- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
Bide hepsi 5.günü kabul ediyormuş. Çik cikabilirsen diyorum işin içinden o zamanDaha önce yaptıranlar daha iyi bilir..
Ama benim ilk forumdan öğrendiğim ve beynime kazılan 5. Gün oldu.
Kıbrıs ile ilk tlfla gorusmemede de bahsettim kabul ettiler.
Zaten benim Dr 5. Günden kısasını kabul etmiyor çünkü Kıbrıstaki klinige yönlendiren Drum allahtan kişileri de tanıdığı için içim ondan rahat
Enis beyi tanımıyorum. Bi bayan bilgi verdi ücretle ilgili sonra hemsireyle görüştüm. Sizin gynolife a kaçıncı gidisiniz olucakİnşallah yumurta donasyonu olacak.
Dr yönlendirsi beni ve burda Bi kaç arkadaşımlarim gidiyor.
Birazda gynolife çalışanları özellikle Enes bey ve murat hoca ile görüştüm çok sıcak insanlar ve her konuyu sorduğumda bilgi verdiler. aklımda hiç bir şey kalmasın tek tek sor dediler bende önden yazdım deftere herseyi sordum cevabını aldim.
Enes bey sağolsun virüsle karşılaştığımız günden itibaren ara ara yazar WhatsApptan nasılsıniz nasıl gidiyor kendinize bakiyormusunuz korunuyor musunuz diye sorar bende oranın durumunu soruyorum.
Çok şükür gynolife kliniginden ben kendi adıma memnunum..
Gynolife mi sizinki
Bide hepsi 5.günü kabul ediyormuş. Çik cikabilirsen diyorum işin içinden o zaman
Enis beyi tanımıyorum. Bi bayan bilgi verdi ücretle ilgili sonra hemsireyle görüştüm. Sizin gynolife a kaçıncı gidisiniz olucak
Ayyy ne kadar guzel yazmıssın içim kıpır kıpır oldu benımdeİnşallah bu sefer olacak gönülden inanıyorum evladına kavuşacaksın arkadaşım
Şuan herkes eminim aynı psikolojidedir.
Hele ben 3 gün önce şok markete gittim alışveriş yapmaya rafta pembiş ve açık mavi rengi örme yünden bebek patigi gördüm içime birden Bi heyecan geldi.
Dedim kendi kendime al kızım sen bunlardan Bi mavi Bi pembe ikiz istiyorum allahım dedim ne olur uğurum olsun bunlar dedim Rabbıme❤ eve geldim eşime gösterdim dur dedi ağlama şimdi gözlerim doldu boğazıma takildi nefesim dedim kızımız ile oğlumuzun ilk patikleri ❤ kaldırdım ilk 3 sene önce ilk tüp bebekte aldığım tulumun yanına patikleri başucumda ufak sandıkta duruyorlar Bi umut ❤☺
Evet gynolife benım ohss oldum transfer yapılamadı embrıyolarımı dondurdular. Havuz yaptırcam acıldıgı zamanGynolife mi sizinki
Enis bey ne zaman Turkiyeden tedavıye başlıcakları hakkında bilgi verdı mı canımİnşallah yumurta donasyonu olacak.
Dr yönlendirsi beni ve burda Bi kaç arkadaşımlarim gidiyor.
Birazda gynolife çalışanları özellikle Enes bey ve murat hoca ile görüştüm çok sıcak insanlar ve her konuyu sorduğumda bilgi verdiler. aklımda hiç bir şey kalmasın tek tek sor dediler bende önden yazdım deftere herseyi sordum cevabını aldim.
Enes bey sağolsun virüsle karşılaştığımız günden itibaren ara ara yazar WhatsApptan nasılsıniz nasıl gidiyor kendinize bakiyormusunuz korunuyor musunuz diye sorar bende oranın durumunu soruyorum.
Çok şükür gynolife kliniginden ben kendi adıma memnunum..
Merhaba. Havuz olucagana göre yumurta rezerviniz az. Amh kaç çıktı sizin ve yaşınız kaç acabaEvet gynolife benım ohss oldum transfer yapılamadı embrıyolarımı dondurdular. Havuz yaptırcam acıldıgı zaman
1.17 amh ım yaşım 30. Aslında su an 3 embrıyom var 5. Gun ama havuz yapım dedım daha şansım olur dıye dusundumMerhaba. Havuz olucagana göre yumurta rezerviniz az. Amh kaç çıktı sizin ve yaşınız kaç acaba
Soyle soylım amh 1.17 fsh 7.9 lh 10 e2 66 12 yumurtam cıktı. Sadece amh olarak degerlendırılmemesi gerekıyormuş.Merhaba. Havuz olucagana göre yumurta rezerviniz az. Amh kaç çıktı sizin ve yaşınız kaç acaba
Transfer oldu mu daha önce ve kaç yumurta toplandı sizden1.17 amh ım yaşım 30. Aslında su an 3 embrıyom var 5. Gun ama havuz yapım dedım daha şansım olur dıye dusundum
Yok olmadı ohss oldum o yuzden yapmadılar transferı. 12 yumurta cıktı. Sizin yasınız kaç amhınız nedir?Transfer oldu mu daha önce ve kaç yumurta toplandı sizden
Pardon sıkıntı oldu mesajda okudum şimdiTransfer oldu mu daha önce ve kaç yumurta toplandı sizden
35 yaş amh 0.18 benimde ilk olucak henüz hiç bir işleme başlamadık daha doğrusu virüs yüzünden baslayamadikYok olmadı ohss oldum o yuzden yapmadılar transferı. 12 yumurta cıktı. Sizin yasınız kaç amhınız nedir?
Benm sperm donasyonu oldu. Siz sperm mı yumurta mı? Kaç folikulunuz gorunuyor ?35 yaş amh 0.18 benimde ilk olucak henüz hiç bir işleme başlamadık daha doğrusu virüs yüzünden baslayamadik
Aynen bzmde virus yuzunden oldu işte boyle35 yaş amh 0.18 benimde ilk olucak henüz hiç bir işleme başlamadık daha doğrusu virüs yüzünden baslayamadik
Benm sperm donasyonu oldu. Siz sperm mı yumurta mı? Kaç folikulunuz gorunuyor ?
Sperm donasyonu olucak. Folikul sayilmadı henüz ben öncesinde rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. Öyle baslarim muhtemelen. Sizin yumurtalar kaliteli ise tutar bence. Embriyolar kaçıncı gün embriyo suBenm sperm donasyonu oldu. Siz sperm mı yumurta mı? Kaç folikulunuz gorunuyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?