Canim tamaracim herseyde bir hayır vardır hiç sıkma canını sen
Canim tamaracim herseyde bir hayır vardır rabbimin bir bildiği vardır tiroit maalesef kadınlarda stres olunca üzülünce çıkabiliyor artık tiroit uzmanı oldum ben bekarligimda beri bununla mücadele ediyorum hem ben hasimato tiroit hastasiyim 1 hafta dengelenir 1 hafta sonra tiroit firlayayadabiliyor 12 senedir mücadele ediyorum ilaçla dengelenir çok şükür benim yükselmesi durdu sabitlenir o hiç merak etme peşini bırakma yeter endokrinoloji bölümüne iyice baktır sana akıl vermek için demiyorum bunları sakın yanlış anlama beni benim kötü huylu nodüllerim bile vardı ağır tedavilerden sonra şükürki parçalandı sıfırlandı herşey.canim ınsallah güzel sonuçlar alır tedavine başlarsın hiç üzülme herşey düzelir.

canımsın yaa çok saol belki de dediğin gibi üzüntüden oldu bir de solunum yolu enfeksiyonu oldum belki de ondadndır ki inşallah ondandır. ilaç verdi dr şimdi onu kullanmaya başladım.

Canim seni iyi anliyorum bir kezde benim
Basima geldi boyle , o zamanlarda kendi yumurtamla sahin zeteroglunda deniyordum bursada! Ben transfer icin gittim degerler yuksek cikti ve popoma baka baka agliyarak geri ingiltereye geldim bir sonraki aya kadar bekledim sonra tekrar degerler duzeldi transfer oldum, tabii benim yumurtam kalitesiz oldugu icin sonuc nehatif olmustu,
Bende ve burdaki diger arkadslarda cok ugrasiyor ugrastik!! Lutfen pes edip stres yapma inanki herseyin bir zamani var be onu bekliyor belki de bebis gelmek icin...
ne yaparsan yap stres yapma ki degerlerin duzelsin 🙏

canımm pes etmek istemiyorum ama çok da zorlanıyorum. dr olmayanda bi hayır vardır bir sonraki ayı bekleyelim dedi. inşallah bu sefer herşey yolunda gider :dua:

canım benim ben yıllardır orada yaptırıyorum diğer iki değer çok iyi bir tek bu TSH yüksek çıktı :( deli olacağım kendimi de öyle hazırlamıştım ki, izin falan hep ayarlamıştım :(
Tamara beni dinle
Yarın git tine ver

Donor listesi gonderdiler merkezden secmem icin ama bi sey kafama takildi. Donorlerden birinin boyu 173 ama ayakkabi numarasi 36😮 o boyda birinin o kadar kucuk ayakkabi numarasi olmasi pek mumkun degil. Malum denge isi.
Acaba bu ozelliklerde biri gercekten var mi diye düşünüyorum. Rastgele hazirlanmis bir liste mi gonderilen.Cok supheci oldum ciktim. Seffaf olmayan isler insani huzursuz edip supheye dusuruyor.
merhaba benim arkadaşımın da boyu 172 ayak numarası 35 idi (evlenmeden önce) 1. çocugundan sonra da 36 olmuştu yani olabiilir ;)

hangi kliniğe yazdın cnm
sanırım hepsine hatta ukrayna diye newlife diye bir yer gürcistana yazmışım :)türkiye bölge müdürü yazdı bana.ordanda bilgi alayım dedim.dün biotexden dönüş yaptılar bende bugün yazdım bakıyorum şuan hangisinin şartları daha iyi.yaza kadar halletmem lazım mart nisan gibi yazın uçak biletleri uçuyor

selam kızlar ben cok mutluyummm arkadasımı aradım az önce oda kıbrısta tedavı gördü bugun dr randevusu vardı hamıleymiş ikiz hemde cok sükürr 15 sene sonunda binlerce şükrrr Rabbim hepimize nasıp etsinn emeklerımızin karsılıgını alalım inşallahh

selam kızlar ben cok mutluyummm arkadasımı aradım az önce oda kıbrısta tedavı gördü bugun dr randevusu vardı hamıleymiş ikiz hemde cok sükürr 15 sene sonunda binlerce şükrrr Rabbim hepimize nasıp etsinn emeklerımızin karsılıgını alalım inşallahh
Hayırlı olsun.Hangi merkez de tedavi oldu ?

