evet haklısın tarih yanlış yazmışım.. 4 kasımda yola çıkıyoruz . sanırım 7sinde veya 8inde transfer olur.. tabi herşey yolunnda giderse.. peki sen ispanyadamısın şuanda
Sevgili arkadaslar aranıza yeni katildim. Forumu adeta ezberledim. Oncelikle buyuk bir özveri Ile tum deneyimlerini paylSan tum arkadaşlarıma sonsuz tesekkurler ediyorum ozellikle aysevi,efsune,papatya arkadaslarima .bende bir kez donasyon deneyip basarisiz olanlardanim hala nedenini arastiriyorum bu arada mart Gibi tekrar deniycem sizlerle birlikte ilerlemek istiyorum buradan hamile olanları duydugunda dakikalarca ağlayan negatiflere kendisi Gibi Cok uzulen bi r arkadaşınıda aranıza Kabul ederseniz çok mutlu edersinizz
Sevgili arkadaslar aranıza yeni katildim. Forumu adeta ezberledim. Oncelikle buyuk bir özveri Ile tum deneyimlerini paylSan tum arkadaşlarıma sonsuz tesekkurler ediyorum ozellikle aysevi,efsune,papatya arkadaslarima .bende bir kez donasyon deneyip basarisiz olanlardanim hala nedenini arastiriyorum bu arada mart Gibi tekrar deniycem sizlerle birlikte ilerlemek istiyorum buradan hamile olanları duydugunda dakikalarca ağlayan negatiflere kendisi Gibi Cok uzulen bi r arkadaşınıda aranıza Kabul ederseniz çok mutlu edersinizz
Annemle buluşmama son 28 gün kaldı.. şafağımızı birlikte sayalım mı?
Normalde doğum tarihim 12.12.12 olacaktı ama donasyon tüp bebeklerde annem menapozda olduğu için 2 hafta önce alınması gerekiyormuş. Onun için de doktor amcam 29 Kasım için sezeryan günü verdi.. Rahim kasları esnek olmadığı için sezeryan yapılacakmış. Annem odamı hazırladı cicilerimi aldı. Hazırlıklar tamam... Çok heyecanlıyız annemle :) Allah bebek bekleyen herkese bugünleri göstersin. Henüz beklemeyenlerin de karınlarını doldursun inşallah. Ben forum kardeşlerimi sabırsızlıkla bekliyorum. Bildiğim kadarıyla şuan aysevi teyzemin ikizleri ve papatya teyzemin kızı var. benim de gelmeme az kaldı.. rowina teyzem ve bebeklerim_gelin teyzem de var... başka kimler vardı hatırlayamadım?
yok İspanyada değilim Türkiyedeyim , pazartesi burada kontrolüm var , endometriumu ölçecekler ona göre gidiş tarihimi belirleyecek ispanyadaki doktor . O kadar sabırsızlanıyorum ki normal şartlarda 16 eylülde transferim vardı olmadı 29 ekimde olacaktı olmadı aksilikler peşimi bir türlü bırakmadı kasım geldi hala olmadı , inşallah bu seferde bir aksilik çıkmaz çok korkuyorum ve geriliyorum . regli olmamı beklemeden ilaca başlamamın bir sakıncası var mı bilemiyorum ispanyadaki doktor regli olmayınca başlattı ilaçlara ama buradaki doktorum hiç böyle yapma taraftarı değildi ilk önce cyclo progynova verip regli olmamı sağlayıp ondan sonra ilaca başamak daha doğru bence dedi iki arada kaldım , biri farklı diğeri faklı konuşuyor anlamadım gitti . Hadi tüp bebek tedavilerinde başarısız olduk , donasyon işleminin kolayca hemen olacağını düşünmüştüm ama bu bile ne zormuş yaaa
hoşgeldin tress06 arkadaşım...bende 2.donasyonda başarı sağladım sakın yılma..sen kendin bazı testleri yaptır özellikle pıhtılaşma ile ilgili olanları.doktorlar birkaç düşükten ve olumsuz denemeden sonra istiyor.ama zamana ve parana yazık.umarım bu sefer başarırsın..senin kıbrısta gittiğin klinik hangisi??
