Merhaba Gün boyu calısıorum işten cıkınca trende yada eve gecınce yazabılıorum. Uyarı alınmıs sanırım sayfalarıda okuyamıorum eve gecınce okuycam. Ben 14 seneyı gectı galıba bu siteyle tanısalı ınanın burdakı ınsanlardan cok sey ögrendım.
Herkes yasadıgı olumlu olumsuz seylerı yazıor bunu paylasmak cok güzel. Orası ıyı burası kotu bılmem ben ılk deneyım ım olcak. Fakat arkadaslarımın tavsıyelerınıde gözardı etmem asla. Rabbım kımsenın emegını bos cıkarmasın. Anket yapılmıs sabırsızlıkla beklıorum

Elinize dilinize yureginize saglik

Ankette sadece kibris var !
Ne Ispanya Ne Gurcistan , ne Ukrayna , ne de azerbeycan?

Benim zaza74 adli kullaniciylâ bir takim konusmalarim oldu ve cogu katilimcilarda ondan tana olarak bana uyari falan gb yazilar yazdi iyi ki bunlari fark edip yazdiniz gercekten tesekkur ederimmm kendi adima size

Arkadaşlar ankette gyno life neden yok oradan baya pozitif alan var, ayrıca uyarı yapılan konular da benim de kafama takılan şeyler vardı ama kimseyle atışmak istemedim, benim sürekli söylediğim, karar verdim 2 merkezi aradım sadece gyno life bana dönüş yaptı, aman dedim grossen nolck allaha emanet dedim tek grsdugum yerde denedim hamile kaldım ınsallah kucağıma da sağlıkla alırım, ne överim ne döverim, herkes için hayırlısı olsun

Bende anlayamadım neden gynolife yok bende orda tedavı goruyorum

Benim zaza74 adli kullaniciylâ bir takim konusmalarim oldu ve cogu katilimcilarda ondan tana olarak bana uyari falan gb yazilar yazdi iyi ki bunlari fark edip yazdiniz gercekten tesekkur ederimmm kendi adima size
Bende cevap vermiştim ama zaza dan yana oldugum için degıl gidip bire bir merkezle gorustüğüm için ve doktorun bana kotu davrandıgını deneyımlediğim için cevap vermiştim.

Cunku bunu lütfen deneyımlerınızı paylaşın dediğiniz için yaptım yardım beklediğinizi soylediğiniz için yaptım

Cunku bunu lütfen deneyımlerınızı paylaşın dediğiniz için yaptım yardım beklediğinizi soylediğiniz için yaptım
Kişilere bisey diyemem bende herkes yaşadığını bilir ama bu konu da burada yalan yada haksız yönlendirme yapan varsa bin beter olsun bu kse insanın tek isteği bi evlat kokusu o evler de yürekler de neler yaşıyor da bu yollara giriyoruz kolay mi bu kararı vermek, hastaneler ve dr.lara da allah merhamet versin düzgün insanlarla karşılaşırız insallah

Evwt yalan ya da haksız yönlendirme varsa allah zaten göstersın insanların duygularıyla oynamaya onları üzmeye kırmaya kimsenın hakkı yok. Hem paramız hem zamanımz gidiyo bir an once herkes anne olup evletlarını kucagına alsın inşallah

Valla acikcasi insanlar kolaya kaciyor sonra suclusu biz oluyoruz niyeyse! Ben donasyona yasadigim ulkedeki dr um sayesinde ikna oldum ve arastirdim cok detayli, bu forumda ki yazilari bastan sona okudum ve yine ikna olmadim hastaneleri aradim tek tek fiyat aldim konustum, Epey bir emek sarfettim ! Sonra da butceme mantigima neresi yatarsa orayi sectim ,burda arkadaslar bastan sona okumuyor okusada hastaneleri arayip gidip sormak yerine bizlere soruyo bizde napalim bilgi veriyoruz ! Ben sahsen benim adimi berin indirim olur vs demesemde memnun kaldigim merkezi cok anlattim onerdim, kendimce de iyilik yaptim , her giden pozitif aldi , pismanda degilim, ama sunu da ayirt etmek lazim gercek olmayan basarilari gercekmis gibi anlatip bosuna para icin hasta yonlendirenlere dikkat edilmeli bu da birebir gidip arayip kendin bulmaktan gecer! Herkesin vicdanina kalmis

Canim nasılsın
Nisanda değilmiydi neden erteledi daha var vaktin.

Zaza74 kullanıcı burda herkese deneyimlerini paylaştı. Onu karalamaya hakkınız yok.
Ve bizde onun deneyimleriyle kendi beynimizi kullanarak katıldık.
Kimse kimseyi zorla şu klinige git.
Şuraya gitme gibi yönlendiremez.
Herkesin seçim hakkı kendine aittir.
Bu posttun altında kliniklerde indirimde söz konusu olacağını düşünmüyorum.
Şahsen ben saçma buldum.

Sana katiliyorum sanirim zaza nin son yazdiklarinda Halil dr ile ilgili Bir sikayet konusu ben acikcasi iyice suphelendim ! Ya burda hastanelerin pazarlamacilarinin ne isi var!
O zaman burda insanlar niye memnun oldugu
Olmadigi seyleri dile getiremiyorsa ne anlami kalir ki!
yazik ama onca emek onca fedakarlik zaman kaybi vs... hepimizin tek amaci anne olmak! Buna niye burnunu sokuyorlar!!!

Aynen bende onu düşündüm
Yazık çok yazık... Bencilce Bi suçlama oldu Zaza74 için çok üzgünüm bu yapılan haksızliga ve bizi de düşürdüler yaşanan şuan ki kaos'a..
Gerek yoktu.. Halbu ki herkes anne olmak için uğraşıyor.
mücadele ediyor.
Bi kadın yaşattığı deneyimleri burda bize kadınlara anlatıyor.
Ve hesabı pasif oluyor.
Çok yanlış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…