merhaba arkadaşlar. evet sonunda kıbrıstayız. bugünümüz yolcuukla geçti. burası temmuz sıcağı neredeyse.
bir tanıdığımızın arkadaşı burda bize yardımcı oldu, uygun bir pansiyon bulduk gayet kullanışlı. buraya uçaklar sabah saatlerinde daha hesaplı akşam saati daha fiyatlı. dönüşte ise akşam saati daha ucuz.
bizim tanıdık buraya hakim birisi nerde yemek yenir nerde yenmez neresi gezilir ne olur ne gider anlattı gezdirdi o bakımdan çok şanslıyım bir rehberim var.
Lefkoşa küçük bir yer kaybolurum sanmıştım endişem yersizmiş.
Adım attığım anda kendimi çok mutlu hissetmeye başladım. nedense hiç stresim yok sanki tatile geldim ne rahatlık bende şaşıyorum :)
Doktorumuzla yarın görüşmeye başlayacağız.
gelişmeleri sizlere aktaracağım.. ne tuhaf değil mi çevremdeki en yakın arkadaşlarım bile buraya geldiğimi bilmiyor.
ailem dışında sadece sizlerle paylaşıyorum.
şans hepimizden yana olsun...
Senin için önemliyse uyruğunu sorabilirsin herhalde. Ya da belki önceden talep edebiliyorsundur. Kan grubu ve dış görünüş olarak benzer donör bulduklarını söylemişlerdi bana.
bana türk soyundan olduğunu ve fiziksel özelikleri söylediler bakalım ne kadar doğru.. aman başka soydanda olsa ben onu sapına kadar Türk yaparım nasılsa :)
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı , çok şükür sonunda endometrium 10 mm olmuş veeee perşembe transferim var çarşamba gecesi İspanya yolcusuyuz :))) Fasülyemizi sonunda almaya gidiyoruz :)))) İnşallah bir sorun çıkmaz .
evet kesinlikle bende şimdi senin paylaşımından okudum haberinasıl cıkmaz 3 lü 4lü tarama testlerinde ona bir anlam veremedim çok üzücü allahım düşmenımın başına dahai vermesin
öncelikle günaydın kızlar;
evet fbli bu yazdıkların cok doğru bende hepsini okudum ve daha öncesinde demişliğimde var suand asadece nar suyu içiyorum.birşey sormak istiyorum siz regli olabilmek için ilaç içmiyormusunuz beb cyclo diye bir ilaç içiyorum ve bu tür adet dönemini düzenleyici laçların içerisinde zaten östorojen ve progestron hormonu takviyeleri var ve ilaç içeriklerindede hayıt tohumu black seed gibi bitki ve kökleri var zararlı olabilirmi ben onu merak ediyorum hem ilaç içerken birde dışarıdan bitkisel kür yapmak ?
tress cok sagol canim...madem sen berk beye gittin..cok rica ediyorum bir kac sorum var:
siz karar verdikten sonra kac hafta/ay sonra donasyon bulundu?
size embyro veren bayan hakkinda mesela ne bilgidler verdiler?
birde kac yumurta olustu mesela, yani bu ikinci kez yaptirdiginda en azindan dondurulmus embyronur varmi?
simdiden cok cok tesekkür ediyorum.
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı , çok şükür sonunda endometrium 10 mm olmuş veeee perşembe transferim var çarşamba gecesi İspanya yolcusuyuz :))) Fasülyemizi sonunda almaya gidiyoruz :)))) İnşallah bir sorun çıkmaz .
merhaba canım,
ben normal adet görüyorum ve yumurtluyorum... :)) Zaten doğal yolla olmuş bir çocuğum da var. Ama araya yıllar girince 2. kez anne olayım dediğimde başarılı olamadım. Bilinen bir sorunum da yok... Destek amaçlı kullandım bu kürleri.... Sevgilerimle...
bir başkasının spermiyle hamile kalıp onu doğurmak (ki eşleriniz bunu nasıl kabul ediyor anlamıyorum), onu içinizde büyütüp doğuruyorsunuz, ve çok sevdiğiniz eşinizle alakası yok çocuğun,
yada bir başkasının yumurtasıyla hamile hamile kalıyorsunuz ve yine o çocuk sizin genlerinizi taşımıyor!!!
İnaçlarınızı bilemem ama islam dininin asla izin vermediği olaylar bunlar,
Dinimizin izin vermediği bir olayında muhakkak mantıklı bir açıklaması vardır, düşünsenize donörü bilmiyorsun, yıllar sonra donörler arttıkça ve bu işlemler arttıkça kardeşin kardeşle evlenme ihtimalide var, siz şu an bu işler için zemine bir tohum atıyorsunuz ve zaman geçtikçe kardeşin kardeşle evlenme ihtimalini (ve daha başka sakıncalı evlilikler) arttırmış olacaksınız ki dini inancınız farklı olsa bile bu durum diğer dinlerde yine sakıncalıdır.
Kendinizin evlat duygusunu tatmanız için geleceğide bir nebze! tehlikeye atmış gibi geliyorsunuz, sizi itham için değişde vicdani sorumluluk için yazdım bunları kusura bakmayınız.Üzgünüm. üzüldüm.
Teşekkürler arkadaşım. Nar suyunu dışarda içtim harika bir tadı var ama evde o nasıl sıkılır?
Bir bahar yolcusuda benim canim hangi merkeze gidiceksin umarim formdada bahar senligi olur.biz mart ortasi orda olucaz simdiden cok heycanliyim heycanimiz mutluluga donusur umarim
Nilcim ben doğuşa gidiyorum. ücret 4500 dü biz pazarlık yaptık düşürdük. size tavsiyem ordan bir doktor burayı arayıpda yönlendirmesin . anladığım kadarıyla arayıp reerans olan doktorda pay istiyor.
pansiyonumdan oldukça memnunum daha sonra bilgilerini veririm elbette. ulaşım, konaklama yeme içme gibi şeyleri kendim ayarladığım için ddaha hesaplı oluyor.
ben 35 yaşımdayım erken menopazdaydım. yıllarca cyglo kullandım . tedavimden bir süre önce bırakmıştım sonra doktorum 2 ay adet görmemi istedi sonrasında bu transfer için olan ilaçlara başladım .. duanı eksik etme arkadaşım.. bende herkese dua ediyorum sürekli..
şans hepimizden yana olsun :)
?????.
bir başkasının spermiyle hamile kalıp onu doğurmak (ki eşleriniz bunu nasıl kabul ediyor anlamıyorum), onu içinizde büyütüp doğuruyorsunuz, ve çok sevdiğiniz eşinizle alakası yok çocuğun,
yada bir başkasının yumurtasıyla hamile hamile kalıyorsunuz ve yine o çocuk sizin genlerinizi taşımıyor!!!
Dinimizin izin vermediği bir olayında muhakkak mantıklı bir açıklaması vardır, düşünsenize donörü bilmiyorsun, yıllar sonra donörler arttıkça ve bu işlemler arttıkça kardeşin kardeşle evlenme ihtimalide var, siz şu an bu işler için zemine bir tohum atıyorsunuz ve zaman geçtikçe kardeşin kardeşle evlenme ihtimalini (ve daha başka sakıncalı evlilikler) arttırmış olacaksınız ki dini inancınız farklı olsa bile bu durum diğer dinlerde yine sakıncalıdır.
Kendinizin evlat duygusunu tatmanız için geleceğide bir nebze! tehlikeye atmış gibi geliyorsunuz, sizi itham için değişde vicdani sorumluluk için yazdım bunları kusura bakmayınız.Üzgünüm. üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?