Ever bebek arkadasim genellikle yuzde yetmis diyorlar tabi rahim durumu sperm kalitesi ve donorun yumurta kalitesi hepsi beraber en fazla kac kez deneniliyor bilmiyorum 4,5 deneyende var ilkinde hamile kalanda. Berk beyi doktorunuz mu tavsiye etti
nar suyu gerçekten işe yarıyormu arkadaşlar rahim duvarım 2mm e düşmüş inanamadım.. başka alternati olarak neler kullanıyorsunuz deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriim
arkadaşım biz yaradığını düşünüyoruz yine de elimizde bilimsel bir veri yok. ben şahsen kullanıyorum.. şu anda kalınlaşma gidişatım iyi görünüyor. sabah kontrolüm var . sonucu yazarım
Selam arkadaslar, kibris da 40 yas uzeri bayanlara kac tane yumurta nakli yapiliyor? Acaba berk beye dunya ivf e giden varm
Bebek ilk donasyonueyde yani dunya ıvfyaptirdimkacdermurtaverdiklerinimi.Kast ediyorsaniz bebeylegenelde3taneden fazla vermiyorlar kac kez yaptirmayi soruyorsaniz bir defada Anne olanlar cogunlukta 3,Veya4 kerede bebislerine kavusanlarda var sanirim biraz zaman maddiyat sabir gerisi ilahi takdiratt
Selam arkadaslar, kibris da 40 yas uzeri bayanlara kac tane yumurta nakli yapiliyor? Acaba berk beye dunya ivf e giden varm
Bebek ilk donasyonueyde yani dunya ıvfyaptirdimkacdermurtaverdiklerinimi.Kast ediyorsaniz bebeylegenelde3taneden fazla vermiyorlar kac kez yaptirmayi soruyorsaniz bir defada Anne olanlar cogunlukta 3,Veya4 kerede bebislerine kavusanlarda var sanirim biraz zaman maddiyat sabir gerisi ilahi takdiratt
Bu arada 3 hadi 4 embriyo transfer ediliyor diyelim. Geri kalan sağlıklı embriyo varsa sence çöpe mi atılıyor? Emek enerji para dr açısından düşünüyorum. Tabi sperm ve yumurta donörleri paralı veya gönüllü sırada bekliyorsa bilemem. Burada önemli olan doktora güven ama çok da kılıfına uydurulup yapılacak şeyler diye düşünüyorum.(
Aramıza katılanlar renginizle bolluğunuzla hosgeldiniz....
İngilizce bir kitapta buğday çavdar ve yulaftaki gluten alerjisinin kadınlarde yumurta ve erkeklerde sperm kalitesine etkisi olduğunu okudum..
2 haftadir glutensiz beslendim.. Bu seferki reglde uzun süredir kanamadiğim kadar kanadim..ve kırmızi kan..
Benim amh çok düşük...
Sizlerle paylaşmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?