Hayırlı olsun.Hangi merkez de tedavi oldu ?
Amin inşallah yıllardır tüp bebek denedık ikinizde fakat hep negatıf oldu. Ona dedımkı bence kıbrıs son sansımız ilk denemesınde hamile cok şükür.doguşta yaptı tedavısını

Amin inşallah yıllardır tüp bebek denedık ikinizde fakat hep negatıf oldu. Ona dedımkı bence kıbrıs son sansımız ilk denemesınde hamile cok şükür.doguşta yaptı tedavısını
Çok sevindim çok şükür güzel haber verdin.
Arkadaşını tebrik ediyorum
Sağlıklı kucağına alır inşallah
Kaç yaşında, sorması ayıp.

Kızlar benım kafam cok karısık ben gecen sene kist amelıyatı oldum acık amelıyat ve 1 senedır dogum kontrol hapı kullanıorum.kıstım cıkmasın dıye yanı adet olmuyorum ılaca ara vermıyorum. Ara verırsem olucam adet. Ben bunu kıbrıstakı dr la görüstüm bana dedıkı ilaca devam et buraya gelmeden 1 gün önce bırak. Buraya gelınce 2 gün icinde adet olursun dedı. Benım kafama takılan bısey var. Ben 1 senedır adet olmuyorum ılac sayesınde olcagım ne malum 😔 oraya gıdıpte kalmayım sonra ortada. Ve ben hicmi ilac kullanmıcam gıtmeden önce kafam cok karısık. Bız 1 aylıgına gıdecegız yanı herseyıme orda baslıcaz. Bu konuda ben cok bılgısızım hop dıye atlayıp negatıfle dönmek istemıyorum😔 hanı ne bıleyım baslamadan önce bı kac ilac kullanıldıgını duymustum.

Kızlar benım kafam cok karısık ben gecen sene kist amelıyatı oldum acık amelıyat ve 1 senedır dogum kontrol hapı kullanıorum.kıstım cıkmasın dıye yanı adet olmuyorum ılaca ara vermıyorum. Ara verırsem olucam adet. Ben bunu kıbrıstakı dr la görüstüm bana dedıkı ilaca devam et buraya gelmeden 1 gün önce bırak. Buraya gelınce 2 gün icinde adet olursun dedı. Benım kafama takılan bısey var. Ben 1 senedır adet olmuyorum ılac sayesınde olcagım ne malum 😔 oraya gıdıpte kalmayım sonra ortada. Ve ben hicmi ilac kullanmıcam gıtmeden önce kafam cok karısık. Bız 1 aylıgına gıdecegız yanı herseyıme orda baslıcaz. Bu konuda ben cok bılgısızım hop dıye atlayıp negatıfle dönmek istemıyorum😔 hanı ne bıleyım baslamadan önce bı kac ilac kullanıldıgını duymustum.
Kıbrıstaki doktorlardan anladığım sanırım cerrahi ve jinekolojik işlemler konusunda çok fazla bilgileri yok, onlar hep tüp bebeğe odaklanmış durumda. Donasyonla olsun, başka türlü olsun hazır gelen hasta üzerinde işlem yapıyorlar. Zaten burdaki çoğu arkadaş da o yüzden birbirinden akıl alarak, ellerinden geldiğince bütün testlerini yaptırıp gidiyor. Çünkü anladığım kadarıyla onlar neden kısmıyla çok ilgilenmiyorlar. Size tavsiyem Türkiyede iyi bir kadın doğum uzmanına gitmeniz ve böyle bir sürece gireceğinizi söyleyerek ondan yardım almanız. Çok geçmiş olsun şimdiden, inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Kıbrıstaki doktorlardan anladığım sanırım cerrahi ve jinekolojik işlemler konusunda çok fazla bilgileri yok, onlar hep tüp bebeğe odaklanmış durumda. Donasyonla olsun, başka türlü olsun hazır gelen hasta üzerinde işlem yapıyorlar. Zaten burdaki çoğu arkadaş da o yüzden birbirinden akıl alarak, ellerinden geldiğince bütün testlerini yaptırıp gidiyor. Çünkü anladığım kadarıyla onlar neden kısmıyla çok ilgilenmiyorlar. Size tavsiyem Türkiyede iyi bir kadın doğum uzmanına gitmeniz ve böyle bir sürece gireceğinizi söyleyerek ondan yardım almanız. Çok geçmiş olsun şimdiden, inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Haklısın cnm ben almanyada yasıyorum yarın türk bı kadın dogum doktorundan randevu alcam ve güzel bır muayne olcam. Herseyı konusacagım. Pek almancam yok oyüzden türk bır dr benı daha ıyı anlar dıye düsünüyorum. Kıbrısa gıtcegımıde söyleyecegım. Hayırlısı inşallah

