Yurt dışında bizim burada göremediğimiz kadar geç yaşta çocuk sahibi örnek çok. Sanat çevresinde ise oldukça fazla. İstek beyinde başlıyor sonra vücudu buna hazırlıyor. Herkese dilediğince çocuk ve çocuklu günler diliyorum...

Arkadaşlar bu taze sıkılmış nar suyunu siz mi yapıyorsunuz yoksa marketlerde var mı herhalde karton kutudan bahsetmiyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim.

Bir arkadaşım soğan suyunu aç içmenin rahimdeki miyomları kisleri vb temizlediğini söyledi soğan suyu kürü yapan var mı?

Burada da kuru incirin suyunun faydalarından bahsedilmiş. Gel de çık işin içinden. Soğan, incir ve de nar suyu ???

Burada da kuru incirin suyunun faydalarından bahsedilmiş. Gel de çık işin içinden. Soğan, incir ve de nar suyu ???

Ben normal tüp bebek tedavisi olurken incir ve soğan kürü yapmıştım. soğan rahmi temizliyor , incir kürüde yumurta oluşumunu sağlıyormuş . ben kaç ay yaptım bişey oldu mu hiç bişey olmadı sonuç gene sıfır o yüzden ne kadar etkilidir bilemiyorum . Bugün bende nar suyu içmeye başladım , gerçi sıkması biraz zor oluyor heryeri mahvediyor ama napalım umut dünyası bir işe yaramasada taze meyve suyu en azından faydalı :)

Annemle buluşmama son 28 gün kaldı.. şafağımızı birlikte sayalım mı?
Normalde doğum tarihim 12.12.12 olacaktı ama donasyon tüp bebeklerde annem menapozda olduğu için 2 hafta önce alınması gerekiyormuş. Onun için de doktor amcam 29 Kasım için sezeryan günü verdi.. Rahim kasları esnek olmadığı için sezeryan yapılacakmış. Annem odamı hazırladı cicilerimi aldı. Hazırlıklar tamam... Çok heyecanlıyız annemle :) Allah bebek bekleyen herkese bugünleri göstersin. Henüz beklemeyenlerin de karınlarını doldursun inşallah. Ben forum kardeşlerimi sabırsızlıkla bekliyorum. Bildiğim kadarıyla şuan aysevi teyzemin ikizleri ve papatya teyzemin kızı var. benim de gelmeme az kaldı.. rowina teyzem ve bebeklerim_gelin teyzem de var... başka kimler vardı hatırlayamadım?

Merak ettiğim embriyo transferini dr yaparken ekranda siz de görebiliyor musunuz? Yoksa sadece dr mu görüyor? yani kaç embriyo içeri verildi

kıbrıs tüp bebek merkezinde transferi izletmiyorlar. diğerlerini bilmiyorum. bana 4 embiryo transfer edilmişti sadece tek oğlum tutundu

Mide bulantıları 12. haftada hafifliyor. Aslında biraz da psikolojik... 9 ay kusanlar da var sanırım bünye meselesi ama genelleme yapılırsa eğer 3. aydan sonra birşey kalmıyor...Benim de 12. haftada geçmişti..

Mide bulantıları 12. haftada hafifliyor. Aslında biraz da psikolojik... 9 ay kusanlar da var sanırım bünye meselesi ama genelleme yapılırsa eğer 3. aydan sonra birşey kalmıyor...Benim de 12. haftada geçmişti..

Canım umarım herşey istediğin gibi olur.Ben senden çok ümitliyim.5 Kasım'a birşey kalmadı hadi bakalım Bismillah :)

canım ben senin bebişin ciciannesi olmak istiyorum.. :) hadi bakalım heyecanına ortak olmak bize de tatlı bir heyecan verecek.. sabırsızlıkla bekleriz.. kolay bir doğum olsun arkadaşım..

arkadaşlar 5 kasım pazar kıbrısa uçuyoruz bakalım .. transfere çok az kaldı heyecan dorukta :)

sanırım anishayla aynı zamanlarda transferimiz olacak ..forum kardeşliği :)

ansucum ben burda güzel haberler okuyunca daha bir enerji doldum.. umarım bende bir çok arkadaşa umut olurum.. aşamaları sizlerle paylaşmak istiyorum... inşallah canım sağol

sanırım anishayla aynı zamanlarda transferimiz olacak ..forum kardeşliği :)

benim 5 kasımda burada kontrolüm var transfer tarihim ondan sonra belli olacak yani ogün transferim yok maalesef bu arada 5 kasım pazartesi sen pazar yazmışsın ama pazar günü gidiyorsanız 4 kasımda gidiyorsunuz .

en son salı ölçüldü 8.6 idi.cumartesiyi bekliyorum canım. pazartesiye kadar 10- 11 olur diyor doktorlar

benim 5 kasımda burada kontrolüm var transfer tarihim ondan sonra belli olacak yani ogün transferim yok maalesef bu arada 5 kasım pazartesi sen pazar yazmışsın ama pazar günü gidiyorsanız 4 kasımda gidiyorsunuz .

evet haklısın tarih yanlış yazmışım.. 4 kasımda yola çıkıyoruz . sanırım 7sinde veya 8inde transfer olur.. tabi herşey yolunnda giderse.. peki sen ispanyadamısın şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…