Rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun

Maşallah fındık rabbimin yardımıyla sağsalim kucağına alırsın inşallah...

Merhaba biz nısan 24 aksam ucuyoruz kıbrısa inşallah bır sorun cıkmazda gıdıp bebısımızi alıp gelırız
Bu salgın bızıde korkutuyor ama hersey allahtan yapcak bısey yok.
Benım ocakta fokur fokur kaynıyor ıhlamur hafif öksürüyoruz eşimde bende . Merkelde almanyanın yüzde 70ine bulasabılır dedı cok bılmıs hıc bır tedbır yok ama halen işe gıdıp gelıyoruz

kizlar selam
az once nette karsima cikti, PRP yontemiyle yumurta rezrv az olanlarda epey basari oluyormus.
yasi genc olan ama rezrv az olanlar deneyin. bilseydim bu yontemin cikacagini bekleyip denemek isterdim donasyon yaptirmak yerine. siz boyle dusunmeyin sonra diye yazmak istedim.

allahım esirgesin virüsten...İnşallah rabbiminde yardımıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız

Allahım tüm insanları korusun
Sizde sağ salim anne olun

son çare diye Ben yaptırdım ve bir kaç arkadaşım da yaptırdı hiç aklınız kalmasın hiç faydasını gören olmadı (

Canım o yöntem de pek işe yaramıyor kesin bilgi söyleyeyim. şöyle ki rahim içine yapılıyor uyuyan yumurtaların uyandırılması sağlanıyor ama çok da sonuç elde eden yok. 100 kişiden belki 3-5 kişi var. bir de bu işlemin rahim kanserini tetikleme ihtimali var. çok yeni bir yöntem olduğu için uzun vadede ne olacağı henüz net değil. ben ilk 2019 Ocak ayında duydum Mayıs ayında yaptırdım sonuç yok ne yazık ki.şimdi çok pişmanım kendime yaptığım bu kötülük için. Ama uzun vadede başıma ne gelecek bilmiyorum. Denemek isterdim dediğin için açıklama yapayım dedim.
Sevgiler...

Bir de kıbrıs bence pis bir memleket.yani her şey eski o minibüsler mikrop yuvası.orada da dikkat edin hijyene.Maskenizi takın hep.Ellerinizi bol bol yıkayın.Allah yardımcımız olsun.
Biz geldik pazartesi akşamı ama biraz korkuyorum acıkcası bi de bişey cıkmasın diye kıbrıstan korkmadım da (cunku gttgmzde hasta yoktu) havaalanından korkuyorum transfer ıcuslar falan da oluyo diye. Rahım dinlendirme verdı doktorum e2 degerınden dolayı iyi ki e2 yükselmiş su an korkarım gidemem

merhaba cnm burdakı arkadaslar emın ol anne olmak ıcın butun yolları denemiştir. en son care donasyona karar verdik hepimiz. bende öyle. bulent tırasta yaptırdım gecen sene para tuzagından baska bırsey degıl hıc bır faydasını göremedım. yaşım da 28 dı yaptırdıgımda üstelik.

Canım inşallah herşey yolunda gider sorunsuz bir transfer geçirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…