Bilginisacım,
Hadi Bismillah dedin sonunda.İnşallah sonu da çok güzel olacak.
Ne kadar merak ettiğimi bilemezsin sanki ben de seninle gelmiş gibi heyecanlanıyorum.Güzel haberlerini ve gelişmeleri bekliyoruz senden.

bana türk soyundan olduğunu ve fiziksel özelikleri söylediler bakalım ne kadar doğru.. aman başka soydanda olsa ben onu sapına kadar Türk yaparım nasılsa :)

Senin için önemliyse uyruğunu sorabilirsin herhalde. Ya da belki önceden talep edebiliyorsundur. Kan grubu ve dış görünüş olarak benzer donör bulduklarını söylemişlerdi bana.

Durugen,
Sana kan grubunu ve donörün dış görünüşünü hangi merkez söylemişti?

ansucum benim hislerim kuvvetlidir bak bundan sonra burda sıra sıra güzel haberler alacağız allahın izniyle.. bunlardan biride sensin elbette

Çok sevindim.Biz de fiziken yanında olamasak da gönülden ve ruhen yanında olacağız İspanya'da...

evet kesinlikle bende şimdi senin paylaşımından okudum haberi nasıl cıkmaz 3 lü 4lü tarama testlerinde ona bir anlam veremedim çok üzücü allahım düşmenımın başına dahai vermesin

Nillll35,
Amin.Bu haberde yer alan Kıbrıs'taki merkez neresi olabilir ki arkadaşım? Tedbirli olmakta fayda var

merhaba canım,
ben normal adet görüyorum ve yumurtluyorum... :)) Zaten doğal yolla olmuş bir çocuğum da var. Ama araya yıllar girince 2. kez anne olayım dediğimde başarılı olamadım. Bilinen bir sorunum da yok... Destek amaçlı kullandım bu kürleri.... Sevgilerimle...

Bebek canim aslina bakarsan hersey kapali kutu.. baslamaya karar veriyosun tedavi sureci rahim takibi adet olup bitiyosun 20gunu falan buluyor.carada onlar donoru ayarliyorlar.Ben esimin ve kendi resmimi mail attim..esim bu konudctakintiliydi biz ikimizde esimle kumral beyaz tenliyiz.bayan hakkinda Ben daha once dogum yapmis olmasini ozellikle istemistim.onlarda universitede okuyor bir tane cocugu var demislerdi.genelde berk bey dondurulmus kullanmiyor. 3tane embriyo veriyor .bebekcim. söyle bisey olmustu benim naklim. Gerceklesti Ben dinlenirken esim merkezde cok cirkin kilolu ve birazda acayip bir bayan gormus bu bayan yoksa donormu diye doktorla hemsireleri bayagi ugrastirmis.onlarda donorlarimizin boylarina kilolarina col dikkat ediyoruz demisler umarim biraz olsun aydinlatabilmisimdir

anishacım çok sevindim canım endometriumun kalınlaşmasına hadı bakalım hayırlısı senden güzel haberler bekliyoruz:)

bir başkasının spermiyle hamile kalıp onu doğurmak (ki eşleriniz bunu nasıl kabul ediyor anlamıyorum), onu içinizde büyütüp doğuruyorsunuz, ve çok sevdiğiniz eşinizle alakası yok çocuğun,
yada bir başkasının yumurtasıyla hamile hamile kalıyorsunuz ve yine o çocuk sizin genlerinizi taşımıyor!!!
İnaçlarınızı bilemem ama islam dininin asla izin vermediği olaylar bunlar,
Dinimizin izin vermediği bir olayında muhakkak mantıklı bir açıklaması vardır, düşünsenize donörü bilmiyorsun, yıllar sonra donörler arttıkça ve bu işlemler arttıkça kardeşin kardeşle evlenme ihtimalide var, siz şu an bu işler için zemine bir tohum atıyorsunuz ve zaman geçtikçe kardeşin kardeşle evlenme ihtimalini (ve daha başka sakıncalı evlilikler) arttırmış olacaksınız ki dini inancınız farklı olsa bile bu durum diğer dinlerde yine sakıncalıdır.
Kendinizin evlat duygusunu tatmanız için geleceğide bir nebze! tehlikeye atmış gibi geliyorsunuz, sizi itham için değişde vicdani sorumluluk için yazdım bunları kusura bakmayınız.Üzgünüm. üzüldüm.

senin durumun biden farklıymış ..teşekkürler fb li

keşke yazmasaydın bunları vicdani sorumluluklarının paylaşmanı istenecek en son form burası....!!!!!!
senin bu yazdılarını yıllarca aylarca sorgulamış ve bu aşamaya gelmiş insanlar var bu form sitesinde uzaktan ahkam kesmesi kolay geliyor insana başına gelmeyen hiç kimse bunun ne demek olduğunu anlayamaz ve gördüğün gibi bu sitede insanlar doktorlar hakkında transferde ve öncesi sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili bilgi paylaşımında bulunuyorlar senin bahsettiğin konudan konuşan yok yani senin yazdıklarının 1-2 tık üzerinde buradaki kişiler bence zaten cok zor karar vermiş insanlara bu tür paylaşımlarda bulunup daha fazla üzülmesini sağlamaktan başka bir işe yararmıyor yazdıkların...
iyi günler...

