bir başkasının spermiyle hamile kalıp onu doğurmak (ki eşleriniz bunu nasıl kabul ediyor anlamıyorum), onu içinizde büyütüp doğuruyorsunuz, ve çok sevdiğiniz eşinizle alakası yok çocuğun,
yada bir başkasının yumurtasıyla hamile hamile kalıyorsunuz ve yine o çocuk sizin genlerinizi taşımıyor!!!
İnaçlarınızı bilemem ama islam dininin asla izin vermediği olaylar bunlar,
Dinimizin izin vermediği bir olayında muhakkak mantıklı bir açıklaması vardır, düşünsenize donörü bilmiyorsun, yıllar sonra donörler arttıkça ve bu işlemler arttıkça kardeşin kardeşle evlenme ihtimalide var, siz şu an bu işler için zemine bir tohum atıyorsunuz ve zaman geçtikçe kardeşin kardeşle evlenme ihtimalini (ve daha başka sakıncalı evlilikler) arttırmış olacaksınız ki dini inancınız farklı olsa bile bu durum diğer dinlerde yine sakıncalıdır.
Kendinizin evlat duygusunu tatmanız için geleceğide bir nebze! tehlikeye atmış gibi geliyorsunuz, sizi itham için değişde vicdani sorumluluk için yazdım bunları kusura bakmayınız.Üzgünüm. üzüldüm.
hiç bişey sorma.
benin senin dediğine bayıldım. oraya gidicem bi ilaç verecekler ve hamile kalacağım dedin ya. inan bu düşünce harika.
bundan başka hiçbişey düşünme ve kimseyle paylaşma. gördüğün gibi toplumun çoğu at gözlüklü sadece kendi gördüğü kadar sanıyor herşeyi.
sen çok pozitifsin böyle kal. tatildesin ve muhteşem tatilde hamile kalacaksın.
hiç bişeyle uğraşma sorupta alacağın bir cevap belki canını sıkacak. orada teslim olmaktan başka çeremiz yok ne derlerse ona inanmak kaçınılmaz.
bu yüzden bırak sezenin dediği gibi hayat bildiği gibi gelsin....
bebeğim boşver ya gerçekten hiç okumaya bile değmeyen bir iletiymiş onun ki. ayrıca merak edip sayfasına baktım. oda bebek sahibi olmaya çalışan biriymiş pes dedim ..
Haluk levent akdeniz akşamları | İzlesene.com Video ay ay ayy bu akdeniz akşamlarıda bu aylarda da pek güzel canımm :)
Haluk levent akdeniz akşamları | İzlesene.com Video ay ay ayy bu akdeniz akşamlarıda bu aylarda da pek güzel canımm :)
benim gittiğim merkezde donörün uyruğunu söylüyorlardı
arkadaşlar perşembe günü transferimiz olacak ya. bana donorun fiziksel bilgisi ve nereli olduğuna dair bilgi verildi.
peki başka embriyo ve ya başka neyle ilgili ne sormalıyım.?
aklıma gelmeyen şeyleri hatırlatırsanız sevinirim
Bilginisa canım nikini yanlış yazmışım kusura bakma...
Selam arkadaslar,
normalde Berk Bey inn merkezinde düsünüyoruz, ama simdi kibris tüp bebek merkezinden, halil ibrahim tekin oldugu merkezden, emaille cevap aldim...bana cok profesyonel geldi internet sayfasi ve cevaplari. acaba aranizda dr. halil ibrahim beyde tedavi gören oldumu? Bahsedebilirseniz sevinirim.
simdiden tesekkür ederim paylastiginiz icin bilgileri
bebeğim boşver ya gerçekten hiç okumaya bile değmeyen bir iletiymiş onun ki. ayrıca merak edip sayfasına baktım. oda bebek sahibi olmaya çalışan biriymiş pes dedim ..
bebeğim burda daha önce okuduklarımda halil ibrahim tekine kısaca HİT diyorlar :)
hastanenin oldukça konforlu ve temiz olduğunu okumuştum. ve hitin çok yoğun olduğunu fazla zaman ayırıp bilgi veremediğini falan.
sanırım ordada gebelik elde eden vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?