Günaydın kızlar

Zaza cok dogru dıorsun. Ben bu konuda pek bılgılı degılım hep
tüp bebek denedım türkıyede ve almanyada fakat sonuc negatıv cıktı. Ben cok zor bır vakayım kendıme göre yanı. Dr lar tekrar tüp bebek dıor fakat ben kendım donosyon istıyorum 16 senelık evlı olcam bu sene onca yıl tedavılerımde bos cıkan yumurtamla nasıl tüp bebek denerımkı

yumurta donosyonunu 2 senedır arastırıyorum 5 kez Icsı denedık. 3 kez kapalı 2 kez acık cikolata kıstı amelıyatım var. Ben klinik arastırmaktan yoruldum kararsızlık yıyor benı. Ha iste bu dıorum sonra negatıv sonuc alanları görüp karar degıstıeıyorum napcagımı bılemıom. Eşim nısanda gıdelım ıyce arastır dedı tamam dedı ama malesef her klinik ayrı bısey söylüyor. Bu senede öyle gecsın istemıorum 34 e yol aldım.biri 5000 dio biri 4 bin diyo cok digeri baska diyor. Nasil böyle aralarda fark olur anlamiyorum. Amacimiz belli evlat sahibi olmak fakat isinin ehli gercekten tedavi yapan yeri nasil bulcaz bilmiyorum.Herkesin sorunu ayri tabiki herkesin yapisida. Herkesin bunyesi farkli sonuc verir tedaviye bunun farkindayim fakat güvenemiom hic biryere .Gercekten isini ehliyle yapan klinik varmidir

bızım bu derdımıze care bulcak umudumuza umut olacak

Rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın bu mübarek günde Rabbım derdımıze derman olsun inşallahhh