Bana hastanedeysen vermişlerdi ama çok tavsiye edilmiyor. Bende zorunlu olarak 2 kere içmiştim. Demir ilacına başladıysan iki çeşit Demir ilacı var bi tanesi bende kabızlık yapıyor bi tanesi tam aksine bağırsakları çalıştırıyor. Kuru kayısı ya normal ye ya da hoşafını yap, kuru incir, kuru erik bunlar iyi geliyor. Bir de ıspanak bana çok iyi sanırım Demir içeriğinden dolayı o da bağırsakları iyi çalıştırıyor.
Canim nasilsin merak ediyorum seni?

Kızlar merhabalar
ben bu gün bir dr gittim ve bana ozon tedavisi ile birlikte un,şeker,hayvansal gıda olmayan bir diyet önerdi.
OZON tedavisi hakkında bilgisi olan var mı ? denemeli miyim? Yardımlarınıza ihtiyacım var sevgiyle kalın.
Ben o tedavinin birini aldım
Makatan Verdi ozonu
Koluma aşı vurdu bir sürü kan testi istedi ve bir sürü paramı aldılar gitmedim

Canim nasilsin merak ediyorum seni?
Canım hala kahverengi kanama devam ediyor ama doktor devam eder normal demişti. Yine de benim sinirlerimi bozuyor o ayrı bir konu tabi. Bi de ara ara sağ kasığıma iğne batar gibi ağırlar giriyor 😔 sürekli olumsuzluk yaşayınca kendimi çok dinliyorum yapmamam lazım ama o da elimde değil maalesef 😔

Canım hala kahverengi kanama devam ediyor ama doktor devam eder normal demişti. Yine de benim sinirlerimi bozuyor o ayrı bir konu tabi. Bi de ara ara sağ kasığıma iğne batar gibi ağırlar giriyor 😔 sürekli olumsuzluk yaşayınca kendimi çok dinliyorum yapmamam lazım ama o da elimde değil maalesef 😔
Canim benim haklisin bende olsam ayni yapardim , ama sen yinede stres yapmamaya calis sonucta bebek saglikliysa ona sevinmeliyiz degil mi? Lutfen bol bol dinlen ve hamileligin tadini cikar olumsuz dusunmeyelim hersey pozitif, bebeklerimizi alalim saglikla kucagimiza ve anne olmak isteyen tum arkadaslarimiza da dualrimiz gelsin hergun 🙏

Canim benim haklisin bende olsam ayni yapardim , ama sen yinede stres yapmamaya calis sonucta bebek saglikliysa ona sevinmeliyiz degil mi? Lutfen bol bol dinlen ve hamileligin tadini cikar olumsuz dusunmeyelim hersey pozitif, bebeklerimizi alalim saglikla kucagimiza ve anne olmak isteyen tum arkadaslarimiza da dualrimiz gelsin hergun 🙏
Amin canım inşallah 🤲 🙏 😘

Allahım senide yavrunuda korusun
Vakti zamanında doğur inşallah🙏🏻

Canım iyisin hadi maşallah. Bikini bölgesinden birde bel omurilik üstü ağrı olmadıktan sonra korkma kasık ta göbek deliği etrafları batması, sancısı, normal rahim büyüdükçe kasılmalar onlar. normal yani kendinin kaç katına çıkacak rahim kolay değil bendede oldu anlattıkların korkma doktorum her muayenede bu konuda beni rahatlatır dı bende sana söyleyim. Gelmiş geçmiş olsun Allaha emanet olun.

Canım iyisin hadi maşallah. Bikini bölgesinden birde bel omurilik üstü ağrı olmadıktan sonra korkma kasık ta göbek deliği etrafları batması, sancısı, normal rahim büyüdükçe kasılmalar onlar. normal yani kendinin kaç katına çıkacak rahim kolay değil bendede oldu anlattıkların korkma doktorum her muayenede bu konuda beni rahatlatır dı bende sana söyleyim. Gelmiş geçmiş olsun Allaha emanet olun.
Canım benim çok teşekkür ediyorum bende herşeyin farkındayım doğum sancısını fazlasıyla yaşadım biliyorum Ama yine de en ufak birşey de aklım çıkıyor yavruma kötü birşey olacak diye 😔

bazen bende bikini bolgesinde oluyordu agri bu neye isare

Arkadaslar Merhaba
Bugun ikinci kez ultrason a gittim, bebegim 11 hafta 1 gunluk olmus, boyu 4.17 kalp atisi 171

kalp atisini duyup hareketlerini gorunce hem agladim hem guldum, gulusumle hareket etmeye basladi bildigin takla atiyordu, her guldugumde ayni sey oldu, cok duygusal anlar yasadim, bunun hic boyle olucagini dusunmemistim, ilk ultrason da bile bu kadar yogun degildi duygularim, ama bugun o kucuk elini kolunu hareketini gordukce nasil agladim,
Arkadaslar, donasyon yapmak isteyipde tedirgin olanlar halen emin olmayanlar sizlere sesleniyorum; nolur vazgecmeyin , benim iki evladim daha var inanin boyle duygular hissetmedim onceleri yada hatirlamiyorum, inanin daha ultrason goruntusunde bunlar hissediliyorsa ben kucagima aldigimda naparim bilmiyorum, lutfen kararsiz kalmatin yasayin bu duygulari pes etmeyin , Rabbim her isteyen arkadsima bu duyguyu tattirsin insallah ! Dualarim sizinle 🙏🙏🙏
Merhaba iki evladım daha var demişsiniz , onlar da mı donasyon? Benim 6 yaşında kızım var , normal yolla sahip olduğum. 2.5 yıldır ikinci çocuk için uğraşıyoruz , yumurta rezervasyonum çok azaldığı için olmuyor . 2019 içinde iki kere tüp denedik, birinde hiç döllenme olmadı , ikinci de 2 tane döllenme oldu ve transfer oldu , 2 side tuttu ama birini 8. Haftada birini 11. Haftada kaybettik :(( ikinci çocuk çok istiyoruz , kızım da aşırı derecede kardeş istiyor , gece kalkıp dua ediyor o derece. 1 kez daha tüp bebek deneyip olmazsa donasyon düşünüyorum ama nasıl hissederim bilmiyorum?:(

