Daha önce yaptıranlar daha iyi bilir..
Ama benim ilk forumdan öğrendiğim ve beynime kazılan 5. Gün oldu.
Kıbrıs ile ilk tlfla gorusmemede de bahsettim kabul ettiler.
Zaten benim Dr 5. Günden kısasını kabul etmiyor çünkü Kıbrıstaki klinige yönlendiren Drum allahtan kişileri de tanıdığı için içim ondan rahat 🤲
Bide hepsi 5.günü kabul ediyormuş. Çik cikabilirsen diyorum işin içinden o zaman

İnşallah yumurta donasyonu olacak.
Dr yönlendirsi beni ve burda Bi kaç arkadaşımlarim gidiyor.
Birazda gynolife çalışanları özellikle Enes bey ve murat hoca ile görüştüm çok sıcak insanlar ve her konuyu sorduğumda bilgi verdiler. aklımda hiç bir şey kalmasın tek tek sor dediler bende önden yazdım deftere herseyi sordum cevabını aldim.
Enes bey sağolsun virüsle karşılaştığımız günden itibaren ara ara yazar WhatsApptan nasılsıniz nasıl gidiyor kendinize bakiyormusunuz korunuyor musunuz diye sorar bende oranın durumunu soruyorum.
Çok şükür gynolife kliniginden ben kendi adıma memnunum.. 👍
Enis beyi tanımıyorum. Bi bayan bilgi verdi ücretle ilgili sonra hemsireyle görüştüm. Sizin gynolife a kaçıncı gidisiniz olucak

Enis beyi tanımıyorum. Bi bayan bilgi verdi ücretle ilgili sonra hemsireyle görüştüm. Sizin gynolife a kaçıncı gidisiniz olucak

Fiyat için önden Nevin hanımla gorusmussunuzdur.
Hemşire Rena hanım var tastleri isteyen ve ilgilenen.
Halkla ilişkilerde enis bey var.
Benim ilk inşallah gidişim olacak 🤲

İnşallah bu sefer olacak gönülden inanıyorum evladına kavuşacaksın arkadaşım 🤲🤲🤲😍😍😍
Şuan herkes eminim aynı psikolojidedir.
Hele ben 3 gün önce şok markete gittim alışveriş yapmaya rafta pembiş ve açık mavi rengi örme yünden bebek patigi gördüm içime birden Bi heyecan geldi.
Dedim kendi kendime al kızım sen bunlardan Bi mavi Bi pembe ikiz istiyorum allahım dedim ne olur uğurum olsun bunlar dedim Rabbıme 🤲❤ eve geldim eşime gösterdim dur dedi ağlama şimdi gözlerim doldu 😔 boğazıma takildi nefesim dedim kızımız ile oğlumuzun ilk patikleri 🤲❤ kaldırdım ilk 3 sene önce ilk tüp bebekte aldığım tulumun yanına patikleri başucumda ufak sandıkta duruyorlar Bi umut 🤲❤☺
Ayyy ne kadar guzel yazmıssın içim kıpır kıpır oldu benımde🌹 ayyyy bende ne zaman kavuscam bebegıme diye dusun dusun butun gun başka hiç bişey yapmıyorum, bende cok istıyorum keşke ikizlerım olsa yaaaa ayyyyyy ne guzelll olur yaaa🥰

İnşallah yumurta donasyonu olacak.
Dr yönlendirsi beni ve burda Bi kaç arkadaşımlarim gidiyor.
Birazda gynolife çalışanları özellikle Enes bey ve murat hoca ile görüştüm çok sıcak insanlar ve her konuyu sorduğumda bilgi verdiler. aklımda hiç bir şey kalmasın tek tek sor dediler bende önden yazdım deftere herseyi sordum cevabını aldim.
Enes bey sağolsun virüsle karşılaştığımız günden itibaren ara ara yazar WhatsApptan nasılsıniz nasıl gidiyor kendinize bakiyormusunuz korunuyor musunuz diye sorar bende oranın durumunu soruyorum.
Çok şükür gynolife kliniginden ben kendi adıma memnunum.. 👍
Enis bey ne zaman Turkiyeden tedavıye başlıcakları hakkında bilgi verdı mı canım 😃

35 yaş amh 0.18 benimde ilk olucak henüz hiç bir işleme başlamadık daha doğrusu virüs yüzünden baslayamadik
Aynen bzmde virus yuzunden oldu işte boyle 😞 tutmazsa bende embrıyo donasyonu yaptırıcam artık tüp bebek denemem stresı, maddiyatı cekemıyorum. Bi de cocugum olsun cok istıyorum ilgilenim sevım 🥰 aAllah hepımıze nasip etsın inşallah🙏

Benm sperm donasyonu oldu. Siz sperm mı yumurta mı? Kaç folikulunuz gorunuyor ?
Benm sperm donasyonu oldu. Siz sperm mı yumurta mı? Kaç folikulunuz gorunuyor ?
Sperm donasyonu olucak. Folikul sayilmadı henüz ben öncesinde rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. Öyle baslarim muhtemelen. Sizin yumurtalar kaliteli ise tutar bence. Embriyolar kaçıncı gün embriyo su

Amhınıza bakılırsa biraz elınızı cabuk tutsanız iyi olur su virus olaylarından sonra vakıt kaybetmeden gidin bence🙏 İnşallah tutar bılemıcem klinikten %50 ihtimal verdiler ne olacagını gorucem su virusu bi atlatsak keşke🙏 5. Gun embrıyosu benım

Back
X