Canim senin sonuc icin girdim rabbime sukurler olsun ucumuzde de sonuc pozitiv orda bi kac kisi vardi bende 3 ay surec gectigim icin cogu kisi hamileydi hattda ben son transfere giderken biri cinsiyetini bile oyrenmosti bu arada sonuc yuksek ikiz olma ihtimali var bende de 500 civari cikmisti rabbim hayirli saglikli bebekler nasib eylesin

İçimi rahatlattın inşallah ödüm patlıo öksürdükçe
Canim oksuruk bisiymi ya bende bi alerji tutdu ard arda dayanmadan oyle boyle hapsuruk digil yani baya cigerim sokuluyordu simdi bile oyle acaba bisiy oldumu korkusu bende de var doktora soyledigimde guldu merak etme saglikli bebekler orda saglikla kendini koruyo demisti bazen bebekler ordan firliycak diye korkuyorum cook kotu hapsuruyorum baya dusucemndiye korkuyorum yani amma bisiy olmadi cok sukur

Vücut direnci düşüo galiba gebelikten baksana hepimiz hasta olmuşuz. İlk beta değeriniz kaçtı hatırlıo musunuz?

Saol canım öksürüyorum kötü etkileyebilirmiş biraz moralim bozuldu evet saolsunlar Arzu hanım çok ilgilendi. İnşallah iyi ilerler...
Canim insan korkuyo ama stres yapma vallah ben 12 haftamda o su gelme olayina kadar hicbisey olmadi cok sukur calisma seklim cok zor fakst Allah koruyo gercekten

Vücut direnci düşüo galiba gebelikten baksana hepimiz hasta olmuşuz. İlk beta değeriniz kaçtı hatırlıo musunuz?
Canim bu arada kac embrion kaldi? 12 hafta tamamlanir tamamlanmaz konus dondur onlari Umarim saglikla devam eder ama ileride kardes dusunurseniz tekrar ayni dna tasiyan birini bulmak zor olucaktir

Hayırlısı artık çok teşekkürler evet bize uğurlu geldiler Arzu hanım celaleddin bey emeklerine sağlık

Vücut direnci düşüo galiba gebelikten baksana hepimiz hasta olmuşuz. İlk beta değeriniz kaçtı hatırlıo musunu
Canim bu arada kac embrion kaldi? 12 hafta tamamlanir tamamlanmaz konus dondur onlari Umarim saglikla devam eder ama ileride kardes dusunurseniz tekrar ayni dna tasiyan birini bulmak zor olucaktir
Kardeş kalmadı valla 3 tane iyi vardı onlar da transfer edildi sonradan haber gelmedi hastaneden kaldı dondurduk diye. Senin de ikiz olabilirmiş ama olmamış dmi kısmette ne varsa o o kısmı hangisi hayırlıysa die duam

Canim bendeki ikiz bi erkek bi kiz Sen ara sor sana atmistim ozelden labaratuardaki embriologun numarasini onu ara direk bilgi veriyo kaldiysa bence 12 haftasina kadar donduruyolar sonrasina para oduyosun ben oyle hatrloyodum bende nagativ oldugu icin zaten para konusulmamisti iki ay sonra transfere kadar dondurmuslardi

Aa bilmiyodum ben niyeyse tek hatırlıyorum o zaman ikiz olabilir benimki de

Donor listesi gonderdiler merkezden secmem icin ama bi sey kafama takildi. Donorlerden birinin boyu 173 ama ayakkabi numarasi 36 o boyda birinin o kadar kucuk ayakkabi numarasi olmasi pek mumkun degil. Malum denge isi.
Acaba bu ozelliklerde biri gercekten var mi diye düşünüyorum. Rastgele hazirlanmis bir liste mi gonderilen.Cok supheci oldum ciktim. Seffaf olmayan isler insani huzursuz edip supheye dusuruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…