Yeşilada bana da hukuk öğrencisi demişlerdi donöre ama ben onu seçmedim biyokimya mühendisi olanı seçtim.Hem benim de aklımda soru işareti aynı donörleri mi kullanıyorlar diye
3 sene önce yumurta veren kişiler 5000 tl alıyordu.Tabi bu fiziksel özelliğine göre artışta gösteriyordu.Bazı üniversite öğrencisi kız bu şekilde geçimini sağlıyormuş. 3 ayda bir yumurta satışını gerçeklestiriyorlarmış.Zaza cığima katılıyorum bir grup kişi merkez merkez dolaşıp para kazanıyor. Bu sayfadaki birçoğumuz kardeşleri dünyaya getiriyor aslında.Spremde alsak aynı yumurtada alsak aynı.
Tüm hamilelik boyunca o korku ve endişe hiç bitmiyor.Sağlıkla devam edicek inşallah hamileliğin.

Arkadaşlar ankarada ümmi sübyan okuyan hoca varmı?artık ne biliyorum,duyuyorum deniyecem
zaza sana bir hikaye anlatayım bundan yıllar önce benim kendi annemin cocuklarıda hep öluyormuş bu ugurda iki tane evlat kaybetmiş ve sanırım 5 yıl falan da cocugu hiç olmamış şimdi annem rahmetli oldu bir rahmet istedi bu gün bizden ALLAH RAHMET EYLESİN ANACIMA daha sonra düşüklerde olmuş bu ümmü sübyan oda okutturmuşlar hatta bir muskasını yapmışlar ondan sonraki evlatları ne düşmüş nede ölmüş sonradan biz 3 kardeş olmuşuz bir dene duadan ne zarar gelirki inan bende aynı durumdayım niye hiç tutmuyor diye bendemi okutsam diye aklıma gelmedi de degil belki bir faydası olur dünya duaların üzerinde duruyor

bence bir camii hocasına git konuş belkı bir derman olur arkadaşım

Allah Annene Rahmet Eylesin canım

Offf nakadar doğru yazmışım
Bazen kendime nefret ediyorum,kabalaşmaya başlıyor.Allahım içimdeki cini çıkarsın
hayırr sakın kendini suçlama sen elinden gelenin en iyisini en fazlasını yapıyorsun. Yeri gelip öfkelenmen, bağırman, ağlaman çok normal. Ben bunu üniversite yıllarımızda girdiğimiz sınavlara benzetiyorum bazen. Sanki çok çalışıyoruz ama sınavı geçemiyoruz bir türlü.. bir de bu süreci her yaşadığımda Allah’ım kime ne yaptım diye çok sorguladım bir dönem kendimi, bilinçaltım bana kendimi sürekli suçlu hissettirdi çünkü. Ama çevremde öyle insanlar var , eğer tabir-i caizse her türlü pisliği yapabilecek karakterde olan, baktım onlar bile hiç uğraşmadan sahip oluyorsa bu benim cezalandırmam değildi asla. Bazen bizim sınavımız gibi görünen durum , çevremizdekilerin de sınavı oluyor. Keşke biraz olsun farkında olsalar. Ve ne zaman böyle çok bunaldığımı hissetsem açıp ‘inşirah sûresi’ ni okuyorum. Allah’tan iyisini kimse bilmez, bilemez... inşallah hayırlı kapılar, mutlu olacağımız kapılar bizlere de açılacak.. tek temennim

canım çok tebrik ederim.Sağlıkla, hayırlısıyla kucağına al inşallah.Transfer sonrası belirti veya nelere dikkat ettin paylaşır mısın bizimle.Sevgiler:)

canım çok tebrik ederim.Sağlıkla, hayırlısıyla kucağına al inşallah.Transfer sonrası belirti veya nelere dikkat ettin paylaşır mısın bizimle.Sevgiler:)
Canım transfer sonrası ilk gün hastanede yattım sonra evime döndüm.Doğru düzgün hiç bir şey yapmadım.genelde evdeydim yatıp kalktım.eğilmeme dikkat ettim uzanmadım sıcak duş almadım.ananas yedim ,badem yedim (çiğ),kabak çekirdeği,süt içtim...Belirtilere gelince ilk 7 güne kadar kasıklarım ağrı,gerginlik ve belimde ağrı vardı.Ama çok fazla değil.bazen tek taraflı batmalar yaşadım.ayaklarım ellerim üşüyordu( şuan ayaklarım buz gibi).mide bulantısı falan yoktu,sabahları uyandığımda başım ağrıyor sonra geçiyor.Belirtiler 9.gün çok çok azaldı hatta korktum acaba tuttu da sonradan bir şey mi oldu diye.göğüslerimde inceden dokununca acı vardı.Tabi bunların hepsi ilaçlardan da olabilir ama ben bunları yaşadım.Dilerim siz de tatlı tatlı sızlamalar sonunda mutluluk gözyaşları dökersiniz

Size bisey diyimki 5 yıldır bu işin içindeyiz inanın neler gördük anlatsam kitap çıkar ufacık.bisey anlatayım eşim benden önce giderdi.sperm vermeye merkezin bir bölümü.var yumurta veren kadınların olduğu oda asla hani.dedikleri gibi yok.sari.sacli.yok.esmer yok.169 boy bildiğin ufacık kızlar ufacık.yasal olmayan.bir.suru işler hepimize.5 parmağı geçmeyen donorler formaliteden soruyorlar özelliklerimizi (

Amin birtanem amin inşallah darısı bizlerin basina

Allah sağlıklı huzurlu mutlu büyümelerini nasip etsin... Rahmanin en güzel hediyeleri onlar sizede bakmak için güç kuvvet versin
Çok teşekkür ederim allah tüm isteyenlere versin ama en çok da buradaki kader arkadaşlarıma..çünkü en büyük fedakarlıkları biz yapıyoruz en zor en uğraştırıcı yollara biz giriyoruz...en çok buradaki güzel kadınlar hakkediyorlar anne olmayı..günde en az beş altı kez girip bakıyorum bu sayfaya..belki birine bi faydam olur belki bi pozitif haberi alır da sevinirim diye..başına gelmeyen hiçkimse bizi anlamaz o yüzden tüm kalbim duam enerjim sizlerle..

Ay yine ağlıyorum ya

kıbrısta mı yaptırdınız? aynı gun mu dondunuz ucakla?

Yeşilada bana da hukuk öğrencisi demişlerdi donöre ama ben onu seçmedim biyokimya mühendisi olanı seçtim.Hem benim de aklımda soru işareti aynı donörleri mi kullanıyorlar diye

Tabiki kullanıyorlar canım..binlerce donasyın yapılıyor yılda..bazı çiftlere değişik dönerlerle birden çok donasyon hatta..bunun için ellerinde onbinlerce donör olmalı..tabimi olmaz..atıyorum 40-50 kişidir en fazla ve birkaç yılda bir yenileniyordur donörler..dönerleri incelemek hazırlamak portföy oluşturmak da ciddi maliyet..derin düşününce kafayı yer insan ama ortada herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…