Aynen öyle embriyolog biz bunlara gebe bırakan embriyo diyoruz dedi ki sizde 5 ı de öyle dedi inşallah Rabbim yüzüme bakar .tedavi kibrista oldu Mart adetim e inşallah transfere başlayacağızCanim bu biraz sperm kLitesi lie de ilgili, az evet ama sonucta 5 tane 5. Gun cok iyi. Sonucta 1 tane yetiyor degilmi?
Tedavin nerde oldu?
Hayirlisi olsun canim iyi haberler bekliyoruzAynen öyle embriyolog biz bunlara gebe bırakan embriyo diyoruz dedi ki sizde 5 ı de öyle dedi inşallah Rabbim yüzüme bakar .tedavi kibrista oldu Mart adetim e inşallah transfere başlayacağız
Slm canim tedavin hayirli olsun oncelikle insallah kucagin dolu donersin sectigin yerden, acikcasi ben merkez secerken ilk once dr arastirdim, sonra embriolog arastirdim , ve yolum Bakuye cikti, orda karar kildim ve hic pisman degilim, ikinci denemede pozitif aldim ve cok mutluyum , fiyatlari makul, donor konusunda cok secici, iyice arastirmadan lutfen karar vermeyin , nereyi secerseniz de oncelikli labaratuar ve embriologu arastirin bu cok onemli, donorleri secerken ki prensipler nedir bu cok onemli, korukorune hic bisey sorup arastirmadan dalmayin merkezlere, bu topikte cok faydali bilgiler var , okuyun usenmeden not alin, bir cok ark cok degerli tecrube ve bilgilerini paylasmislar , Bir yerde bulamazsiniz inanin, rabbim kucaginizi doldursun insMerhaba kızlar . Ben bır kac hastaneyle görüstüm ama bir türlü karar veremıyorumben nisan ayında baslamak istiyorum. Her iki klinikte baska seyler söyluyor. Kafam karıstı artık. Yumurta donosyonu yaptıracagız. Ikı senedır hastane secımı yapamadıgım ıcın baslayamadık. Ben ne yapcam kararsızım. Nasıl sectınız hastaneyı
Inşallah tedavin hayırlı olur güzel haberini alırız canim.Aynen öyle embriyolog biz bunlara gebe bırakan embriyo diyoruz dedi ki sizde 5 ı de öyle dedi inşallah Rabbim yüzüme bakar .tedavi kibrista oldu Mart adetim e inşallah transfere başlayacağız
Ne kadar tatlı bi insansın.herkese pozitif enerji veriyorsun.Ben senin bu enerjinle bebekde de pozitifi yaşıyacağına inanıyorum.Inşallah tedavin hayırlı olur güzel haberini alırız canim.
Birde estrofem var onuda zaten tr'de de veriyorlar.Arkadaşlar kusura bakmayın bsy sormak istiyorum.donasyon yapan merkezlerin transferden sonra Turkiyedeki merkezlerden daha farklı ilaçlar kullandırdığı söyleniyor.
Vajinal protestan
Iğne şeklinde protestan
Kortizon ve lan sulandırıcı dışında farklı bir ilacımız var mı bilgi verirseniz çok sevinirim
Canim dogru haklisin , ben Bakude tedavi gordum kullanilan ilaclar ingiltere de bile var, onlar igne basladi bende ama igne yapmak zor burda o yuzden cronine jel ile devam ettim , sonucta genel adi progesterone jel her yerde var , sonra yine gunluk fitilim vardi oda yine her yerde ayni, estrofem estodril iceren bir tablet onuda burda hastanede yazdirdim , zorlanmadan, diger ilaclari kullanmadim bilmiyorum inan. Ama icindeki madde nolursa nolsun markada baska olsa ilac ayni tedirgin olma benceArkadaşlar kusura bakmayın bsy sormak istiyorum.donasyon yapan merkezlerin transferden sonra Turkiyedeki merkezlerden daha farklı ilaçlar kullandırdığı söyleniyor.
