kolay geçti.İşinde başarılı olduğu aşikar ama çok çabuk ulaşırım diye seçiyorsanız iyi düşünün.Diğer merkez hakkında bilgim olmadığı için sadece bu konuda yorum yapabilirim.Gynolife embriyolog konusunda iyi diye biliyorum ama işte her şey nasip kısmetten öte değil.
Bu konuda A Anneolmakistiyorum34 a katılıyorum. Transferde ve sonrası vizitte gorusulebiliyor Murat Beyle. Ama bütün sorularınızı hemşireler hemen kendisine sorup size geri dönüyor. Açıkçası her istediğimiz zamanda ulaşabilsek doktorların işini yapamayacağını düşünüyorum. Mesela sizinle ilgilenirken birisinin doktorla konuşmaya çalıştığını düşünün bu hasta açısından da hoş bir durum değil. Diğer merkezlerde durum nasıldır bilmiyorum.Ahh aminn inşallah hepimizinn.. ailelerimizin bilmediğini burda birbirimizle paylaşıyoruz o kadar özel ki burdaki insanlar benim için. Valla bir gün biri baskın geliyor bir gün biri:) ne kadar zormuş. Bütün bilgiler her iki merkezde de var gynolife ın avantaj olan durumu, sanki doktor beyle iletişim biraz daha kolay gibi geldi. Hasan bey de çok ilgili her soruma cevap verdi. Tabi merkezleri gidip görme şansım olmadı maalesef ama diğer bütün seçenekleri eleyip, ciddi anlamda bu ikisi arasında inanılmaz tereddütte kaldım. Allahım hayırlı kapıyı nasip etsin
Evet embriyo donasyonuSizin işlem embriyo donasyonu muydu peki?
Aynen öle canim bütün yazdıklarına katiliyorumVallahi bu konuya göre seçim yapıyorsanız öyle düşünmeyin derim.Murat beyle iki kere görüşebildim sadece.kendisini bir kere gördüm gittiğimizde muayene etti.Bir kere de transfer sırasında gördüm.Transfer sonrası visite gelip nelere dikkat etmemiz gerektiğini söyledi o kadar.Ama tabi eminim bir çok merkezde böyledir.Hakkını yemeyelim transfer de çok kolay geçti.İşinde başarılı olduğu aşikar ama çok çabuk ulaşırım diye seçiyorsanız iyi düşünün.Diğer merkez hakkında bilgim olmadığı için sadece bu konuda yorum yapabilirim.Gynolife embriyolog konusunda iyi diye biliyorum ama işte her şey nasip kısmetten öte değil.