Sagol arkadasim aminçok güzel duygular bunlar, çok mutlu oldum senin adına içim kıpır kıpır oldu. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Kooocaman öpüyorum
Kızlar sonucum 462 Allah hepimize bu mutluluğu nasip etsin. Anlıyorum ki bakü medical plaza gerçekten işini hakkıyla yapıyor o kadar olumsuz sonuç alınca
her şeyi olumsuz karşılıyoruz önyargılı bakıyoruz kendi adıma haksızlık etmişim düşününce. 3 giden kişi de gebe kaldığına göre demek ki donör konusunda titiz davranıyorlar. Güvenerek gidebilirsiniz.
Canim cok ama cok sevindim , ben az once Arzu hanimla konustum ilaclarimi azaltitoruz da , orda bir bayram havasi vardi , sebep sendin demek , cok sevindim ve tavsiyelerimiz bosa cikmayinca bizde seviniyoruz , evet orda isini hakkiyla yapan bir suru kisi var , embriolog basta olmak uzere hepsi duayen , en onemlisi vicdanli , cok cok tebrik ederim, simdi Arzu Hanim'in verdigi tum herseyi gunu gunune kullan , stres yapma ve hamileligin tadini cikar , darisi burdaki tum ark larin basina insallah , ayyyy cok sevindim yaaaaaKızlar sonucum 462 Allah hepimize bu mutluluğu nasip etsin. Anlıyorum ki bakü medical plaza gerçekten işini hakkıyla yapıyor o kadar olumsuz sonuç alınca
her şeyi olumsuz karşılıyoruz önyargılı bakıyoruz kendi adıma haksızlık etmişim düşününce. 3 giden kişi de gebe kaldığına göre demek ki donör konusunda titiz davranıyorlar. Güvenerek gidebilirsiniz.
Allah kucağınada almayi nasip etsin.TebriklerKızlar sonucum 462 Allah hepimize bu mutluluğu nasip etsin. Anlıyorum ki bakü medical plaza gerçekten işini hakkıyla yapıyor o kadar olumsuz sonuç alınca
Saol canım öksürüyorum kötü etkileyebilirmiş biraz moralim bozulduCanim cok ama cok sevindim , ben az once Arzu hanimla konustum ilaclarimi azaltitoruz da , orda bir bayram havasi vardi , sebep sendin demek , cok sevindim ve tavsiyelerimiz bosa cikmayinca bizde seviniyoruz , evet orda isini hakkiyla yapan bir suru kisi var , embriolog basta olmak uzere hepsi duayen , en onemlisi vicdanli , cok cok tebrik ederim, simdi Arzu Hanim'in verdigi tum herseyi gunu gunune kullan , stres yapma ve hamileligin tadini cikar , darisi burdaki tum ark larin basina insallah , ayyyy cok sevindim yaaaaa❤❤
Tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallah darısı biz kalanların başınaSaol canım öksürüyorum kötü etkileyebilirmiş biraz moralim bozulduevet saolsunlar Arzu hanım çok ilgilendi. İnşallah iyi ilerler...
Tebrikler canim benim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar sonucum 462 Allah hepimize bu mutluluğu nasip etsin. Anlıyorum ki bakü medical plaza gerçekten işini hakkıyla yapıyor o kadar olumsuz sonuç alınca
Hadi gözün aydınKızlar bugün kontrolden geldim enfeksiyonun kurumuş başka ilaca gerek yok dedi doktor test ve patoloji sonuçlarım temiz cikti allahin izniyle tedavime yakin zamanda baslayabilirmisim
Çok teşekkür ederim canim benim sende hep iyi ol canim arkadaşım inan içim çok rahatladı.Hadi gözün aydın ❤ Hep iyi ol
İyi bir histeroskop uzmanı bulBen de sizin gibi düşünüyorum normalde nisanda transfer düşünüyordum çünkü embriyo donasyonu istedim ama maalesef bu yapışıklık durumu çıktı ameliyat olmam gerekebilir. Olduktan sonra embriyolar transfer edilsin diyorum herhalde nisana olmaz mecburen haziran temmuzu beklerim
Zaza kurtuldum enfeksiyondan sonunda rabbime çok şükür yarabbimmmİyi bir histeroskop uzmanı bul
Bildiyim kadarıyla ankaradasın
Ben ankarada 4 profta histeroskopi yaptım hepsi beş para etmez
Araştır bu işi iyi yapana git
Doktor rahmindeki sıvı kurumuş dedi şimdi iyi bir historoskopi olacağım yer bulacağım bu historoskopi iside bitsin istiyorumZaza kurtuldum enfeksiyondan sonunda rabbime çok şükür yarabbimmm
Korkma ayni seyi bende yasadim yogun oksuruk oldu sadece elma sirkesi bal ilik su ile idare ettim, bol meyve yedik korkma bisey olmazSaol canım öksürüyorum kötü etkileyebilirmiş biraz moralim bozulduevet saolsunlar Arzu hanım çok ilgilendi. İnşallah iyi ilerler...
Hayırlı olsun değerin güzelce artmaya devam etsinSaol canım öksürüyorum kötü etkileyebilirmiş biraz moralim bozulduevet saolsunlar Arzu hanım çok ilgilendi. İnşallah iyi ilerler...
Bu 4 Prof kim? Sakıncasi yoksa yazabilir misin Zaza?İyi bir histeroskop uzmanı bul
Bildiyim kadarıyla ankaradasın
Ben ankarada 4 profta histeroskopi yaptım hepsi beş para etmez
Araştır bu işi iyi yapana git
Bence yokKadınlar klübünün mobil için aplikasyonu mevcut mu?
İçimi rahatlattın inşallah ödüm patlıo öksürdükçeKorkma ayni seyi bende yasadim yogun oksuruk oldu sadece elma sirkesi bal ilik su ile idare ettim, bol meyve yedik korkma bisey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?