Bide hepsi 5.günü kabul ediyormuş. Çik cikabilirsen diyorum işin içinden o zaman

Enis beyi tanımıyorum. Bi bayan bilgi verdi ücretle ilgili sonra hemsireyle görüştüm. Sizin gynolife a kaçıncı gidisiniz olucak

Enis beyi tanımıyorum. Bi bayan bilgi verdi ücretle ilgili sonra hemsireyle görüştüm. Sizin gynolife a kaçıncı gidisiniz olucak

Fiyat için önden Nevin hanımla gorusmussunuzdur.
Hemşire Rena hanım var tastleri isteyen ve ilgilenen.
Halkla ilişkilerde enis bey var.
Benim ilk inşallah gidişim olacak

Ayyy ne kadar guzel yazmıssın içim kıpır kıpır oldu benımde ayyyy bende ne zaman kavuscam bebegıme diye dusun dusun butun gun başka hiç bişey yapmıyorum, bende cok istıyorum keşke ikizlerım olsa yaaaa ayyyyyy ne guzelll olur yaaa

Enis bey ne zaman Turkiyeden tedavıye başlıcakları hakkında bilgi verdı mı canım

35 yaş amh 0.18 benimde ilk olucak henüz hiç bir işleme başlamadık daha doğrusu virüs yüzünden baslayamadik
Aynen bzmde virus yuzunden oldu işte boyle tutmazsa bende embrıyo donasyonu yaptırıcam artık tüp bebek denemem stresı, maddiyatı cekemıyorum. Bi de cocugum olsun cok istıyorum ilgilenim sevım aAllah hepımıze nasip etsın inşallah

Amhınıza bakılırsa biraz elınızı cabuk tutsanız iyi olur su virus olaylarından sonra vakıt kaybetmeden gidin bence İnşallah tutar bılemıcem klinikten %50 ihtimal verdiler ne olacagını gorucem su virusu bi atlatsak keşke 5. Gun embrıyosu benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…