Merhaba iki evladım daha var demişsiniz , onlar da mı donasyon? Benim 6 yaşında kızım var , normal yolla sahip olduğum. 2.5 yıldır ikinci çocuk için uğraşıyoruz , yumurta rezervasyonum çok azaldığı için olmuyor . 2019 içinde iki kere tüp denedik, birinde hiç döllenme olmadı , ikinci de 2 tane döllenme oldu ve transfer oldu , 2 side tuttu ama birini 8. Haftada birini 11. Haftada kaybettik :KK43:( ikinci çocuk çok istiyoruz , kızım da aşırı derecede kardeş istiyor , gece kalkıp dua ediyor o derece. 1 kez daha tüp bebek deneyip olmazsa donasyon düşünüyorum ama nasıl hissederim bilmiyorum?:KK43:
Canim benim iki cocugum ilk evlilikten. Donasyona esimin hic cocugu olmadigi icin razi oldum benimde ayni problemler vardi , yumurtam kalitesizdi.?simdi 11 haftalik hamileyim, pismanda degilim, Bilmiyorum sizin nasil hissedeceginizi ama sonucta onlar yine kardes olucaklar

Canim benim iki cocugum ilk evlilikten. Donasyona esimin hic cocugu olmadigi icin razi oldum benimde ayni problemler vardi , yumurtam kalitesizdi.?simdi 11 haftalik hamileyim, pismanda degilim, Bilmiyorum sizin nasil hissedeceginizi ama sonucta onlar yine kardes olucaklar
Tesekkür ederim cevabın için. Nerde yaptırdınız ? Ne kadara maloldu?

Bir de kaç yaşındasınız ? Ben 40 yaşındayım. Öncesinde tüp bebek denediniz mi ? Amh ve fsh kaç ? Kusura bakmayın biraz fazla sordum galiba ☺️

Bir de kaç yaşındasınız ? Ben 40 yaşındayım. Öncesinde tüp bebek denediniz mi ? Amh ve fsh kaç ? Kusura bakmayın biraz fazla sordum galiba ☺
Canim 46 yasindayim ben daha once 3 kez tup denedim Ilki tuttu 9. Haftada karnimda kalbi durdu sebep down sendromu cikti genetige yolladik, amh ve fsh normal cikiyor fakat yumurtam kalitesiz , istedigin kadar sor canim fatdam olucaksa ne mutlu, senin yasin epey gencmis ama bunun pek yaslada ilgisi yok sanirsam,

Donor listesi gonderdiler merkezden secmem icin ama bi sey kafama takildi. Donorlerden birinin boyu 173 ama ayakkabi numarasi 36😮 o boyda birinin o kadar kucuk ayakkabi numarasi olmasi pek mumkun degil. Malum denge isi.
Acaba bu ozelliklerde biri gercekten var mi diye düşünüyorum. Rastgele hazirlanmis bir liste mi gonderilen.Cok supheci oldum ciktim. Seffaf olmayan isler insani huzursuz edip supheye dusuruyor.
Cok dilkatlisiniz! Masallah , ve bencede dogru tespit , hic o kadar uzun birisinin bu kadar kucuk ayagi olur mu?

[
İşinize karışmak istemem , illaki doktorunuz bir şeyleri bilip de söylemiştir ama prp olsun , ozon tedavisi olsun bana sadece kandırmaca gibi geliyor. Yeme içme konusuna katılırım çünkü şeker vücudumuzda gerçekten zararlı, beyaz un da öyle. Eşimde sperm dna hasarı çıkınca uzunca bir süre şekeri, unu kestik, eti sadece haşlamaysa yedik. mangaldan, ızgaradan uzak durduk. Doktor önerisiyle nohut yemeği yemekten dolayı bir süre nohut yiyemedim düşünün:) Daha sonra gittiğim tüp bebek uzmanım yemenin içmenin çok da büyük etkisinin olmadığını, sadece Genel vücut sağlığının üreme sistemi üzerinde de etkisi olduğu için sağlıklı beslenmenin gerekli olduğunu söyledi. Sigarayı kesinlikle bırakmasını, alkolden uzak durulmasını ve en önemlisi stresten uzak durmayı önerdi. Tabi bu süreçte en zor stresten uzak durmak, kesinlikle mümkün olmayan bir şey..
Kaan aydos hoca galiba size bu yiyecek önerılerını sunan bizede aynılarını soylemişti. Nohuttan başka birşey pişmiyordu evde:)

Canım benim insanın kendini dinlememesi pek mümkün olmuyor ama yinede kendinin ve bebeğinin sağlığı için rahat olmaya çalış. Allah sağlıkla bebeklerini kucağına almatı nasip etsin inşallah.

Back
X