Sen de çok güçlü iyi kalpli merhametli şahane bi anne olacaksın inşallah ama inşallah ikizin olur..tüm kalbimle diledim şu an bunu içimde de his oldu sanki öyle de olacak..:)
Amin canim ınsallah rabbim kimsenin kucağını boş koymasin🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Evet Zaza abla ve Yeşilada Bana da çok yardımcı olan kişilerdir. Yardımları ve tavsiyeleri sayesinde çok şükür hamileyim ve doğuma az bir zaman kaldı. Burda herkes kendi içine neresi siniyorsa orayı seçsin.
Zizuuuu ayy az kaldı doğumuna
Canım doğuma giderken bizide hatırla🙏🏻

Amin canım. Hepimiz maddi manevi yorulmadan anne olalım inşallah. Gynolife konusunda benimde içim çok rahat. Transferden sonra doktorundan hasta bakıcısına kadar herkesin umut vaat eden duası okadar samimiydiki para icin etik olmayan yollara sapacaklarini hiç düşünmedim. Ben istanbuldaki doktorumun tavsiyesiyle sadece telefonda görüşerek açıkçası hic arastirmadan gittim. Eğer tedaviye basladiktan sonra merkezle ilgili olumsuz düşünseydim araştırmadigim için çok pişman olurdum. Onun için yeni başlayacak arkadaşlar çok iyi araştırsınlar. Herkesin yolu açık olsun inşallah

Amin inşallahhhh 🤲🤲🤲

Tüpler hsg sonucuna göre yapışıklık varsa baglaniyor. Pıhtılaşma testi araştırma hastanelerinin genetik bölümünde yapılıyor sonucu 1 ayda çıkıyor. Transferden önce yaptırmanızı tavsiye ederim

Rahimde şükür ki hiç sıkıntı yok.
Pıhtılaşma testine aklım takıldı

Rahimde şükür ki hiç sıkıntı yok.
Pıhtılaşma testine aklım takıldı
Basit bir test sadece 1 tüp kan alınıyor. Yoğun bir bolum olmadığı için randevu ile gidince sıra da beklemiyorsunuz hemen bitiveriyor işiniz. Ihmal etmeyin belkide hicbir şey çıkmayacak ama içiniz rahat olur.

Günaydın herkese, bu Cumartesi günü transferim olacaktı ne yazık ki iptal oldu :KK43: doktor olmayanda hayır vardır dedi bir sonraki ay bakalım duruma dedi. her şey çok güzel giderken hayatım boyunca hiç olmayan şey oldu THS yüksek çıktı. inanin hayatım boyunca bu güne kadar belki 150 test yapılmıştır ve hiç bir zaman yüksek çıkmamıştır. on gün önce yapılan testte 1,9 çıkan sonuç dün 4,6 çıktı :KK43: çok üzgünüm...

Günaydın herkese, bu Cumartesi günü transferim olacaktı ne yazık ki iptal oldu :KK43: doktor olmayanda hayır vardır dedi bir sonraki ay bakalım duruma dedi. her şey çok güzel giderken hayatım boyunca hiç olmayan şey oldu THS yüksek çıktı. inanin hayatım boyunca bu güne kadar belki 150 test yapılmıştır ve hiç bir zaman yüksek çıkmamıştır. on gün önce yapılan testte 1,9 çıkan sonuç dün 4,6 çıktı :KK43: çok üzgünüm...
nedeni neymiş peki

Bir başka yerde ver kuzum acaba labaratuvar yalnışı ola bilirmi

Canim tamaracim herseyde bir hayır vardır hiç sıkma canını sen
Canim tamaracim herseyde bir hayır vardır rabbimin bir bildiği vardır tiroit maalesef kadınlarda stres olunca üzülünce çıkabiliyor artık tiroit uzmanı oldum ben bekarligimda beri bununla mücadele ediyorum hem ben hasimato tiroit hastasiyim 1 hafta dengelenir 1 hafta sonra tiroit firlayayadabiliyor 12 senedir mücadele ediyorum ilaçla dengelenir çok şükür benim yükselmesi durdu sabitlenir o hiç merak etme peşini bırakma yeter endokrinoloji bölümüne iyice baktır sana akıl vermek için demiyorum bunları sakın yanlış anlama beni benim kötü huylu nodüllerim bile vardı ağır tedavilerden sonra şükürki parçalandı sıfırlandı herşey.canim ınsallah güzel sonuçlar alır tedavine başlarsın hiç üzülme herşey düzelir.

Canim seni iyi anliyorum bir kezde benim
Basima geldi boyle , o zamanlarda kendi yumurtamla sahin zeteroglunda deniyordum bursada! Ben transfer icin gittim degerler yuksek cikti ve popoma baka baka agliyarak geri ingiltereye geldim bir sonraki aya kadar bekledim sonra tekrar degerler duzeldi transfer oldum, tabii benim yumurtam kalitesiz oldugu icin sonuc nehatif olmustu,
Bende ve burdaki diger arkadslarda cok ugrasiyor ugrastik!! Lutfen pes edip stres yapma inanki herseyin bir zamani var be onu bekliyor belki de bebis gelmek icin...
ne yaparsan yap stres yapma ki degerlerin duzelsin 🙏

ay ayy çok merak ediyorum hemen açmaya çalışıyorum teşekkür ederim
akadaşım kusura bakma gece gece eşimle ikizleri severken vakit geçti hemen buraya yazamadım sende çok güzelsin cnm ikizlerede kocaman maşallah biz inanki fotolarından çok sevdik onları rabbim sizi korusun sevgiyle kalın cnm tekrar teşekürler gece gece içimiz açıldı güzellikleri görünce ALLAH a emanet olun tatlım

Bir başka yerde ver kuzum acaba labaratuvar yalnışı ola bilirmi

canım benim ben yıllardır orada yaptırıyorum diğer iki değer çok iyi bir tek bu TSH yüksek çıktı :( deli olacağım kendimi de öyle hazırlamıştım ki, izin falan hep ayarlamıştım :(

Back
X