Basit bir test sadece 1 tüp kan alınıyor. Yoğun bir bolum olmadığı için randevu ile gidince sıra da beklemiyorsunuz hemen bitiveriyor işiniz. Ihmal etmeyin belkide hicbir şey çıkmayacak ama içiniz rahat olur.

İnşallah canım
Kusuruma bakmayın herseyi soruyorum ama gitmeden bilmek öğrenmek istiyorum.
İster istemez insanın içine olumsuz korku sarıyor ya olmaz ise 😣

canım benim ben yıllardır orada yaptırıyorum diğer iki değer çok iyi bir tek bu TSH yüksek çıktı :( deli olacağım kendimi de öyle hazırlamıştım ki, izin falan hep ayarlamıştım :(
ilk jez ise yuksek bir baska yerde hemen yaptirsa idin. Gerci bu durduk yere cikan bir sey su acidsn dusun belki
gizli idi ve daha evvel yakalanmamisti ve bu de senin hamile
kalmani engelliyor veya hamilelik ilerleyemiyirdu. Bak bu da olabilir. O yuzden gec
olsun guc olmasin.

ilk jez ise yuksek bir baska yerde hemen yaptirsa idin. Gerci bu durduk yere cikan bir sey su acidsn dusun belki
gizli idi ve daha evvel yakalanmamisti ve bu de senin hamile
kalmani engelliyor veya hamilelik ilerleyemiyirdu. Bak bu da olabilir. O yuzden gec
olsun guc olmasin.

Çok haklısın canım ama son günlerde oldukça sıkıntılı bir dönemden geçiyorum ondan olmuş olabilir. yine de baktıracağım tabi. teşekkürler.

Çok haklısın canım ama son günlerde oldukça sıkıntılı bir dönemden geçiyorum ondan olmuş olabilir. yine de baktıracağım tabi. teşekkürler.
tamara merhaba, benımde senın gıbı troıd cıktı. daha önce normal olan tsh değerim tam tedavıye başlayacakken 0.00 cıktı. bu da troıd bezımın fzla calıstıgını gösterırmıs. tam tedavıye başlayacakken ertelendi ne yazıkki. şimdi ilaç kullanıyorum. ilaçla cabuk toparlanıyormuş üzülme hiç. yanı troidimizi bilmeden yaptırsaydık belkı tutmayacaktı cok üzülecektik. vardır bunda da bır hayır ben böyle dusunuyorum artık. hayırlısı olsun hakkımızda.

Amiin kuzum amiiin
Benim bu defa düşen gebelikte donmuşdu
Bende aynı senin gibi ilk eşim giti sperm verdi
Sonra beşinci güne 6 embriyo oluştu ve donduruldu
İlk ikisini transfer etiler düştü
İnşallah bu defa kalan embriyolardan devam eden gebelik olur

Back
X