- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
Hitte yaptıran biri bana ödeme yaparken 250€ indirim yaptiklarini yazmıştıValla ben tekrar arayacagım bız 3 hafta kalacagız git gel yapmak ıstemıorum bıraz ücretı düşürürlerse cok iyi olur. Dogus 4000 € istemiştı . Hit yorumlarını bende okudum iyi gözüküyor
Amin kurban olduğum rabbime hergün dua ediyorum vallahi hepimiz anne olalim diyeHepimiz anne olcaz hepımızın bebişleri olcak
İnşallah canımInşallah tedavin hayırlı olur güzel haberini alırız canim.
Kızlar kese etrafında kanam var düşük tehlikesiymiş doktor 10 gün yat kalkma dedi
canimsin senCanım aynı olay benim bu hamileliğimde oldu 16. Haftada hissediyordum sonra bi kesildi şimdi 20. Haftadayım bi dün hissettim.
korkma sanırım pozisyonlarıyla alakalı.
hepsini gittim gezdim icime sinene OK dedim. En iyisi superi degildir belki ama en azindan kendim karar verdigim icin kimseyi suclamiyorumMerhaba kızlar . Ben bır kac hastaneyle görüstüm ama bir türlü karar veremıyorumben nisan ayında baslamak istiyorum. Her iki klinikte baska seyler söyluyor. Kafam karıstı artık. Yumurta donosyonu yaptıracagız. Ikı senedır hastane secımı yapamadıgım ıcın baslayamadık. Ben ne yapcam kararsızım. Nasıl sectınız hastaneyı
Canım sonucun iyi çıkmasına çok sevindim . İnşallah bu defa sonuçta güzel olacakBugun 3.cu rahim filmimi cektirdim anestesili. Biraz sersem gibiyim. Rapor da temiz diyor insA oyledir. Bir baksinlar donmuslar var onlarla denemeyi dusunuyorum nisan da. Artik bakalim hayirlisi. Ben dogusta yaptirdim dobmuslara hatiri sayilir bir para odedim 3 embryo 1000 euro. Hitte bedava ise supermis. Bence degerlendirilebilir.
Canım benim gelmiş geçmiş olsun sonucun temiz çıktığına çok sevindim hadi ınsallah canim ınsallah tedavin hayırlı olsun canim benim ınsallah pozitif haberler alırız sendenBugun 3.cu rahim filmimi cektirdim anestesili. Biraz sersem gibiyim. Rapor da temiz diyor insA oyledir. Bir baksinlar donmuslar var onlarla denemeyi dusunuyorum nisan da. Artik bakalim hayirlisi. Ben dogusta yaptirdim dobmuslara hatiri sayilir bir para odedim 3 embryo 1000 euro. Hitte bedava ise supermis. Bence degerlendirilebilir.
İnanın çok değil. Hitin gebe bırakma oranı hakkında bir bilgim yok ben gynolifeta yaptırdım ama benim merkezimde ilk 1 sene embriyo saklama 1000 euroydu ve konaklama hariç 5bin euro tedavi masrafı. Onunla kıyaslanınca hit baya ucuz kalıyor.Merhaba ben de bugün görüstüm hitle
Hic indirim yapmadılar ya 5000€ dediler ve dondurma ücretsızmıiş. + birde konaklama 5 gün bizden dedıler. Bana cok geldı artı ılac artı esimin tese amelıyatı 900€ bıde ıkı amanyadan gidcez ucak bıletlerı felan. Telefonda ilgiliydiler. Bı kac gün sonra tekrar görüscem bakalım artık hayırlısı hakkımızda
Bugun 3.cu rahim filmimi cektirdim anestesili. Biraz sersem gibiyim. Rapor da temiz diyor insA oyledir. Bir baksinlar donmuslar var onlarla denemeyi dusunuyorum nisan da. Artik bakalim hayirlisi. Ben dogusta yaptirdim dobmuslara hatiri sayilir bir para odedim 3 embryo 1000 euro. Hitte bedava ise supermis. Bence degerlendirilebilir.
Zaten konaklama 3000 tl yi buluyor.yani herşey içinde fiyatsa bu iyi bir fiyat.tese içinde 1000 euro alıyorlar.Merhaba ben de bugün görüstüm hitle
Hic indirim yapmadılar ya 5000€ dediler ve dondurma ücretsızmıiş. + birde konaklama 5 gün bizden dedıler. Bana cok geldı artı ılac artı esimin tese amelıyatı 900€ bıde ıkı amanyadan gidcez ucak bıletlerı felan. Telefonda ilgiliydiler. Bı kac gün sonra tekrar görüscem bakalım artık hayırlısı hakkımızda
Dondurma ücreti de senelik 500 euro istediler.Zaten konaklama 3000 tl yi buluyor.yani herşey içinde fiyatsa bu iyi bir fiyat.tese içinde 1000 euro alıyorlar.
Canım çok sevindim ilk adımı atladın umarım bu sefer yüzümüz gülerBugun 3.cu rahim filmimi cektirdim anestesili. Biraz sersem gibiyim. Rapor da temiz diyor insA oyledir. Bir baksinlar donmuslar var onlarla denemeyi dusunuyorum nisan da. Artik bakalim hayirlisi. Ben dogusta yaptirdim dobmuslara hatiri sayilir bir para odedim 3 embryo 1000 euro. Hitte bedava ise supermis. Bence degerlendirilebilir.
Aynen calla dondurulmuş embiriyolar 500 euro yeni ödedim bende 200 duyunca şaşırdım birdenDondurma ücreti de senelik 500 euro istediler.
Teşekkürler iyiyiz.şimdilik her şey yolunda.Anneolmakistiyorum34 nasılsın , nasıl gidiyor:) İnşallah her şey güzeldir.Sevgiler
Kız özledim seninki vallaa bebislerin ve kendine iyi bak canim ❤❤❤❤❤❤Teşekkürler iyiyiz.şimdilik her şey yolunda.hepimiz iyi olalım.Bebişlerimiz olsun sevelim ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?