Rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusunCanim korkma bisey olmaz insallah!
bende 16 hafta oldum benimde kipirdiyor hissediyorum aramizda 4 hafta var , bazilarininnkarni buyuk oluyo evet ama senin ikiz zaten ondan buyuktur. Benim henuzcok buyuk degil kiloda almadim dikkat etmeye calisiyorum . Rabbim saglikla aldirsin kucagina
İnşallahAma yaza kadar bitcek diyolar nisan gibi falan virusun erkisi azalcakmış havalar ısınınca
Aynen bendeAaaaaa inanmıyorum bende ona guvenıyodum 1 2 aya biter diye
Ayy inşallahKızlar irandan acıklama geldi aşısı bulunmuş galiba korona nın
Inşallah bulmuşlardır da kazasız belasız atlatalım şu virüsü biran önce bitsin ınsallah rabbime dua ediyorum bitsinki tedavilerimize devam edelim yaaa hepimizAyy inşallah
Maşallah fındık rabbimin yardımıyla sağsalim kucağına alırsın inşallah...Suan almanyadayim biyle giderse esimle turkiyeye geri donucez, suankij iyiyim 5,6 haftadir ki doktor randevum yok pazartesi detayli ultrasona giricem cok korkuyorum hem virusten hem de bisi cikar diye, bubarada son iki gundur hafif kipirdamalar hiss etneye basladim karnimda bayaaaa cikti nerdeyse 9 aylik gibi duruyo ogretmen arkadaslarim haftaji az soyledigimi dusunuyor
Darisi burdaki tum arkadaslarin basina vallah dogurmadan insanin ici rahat etmiyoMaşallah fındık rabbimin yardımıyla sağsalim kucağına alırsın inşallah...
allahım esirgesin virüsten...İnşallah rabbiminde yardımıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınızMerhababiz nısan 24 aksam ucuyoruz kıbrısa inşallah bır sorun cıkmazda gıdıp bebısımızi alıp gelırız
Bu salgın bızıde korkutuyor ama hersey allahtan yapcak bısey yok.
Benım ocakta fokur fokur kaynıyor ıhlamurhafif öksürüyoruz eşimde bende . Merkelde almanyanın yüzde 70ine bulasabılır dedı cok bılmıs hıc bır tedbır yok ama halen işe gıdıp gelıyoruz
Allahım tüm insanları korusunMerhababiz nısan 24 aksam ucuyoruz kıbrısa inşallah bır sorun cıkmazda gıdıp bebısımızi alıp gelırız
Benım ocakta fokur fokur kaynıyor ıhlamurhafif öksürüyoruz eşimde bende . Merkelde almanyanın yüzde 70ine bulasabılır dedı cok bılmıs hıc bır tedbır yok ama halen işe gıdıp gelıyoruz
son çare diye Ben yaptırdım ve bir kaç arkadaşım da yaptırdı hiç aklınız kalmasın hiç faydasını gören olmadıkizlar selam
az once nette karsima cikti, PRP yontemiyle yumurta rezrv az olanlarda epey basari oluyormus.
yasi genc olan ama rezrv az olanlar deneyin. bilseydim bu yontemin cikacagini bekleyip denemek isterdim donasyon yaptirmak yerine. siz boyle dusunmeyin sonra diye yazmak istedim.
kizlar selam
az once nette karsima cikti, PRP yontemiyle yumurta rezrv az olanlarda epey basari oluyormus.
yasi genc olan ama rezrv az olanlar deneyin. bilseydim bu yontemin cikacagini bekleyip denemek isterdim donasyon yaptirmak yerine. siz boyle dusunmeyin sonra diye yazmak istedim.
Bir de kıbrıs bence pis bir memleket.yani her şey eski o minibüsler mikrop yuvası.orada da dikkat edin hijyene.Maskenizi takın hep.Ellerinizi bol bol yıkayın.Allah yardımcımız olsun.Kıbrıslılarada sıcradıysa yandık
Biz geldik pazartesi akşamı ama biraz korkuyorum acıkcası bi de bişey cıkmasın diye kıbrıstan korkmadım da (cunku gttgmzde hasta yoktu) havaalanından korkuyorum transfer ıcuslar falan da oluyo diye. Rahım dinlendirme verdı doktorum e2 degerınden dolayı iyi ki e2 yükselmiş su an korkarım gidememBir de kıbrıs bence pis bir memleket.yani her şey eski o minibüsler mikrop yuvası.orada da dikkat edin hijyene.Maskenizi takın hep.Ellerinizi bol bol yıkayın.Allah yardımcımız olsun.
Hepımız için inşallah tüm anne olmak isteyenler bütün burda ki arkadaslarıma Allah nasip etsin en guzel şekildeHayırlısı olsun.En doğru zamanda en güzel şekilde olsun
merhaba cnm burdakı arkadaslar emın ol anne olmak ıcın butun yolları denemiştir. en son care donasyona karar verdik hepimiz. bende öyle. bulent tırasta yaptırdım gecen sene para tuzagından baska bırsey degıl hıc bır faydasını göremedım. yaşım da 28 dı yaptırdıgımda üstelik.kizlar selam
Canım inşallah herşey yolunda gider sorunsuz bir transfer geçirirsin.Merhababiz nısan 24 aksam ucuyoruz kıbrısa inşallah bır sorun cıkmazda gıdıp bebısımızi alıp gelırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?