L
Aysevi arkadasim hos bulduk ikizlerin oldugunu duydugumda bilgisayar basinda aglamaktan yazilanlari okuyamadim inan cook AMA Cok mutlu oldum . Ben 31yasindayim erken menepozdan dolayi tip bile denemediler bende berk beyde Tami kibrista 1kez donasyon denedim jersey buyuk bir heyca be endise Ile basladi rahimde bir sorun yoku 3 embriyo konuldu malesef olmadi 7,8,6hucreli dendi simdi maddi manevi toparlanip tekrar deniycem nana burada hepinizin Cok faydasi oldu. Ben ilk donore yetisememistim dolayisiyla reglimden 21gun sonra uada gitmistim o arada rahim duvari incelmis olabilir yada donoryumurta Cok kaliteli deyilmiydi diye dusunuyorum en son gitmeden 6 gun once rahim olculmustu nerde yanlis oldi bilemiyorum belkide zamani gelmemistiii
canım benimde rahim problemlerim vardı.banada iki donör başlattılar.ve ben ikinciye yetiştim.kalınlaşmıyordu ve transferden 5 gün çnce falan ölçülmüştü.berk bey iyi bir doktor bence rahimde problem olsaydı transferini yapmazdı.ben ona güveniyorum.daha dürüst bir doktor olduğuna inanıyorum.geçen gün aradım.doğum yaptığımı söyledim.o kadar sıcak davrandı ki zaten hemen adımı söylediğim an hatırlıyor.çok sevindi arayıp haber verdiğim için..bizi kıbrısa bebeklerle beklediğini söyledi.bende hemen bir kıbrıs tatili planı yaptım.yılbaşından sonra inşallah gideceğiz.yani doğru yerdesin bence...birazda menapozda olmandan dolayı ilkinde olmamış olabilir.öncesinde birkaç ay adet görüp gitsen başarı sansının artacağını düşünüyorum..
canım benim öncelikle 2 ay adet görmemi istediler rahim inceydi. ondan sonra başladık transfer için gereken ilaçlara.. bence senin doktorunda biliçli davranıyor.. ben seni çok gergin görüyorum biraz rahatla arkadaşım daha önünde zaman var.. valla bende kendime şaşıyorum şurda kaç gün kaldı ben beklediğimin aksine stresli ve gergin değilim.. sonuç olarakda her ihtimali göz önünde bulunduruyorum hayal kırıklığına uğramamak için.. varya sezgilerime göre ikimizin transferi arka arkaya olacak ve burda gidişatımızı anlatacağız Allahımın izniyleeeee :)
İNNŞALLAHHHHH hepimiz için dua ediyorum , bugünde ettim......
Au
Sevgi aysevi Ben zaten her ay bant ve progesteronla regli oluyorum. berk beyle doktorunuzmu dialoga gecti yoksa gelismeleri nakil oncesi kendiniz mi ilettiniz berk bey evet iyi bir doktor temiz bir klinik ama Su var bizler oraya bizde eksik plan birsey icin gidiyoruz donasyonda gebelik basarisi donorun yumurta kalitesine bagliysa simdi a kalite yumurta var b kalite var c var spermlerdede sorun yok tek korkum Cok fazla deneyip. Maddi manevi yetisememek malum ucuz bir islem deyil
Klinigin hemsiresinden cevap alamadim deneyip basarisiz olanladan en fazla kac kez yaptiran var. Beni korkutmak istemedi sanirim. Umarım bende ikincide hamileligi be o kokuyu icime. Cekerim
Selam arkadaslar, ben 42 yasundayim, almanyada yasiyorum, 5 defa icsi yaptik, bir defa maaelsef dusuk oldu. Simdi kibris da ivf dunyada berk beye gitmeyi dusunuyoruz donasyon icin....donasyonla anne olanlardan bilgi almak istiyorum....cok korkuyorum bebegim olursa surekli benim genleri tasimadigi aklima gelir diye...lutfen paylasin beinmle duygularinizi...acaba kalp atisini gordukten sonra insan sevincinden herseyi unutyormu...? Simdiden cok tesekkuer ederim.......
Arkadaslar, aanizda 40 yas ueri olup da donasyonla hamile kalan varmi? Sans yuzde 70 civarlaunda deniliyor.....ama tabii her merkez istatistiklerini acaba iymi gosteriyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?