Teşekkürler arkadaşım. Nar suyunu dışarda içtim harika bir tadı var ama evde o nasıl sıkılır?

bende elektirikli narenciye sıkacağıo var ilk yaptığımda cok sıçradı etrafa bir takım pijamam berbat oldu :))ama sonrasında öğrendim ordadan ikiye bölüyorum altına gazete koyuyorum normal limon sıkacağının elektiriklisi ile yapıyorum yavaş yvaş döndüre döndüre hiç sıçramıyorda evet tadıda gayet güzel ayrıca antioksidan olduğu için kış aylarında özellikle grip olunmasına karşı koruyucu özelliğide var :)

Bir bahar yolcusuda benim canim hangi merkeze gidiceksin umarim formdada bahar senligi olur.biz mart ortasi orda olucaz simdiden cok heycanliyim heycanimiz mutluluga donusur umarim

işallah bende mart sonu nisan başı gideceğim hepimiz hakkında hayırlısı olur işallah..

pardon canım ben yanlış okumuşum galiba birde bulmaya çalıştım ama bulamadım birisi berk beyin 7500 euro olduğunu yazmış kafam gitti 3000 euro fark var diğer merkezlerle arasında eğer doğruysa yazdığı anlamadım bende neyse öğrenicez zamanı gelince..
gerçekten her gece buradaki insanların nicklerini söyleyip dua ediyorum allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin kimseyi evlaat hasreti ile sınamasın isteyen herkese nasip etsin işallah ..

pbsc'ye cavaptır.

türkiyedeki yapılan araştırmalarda türk halkının %97si patolojik çıkıyor. yani ruhsal olarak rahatsız..

yine türkiye aile içi ensestte ciddi problemler gösteriyor... yani kendi tohumundan çocuğa yapılan işkence ve iğrençlik bakımından önde. TEYZE ÇOCUKLARI KARDEŞ ÇOCUKLARI EVLİLİĞİDE BİR TÜR SORUN BU ÜLKEDE..

kadın ölümlerinde lig şampiyonu günde 3,5 kadın öldürülüyor aile içi şiddette..

!!!!!!!!!!!!!!!!!yansıtma mekanizması!!!!!!!!!!!!!!!:
insannın en çok korktuğu şey aman allah başıma gelirse ne olur diye tüyleri diken diken olduğu şey aslında en hassas noktasıdır.. kaçayım derken kucağına düşer.. yada karşıyı suçlayarak kendi egosunu rahatlatır.. EN İLKEL SAVUNMA MEKANİZMASIDIR..

geldiğimiz noktada: kuranı kerimde herkesin amel defteri sağından veya solundan verilecekse herkes kendi DEFTERİNDEN sorumlu hayatından..

SEN KENDİ İŞİNE BAK.. kendi amel defterine iyi şeyler yazdır.

BU FORUM SANA UYGUN DEĞİL. SEN BİZİ İLGİLENDİRMEDİĞİN GİBİ BİZDE SENİ İLGİLENDİRMİYORUZ..

Efsune arkadaşım sana cevabını aslında çok güzel bir şekilde vermiş. bence de keşke yazmasaydın , sen hiç kimseden sorumlu olmadığın gibi bize de akıl verme safhasında değilsin . burada bizler çok şeyleri aşmış durumdayız , sadece kendini mi inançlı zannediyorsun bizim inançlarımız yok mu zannediyorsun , inan bizim senden çok inancımız ve vicdanımız var . Bizim yaşadıklarımızı yaşamadan bunu anlayamazsın . Ben inanıyorum ki anne olmanın kutsallığı o kadar büyük ki , bizim gibi güçlü kadınlar senden ve senin gibi çok kadından daha çok anne , daha çok kadın ve sizin olamayacağınız kadar çok inançlıyız . Burada yaşadığımız senin anlayamayacağın kadar zor ve belki senin kaldıramayacağın kadar ağır o yüzden bizi bu sözlerinle ne yıkabilirsin ne üzebilirsin , bundan dolayıdır ki arkadaşım sen işine bak .....

Efsune arkadaşım sana cevabını aslında çok güzel bir şekilde vermiş. bence de keşke yazmasaydın , sen hiç kimseden sorumlu olmadığın gibi bize de akıl verme safhasında değilsin . burada bizler çok şeyleri aşmış durumdayız , sadece kendini mi inançlı zannediyorsun bizim inançlarımız yok mu zannediyorsun , inan bizim senden çok inancımız ve vicdanımız var . Bizim yaşadıklarımızı yaşamadan bunu anlayamazsın . Ben inanıyorum ki anne olmanın kutsallığı o kadar büyük ki , bizim gibi güçlü kadınlar senden ve senin gibi çok kadından daha çok anne , daha çok kadın ve sizin olamayacağınız kadar çok inançlıyız . Burada yaşadığımız senin anlayamayacağın kadar zor ve belki senin kaldıramayacağın kadar ağır o yüzden bizi bu sözlerinle ne yıkabilirsin ne üzebilirsin , bundan dolayıdır ki arkadaşım sen işine bak .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…