Vajinal protestan
Iğne şeklinde protestan
Kortizon ve lan sulandırıcı dışında farklı bir ilacımız var mı bilgi verirseniz çok sevinirim
Çok sağolun kızlar. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.Canim dogru haklisin , ben Bakude tedavi gordum kullanilan ilaclar ingiltere de bile var, onlar igne basladi bende ama igne yapmak zor burda o yuzden cronine jel ile devam ettim , sonucta genel adi progesterone jel her yerde var , sonra yine gunluk fitilim vardi oda yine her yerde ayni, estrofem estodril iceren bir tablet onuda burda hastanede yazdirdim , zorlanmadan, diger ilaclari kullanmadim bilmiyorum inan. Ama icindeki madde nolursa nolsun markada baska olsa ilac ayni tedirgin olma bence
Canım benim inan herkesin mutlu olmasını kimsenin kucağının boş kalmamasını istiyorum.herkes mutlu olsun istiyorum rabbimden tek dileğim bu.amin insallahh rabbim herkesin yüzünü güldürsün sizlerinde bebeklerinizle beraber mutlu huzurlu uzun bir ömür dilerim.hergun dualarımdasiniz hepiniz.Ne kadar tatlı bi insansın.herkese pozitif enerji veriyorsun.Ben senin bu enerjinle bebekde de pozitifi yaşıyacağına inanıyorum.
Hepimiz anne olcaz hepımızın bebişleri olcakNerdeyse cogu sayfaları okudum. Aslında benım görüstüğüm dogus hastanesıydı fakat burda görüyorumkı cogunluk brıtısh / hit ve gynolife bunlarlada görüsüp kararımı verecegim. Nisanda baslamak istıom fazla zamanda kalmadı . Hayırlısı olsun inşallah. 2008 den beri burdayım sizlere güvenıyorum. Cogu arkadasım bebişlerine kavustu o zamanlar tüp bebek deydım. Ama artık burdayım Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın boll bebiş haberlerı alalım inşallah
Nerdeyse cogu sayfaları okudum. Aslında benım görüstüğüm dogus hastanesıydı fakat burda görüyorumkı cogunluk brıtısh / hit ve gynolife bunlarlada görüsüp kararımı verecegim. Nisanda baslamak istıom fazla zamanda kalmadı . Hayırlısı olsun inşallah. 2008 den beri burdayım sizlere güvenıyorum. Cogu arkadasım bebişlerine kavustu o zamanlar tüp bebek deydım. Ama artık burdayım Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın boll bebiş haberlerı alalım inşallah
Merhaba ben de bugün görüstüm hitleMerhabalar ben sayfada yeniyim bende arastirmalar yaptim ama en makul kibrista doktor halil ibrahim tekin klinigi geldi icimiz daha bir isindi sanki diger merkezlere gore daha durust davraniyorlar uzun süredir telwfonla gorusuyordum bugun ise yine 3 merkezide aradim ama hit merkezi yine diger.merkezlerden erken sorularima cevap verdiler ve hic usanmadan sorularimjn hepsini cevapladi hemsire hanim hatta adida yanilmiyorsam gülşen yada gülşah di hemsirenin mart ayinda gidip klinihi gercegiule gorecegim.bakalim hayirlisi ile
Merhaba ben de bugün görüstüm hitle
Hic indirim yapmadılar ya 5000€ dediler ve dondurma ücretsızmıiş. + birde konaklama 5 gün bizden dedıler. Bana cok geldı artı ılac artı esimin tese amelıyatı 900€ bıde ıkı amanyadan gidcez ucak bıletlerı felan. Telefonda ilgiliydiler. Bı kac gün sonra tekrar görüscem bakalım artık hayırlısı hakkımızda
Valla ben tekrar arayacagım bız 3 hafta kalacagız git gel yapmak ıstemıorum bıraz ücretı düşürürlerse cok iyi olur. Dogus 4000 € istemiştı . Hit yorumlarını bende okudum iyi gözüküyorEvwt bizede 5000 euro dediler fiyatta konaklamada yardimci oluruz denildi 2 yil embriyolar ucretsiz saklandigi ni ilettiler birde konustugum bir kac tanidik ve internetteki yaptigim arastirmalarda kibrista hit cikiyor hep ilk sirada tavsiyelrde onu gösteriyorilk denemelri dogusta olan yada farkli bir merkezde olanlar ikinvi bir deneme icin konusacak kimseyi bile bulamiyormus ve geriye donmus embriyo kalmadiginda yeniden islem ucretinin tamamini istiyorlar denildi ama halil beyin bu yonden fazla bir talebi olmuyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?