arkadaşlar kontrolden geldim. Endometrum kalınlığı 10 milim olmuş çok şükür. bu geceden yola çıkıyoruz, yarın yumilere uçuyorum.:) daha bir kaç gün var transfere.
eller benim için duaya kalksın lütfen. bende ordaki her aşamada forumdaki tüm arkadaşlar için dua ediyor olacağım.. Yüce Allahım gidişatımızı rast getirsin inşallah..
haa bu arada tüm fallarda gebelik yaşayacağım çıkıyor :)))
Hitte Donasyon ücreti 4500 euroymuş diğer yerlerde de aynı mı?
Arkadaşım seninle aynı korkuları yaşıyan çok insan var. Dışarıdan çat kapı kucağına bebek verilmeyeceği, senin kanında, canında beslenen bir yavruya hayat vereceğin için yabancılık çekmezsin diye düşünüyorum. Ayrıca hayatında genel anlamda neyin değerli olduğunu düşün emek verdiğimiz herşey değerli değil mi? En çok da bir bebek emek istediğine göre senin için ne derece değerli olacaktır kimbilir?
arkadaşlar kontrolden geldim. Endometrum kalınlığı 10 milim olmuş çok şükür. bu geceden yola çıkıyoruz, yarın yumilere uçuyorum.:) daha bir kaç gün var transfere.
eller benim için duaya kalksın lütfen. bende ordaki her aşamada forumdaki tüm arkadaşlar için dua ediyor olacağım.. Yüce Allahım gidişatımızı rast getirsin inşallah..
haa bu arada tüm fallarda gebelik yaşayacağım çıkıyor :)))
Komik olan ben yumurta donasyonunu istiyorum. Ama eşime sperm donasyonu gerekse kabul eder miydin diye sorduğumda bana öyle bir bakışı var ki sanki bir başka adamla beraber olacakmışım gibi :)) Şu erkeklerin mantığını, hayata bakış açısını, en eğitimlisinin bile içindeki ben merkezlilik duygusunu aşmak deveye hendek atlatmaktan daha zor.
glutensiz gıdalar hangisi heryerde bulunuyor mu ??
Kıbrıstaki merkezler pgt için ayrı mı ücret alıyor. Yani genetik sağlıklı embriyoları transfer etmek için. 4500 euro nun içinde mi[/QUOTE
Durugen canim pgt. Yontemini berk beye bende sormustum
Extra ucretli oldugunu. Soylemisti..
sanırım aynı berk bey de bana 4500 euro demiştiHitte Donasyon ücreti 4500 euroymuş diğer yerlerde de aynı mı?
hayır değil o zaman 7500 euro istiyor berk beyin kliniğiKıbrıstaki merkezler pgt için ayrı mı ücret alıyor. Yani genetik sağlıklı embriyoları transfer etmek için. 4500 euro nun içinde mi
bence bu tamamen eşlerin arasında kalmalı anne baba bile bilmemeli. türkiyedeki doktorun bile bilmemeli.Donasyon olan kimsenin de çok yakınları hariç kimseye haber verdiklerini düşünmüyorum.( Bizde bu mesele hem dini açıdan hem de hukuksal kabul görmediği için) Önemli olanın başkaları değil kendin olduğunun farkındaysan kalbinin sesini dinle. Çünkü bu sonradan vazgeçilecek bir konu değil. Araştırdım bu kadar donasyon içinde sadece bir kişi hamile olup sonradan istememiş ve maalesef aldırmış. Çok fazla kişiye eşe dosta anaya babaya arkadaşa sordun mu işin içinden çıkamazsın zaten. Unutma ki arkadaşlar da ana baba da yanında olmayacak birgün. Herşeyin çocuk dahil hayırlısı olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?