Canim senin sonuc icin girdim rabbime sukurler olsun ucumuzde de sonuc pozitiv orda bi kac kisi vardi bende 3 ay surec gectigim icin cogu kisi hamileydi hattda ben son transfere giderken biri cinsiyetini bile oyrenmosti bu arada sonuc yuksek ikiz olma ihtimali var bende de 500 civari cikmisti rabbim hayirli saglikli bebekler nasib eylesinKızlar sonucum 462 Allah hepimize bu mutluluğu nasip etsin. Anlıyorum ki bakü medical plaza gerçekten işini hakkıyla yapıyor o kadar olumsuz sonuç alınca
her şeyi olumsuz karşılıyoruz önyargılı bakıyoruz kendi adıma haksızlık etmişim düşününce. 3 giden kişi de gebe kaldığına göre demek ki donör konusunda titiz davranıyorlar. Güvenerek gidebilirsiniz.
Gozun aydinKızlar bugün kontrolden geldim enfeksiyonun kurumuş başka ilaca gerek yok dedi doktor test ve patoloji sonuçlarım temiz cikti allahin izniyle tedavime yakin zamanda baslayabilirmisim
Canim oksuruk bisiymi ya bende bi alerji tutdu ard arda dayanmadan oyle boyle hapsuruk digil yani baya cigerim sokuluyordu simdi bile oyle acaba bisiy oldumu korkusu bende de var doktora soyledigimde guldu merak etme saglikli bebekler orda saglikla kendini koruyo demisti bazen bebekler ordan firliycak diye korkuyorum cook kotu hapsuruyorum baya dusucemndiye korkuyorum yani amma bisiy olmadi cok sukurİçimi rahatlattın inşallah ödüm patlıo öksürdükçe
Vücut direnci düşüo galiba gebelikten baksana hepimiz hasta olmuşuz. İlk beta değeriniz kaçtı hatırlıo musunuz?Canim oksuruk bisiymi ya bende bi alerji tutdu ard arda dayanmadan oyle boyle hapsuruk digil yani baya cigerim sokuluyordu simdi bile oyle acaba bisiy oldumu korkusu bende de var doktora soyledigimde guldu merak etme saglikli bebekler orda saglikla kendini koruyo demisti bazen bebekler ordan firliycak diye korkuyorum cook kotu hapsuruyorum baya dusucemndiye korkuyorum yani amma bisiy olmadi cok sukur
Canim insan korkuyo ama stres yapma vallah ben 12 haftamda o su gelme olayina kadar hicbisey olmadi cok sukur calisma seklim cok zor fakst Allah koruyo gercektenSaol canım öksürüyorum kötü etkileyebilirmiş biraz moralim bozulduevet saolsunlar Arzu hanım çok ilgilendi. İnşallah iyi ilerler...
509Vücut direnci düşüo galiba gebelikten baksana hepimiz hasta olmuşuz. İlk beta değeriniz kaçtı hatırlıo musunuz?
Canim bu arada kac embrion kaldi? 12 hafta tamamlanir tamamlanmaz konus dondur onlari Umarim saglikla devam eder ama ileride kardes dusunurseniz tekrar ayni dna tasiyan birini bulmak zor olucaktirVücut direnci düşüo galiba gebelikten baksana hepimiz hasta olmuşuz. İlk beta değeriniz kaçtı hatırlıo musunuz?
Hayırlısı artık çok teşekkürlerCanim senin sonuc icin girdim rabbime sukurler olsun ucumuzde de sonuc pozitiv orda bi kac kisi vardi bende 3 ay surec gectigim icin cogu kisi hamileydi hattda ben son transfere giderken biri cinsiyetini bile oyrenmosti bu arada sonuc yuksek ikiz olma ihtimali var bende de 500 civari cikmisti rabbim hayirli saglikli bebekler nasib eylesin
Vücut direnci düşüo galiba gebelikten baksana hepimiz hasta olmuşuz. İlk beta değeriniz kaçtı hatırlıo musunu
Kardeş kalmadı valla 3 tane iyi vardı onlar da transfer edildi sonradan haber gelmedi hastaneden kaldı dondurduk diye. Senin de ikiz olabilirmiş ama olmamış dmi kısmette ne varsa o o kısmı hangisi hayırlıysa die duamCanim bu arada kac embrion kaldi? 12 hafta tamamlanir tamamlanmaz konus dondur onlari Umarim saglikla devam eder ama ileride kardes dusunurseniz tekrar ayni dna tasiyan birini bulmak zor olucaktir
Teşekkür ederim canim benim cok şükür rabbimeGozun aydin❤
Canim bendeki ikiz bi erkek bi kizKardeş kalmadı valla 3 tane iyi vardı onlar da transfer edildi sonradan haber gelmedi hastaneden kaldı dondurduk diye. Senin de ikiz olabilirmiş ama olmamış dmi kısmette ne varsa o o kısmı hangisi hayırlıysa die duam
Aa bilmiyodumCanim bendeki ikiz bi erkek bi kiz❤❤ Sen ara sor sana atmistim ozelden labaratuardaki embriologun numarasini onu ara direk bilgi veriyo kaldiysa bence 12 haftasina kadar donduruyolar sonrasina para oduyosun ben oyle hatrloyodum bende nagativ oldugu icin zaten para konusulmamisti iki ay sonra transfere kadar dondurmuslardi
Aa bilmiyodumben niyeyse tek hatırlıyorum o zaman ikiz olabilir benimki de
Çok şükürDoktor rahmindeki sıvı kurumuş dedi şimdi iyi bir historoskopi olacağım yer bulacağım bu historoskopi iside bitsin istiyorum
Recai paputcçuBu 4 Prof kim? Sakıncasi yoksa yazabilir misin Zaza?
Valla kismet isi biraz , benim 4 embrio kondu sadece biri tuttuAa bilmiyodumben niyeyse tek hatırlıyorum o zaman ikiz olabilir benimki de
Senin beta kaçtı ilkiValla kismet isi biraz , benim 4 embrio kondu sadece biri tuttu
Amin canım olacak inanıyorum vazgeçmeTebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallah darısı biz kalanların başınastres yapma öksürük yüzünden annesine tutunmuş kuzucuk, tadını çıkar. Doktorundan tavsiyeler al öksürüğü azaltacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?