Insallah canim..Ben rahim icin l arginin ve omega 3 icmistim, yoga yapmistim hamilelik yogasi, her firsatta hafif tempoda yurumustum..4 ay kadar surdu bu hazirlik..L arginini kendim ictim ama doktorum bisi demeden..Belki bunlar hamileligime yardimci olmustur..

Daha önce rahimden parca alıp baktırdın mı? Bahceci de yapıyolarmış galıba o tarz seyler cd56 ya falan bakılıyomuş ama bazı yazılarda bunlarla alakalı bi durum olmadgnı da yazmışlar acaba eşindede problem olablr mı? Hasan hocaya sperm hakkında soru sordun mu?

L argininde içtim solgardan

Canım arkadaşım her şey yaptım
Spermden 6 süperblast oluştu bu defa
Bir kaldı İVİG

Kuzum çocuklarımı eğlendirirken dünüre sorucam kac yaşında anne oldun diye Baktim 45 sonrası kesin kıbrıs diyicem ve inanki.zazam 3 5 tane kadın var yumurta veren merkezlerde bunlar hepsi yumurta kardeşi (

Kuzum çocuklarımı eğlendirirken dünüre sorucam kac yaşında anne oldun diye Baktim 45 sonrası kesin kıbrıs diyicem ve inanki.zazam 3 5 tane kadın var yumurta veren merkezlerde bunlar hepsi yumurta kardeşi (
Kesinlikle katılıyorum buluyorlar üç beş renkli gözlü Ukraynalı üç beş kahverengi gözlü Türk Kızı üniversite öğrencisi..bi sürü aynı yımutta bebeği..dünüre ben de sorayım masumcum:))

Uzulme arkadasim nolur, Rabbim sana guc versin, Allahim almasini bilir , vermesinide bilir, sagliksiz embrio olma riskine karsi lutfen generik tarama yaptir zaza ! Belki sperm de sorun var! Cunku tutunuyo ve dusuyo, biliyorsun belki embrio aagliksizsa da duser! Birde boyle bak ! Senin rahimde sorun oldugunu sanmiyorum hersey yapildi !

Ah zaza emin ol bu konuda yalnız değilsin.. eşim de ben de görüntüde gayet sağlıklı, hiçbir problemi olmayan insanlarız. Yeme , içme düzenine her zaman çok dikkat ederim daha evime marketten alınan tavuk bile girmemiştir. Düzenli spor yaparız her ikimizde. Sperm sayısı olsun, yumurta rezervi olsun en ufak bir aksaklık görünmüyor hatta ikimizde de normalden fazla..Ama nasip olmayınca olmuyor işte.. ve Bu konuda elden gelen bir şey olmadığını sadece yaşayan anlıyor. Bana öyle saçma sözlerle gelen oldu ki.. ne çok canım yandı ne çok ağladım gün geçtikçe de insanlardan uzaklaştım. Şimdi bu konuya girmiyorum bile, çünkü bir dönem istemsiz olarak önüme gelenle tedaviyle ilgili konuşuyordum sanki insanlar beni anlıyor gibi hissediyordum ya da ben elimden geleni yapıyorum diye gösterme çabası da denilebilir. Bir de sen bu kadar tedavi görmüşsün ilaçlar, iğneler elinden gelen ne varsa yapmışsın adamın biri geçiyor karşına, ‘benim kuzenim de böyleydi stres yapmadı, incir yedi hamile kaldı’ gibi laflarla geliyorlarya iyice deliriyorum.İnan hiç kimse anlamıyor, sadece bu yoldan geçenler anlıyor...

Canim aynisi benim basima geldi , bogazim yandi kavruldu transfer sonrasi, ben bir kasik organik elma sirkesi vir cay bardagi sicak su , bir kasik bal ictim hergun, gecti
Elma sirkesinin zararı olmaz mı? İlk transferinde mi yaşadın? Geçmez ilerler die korkuyorum ama ateşim yok öksürük yok sadece boğaz yangını. Gargara yapıyorum tuzlu suyla zaza da bi propolis sprey önerdi onu alcam meyve yiyorum zaten c vitamini. Elma sirkesini içmek tadı yönünden de korkutuyor

Zarari olmaz canim tadi fena degil ama organik olucak , cok ilginc ki benim ilk kez bu transferden sonra oldu faranjit ve pozitif gordum ins seninde olur canim

Allah sağlıklı huzurlu mutlu büyümelerini nasip etsin... Rahmanin en güzel hediyeleri onlar sizede bakmak için güç kuvvet versin

Yeşilada bana da hukuk öğrencisi demişlerdi donöre ama ben onu seçmedim biyokimya mühendisi olanı seçtim.Hem benim de aklımda soru işareti aynı donörleri mi kullanıyorlar diye

Kızlar kese ne zaman görünür ya merak ediyorum.bu korkular hiç bitmez bence kucağımıza alana kadar mı yoksa ömür boyu mu artık bilmiyorum şimdi testi tekrarlıcaz ya yine heyecan tuttu allah korusun dış gebelik olmasın diye korktum.ne bileyim işte bazıları belki bana kızıyordur ama insanın korkuları hiç bitmiyor.Değerim yüksek olunca böyle bir korku işte.

İnşallah canım İnşallah pozitifi görmek nasip olur bu sefer
Herşeyden umutlanıyorum eski transferlerimde o kadar belirti aradım umutlamdım ki şimdi enerjim kalmamış hiçbişeye iki yılda 7 toplama 4 transfer 1 tüpligasyon geçirdim bu ilk defa bakalım belki Allah yardım eder bu sefer de kurtulurum

Offf nakadar doğru yazmışım
Bazen kendime nefret ediyorum,kabalaşmaya başlıyor.Allahım içimdeki cini çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…