Canim Ben donasyonla olan islem oncesinden bahsettim yani bana nakil oncesi embriyo hakkinda sadece şu hucreli şu kaliteli dedi berk bey AMA ben gormeyede hakkimizin oldugunu dusunuyorum. Belki embriyo kalitesiz istemiycez yada daha sonra embriyo zaten kalitesizdi diycez diye gostemiyor olabilirler.bence Boyle davranmak onlarin isini kolaylastiriyor gizlilik politikasini embriyo konusunda kullanmalari yanlis..arkadaslar hepimiz israrla resim olarak yada ultrasan kagidinda embriyo goruntusunu isteyelim.

anisha bol şans herşey istediğin gibi olsun işallah
bu arada bir tanede gürcistan var galiba ben öyle birşey okumuştum sanki yanlış hatırlamıyorsam...

birşey sormak istiyorum gerçekten tecrübesizliğimden ve bu konudaki bilgisizliğimden soruyorum emriyonun fotogrqafını yada kağıtta yazanı gördüğünde onun kalitali yada iyi olduğunu anlayabiliyormusunuz anlıyorsanız nasıl nerelere dikkat edilmesi gerekiyor maddeler halinde sıralayalım böylece beni gibi bilmeyen insanlar vardır diye düşünüyorum en azından bilgi sahibi olalım
zaten ben galiba en tecrübesizlerinizdenim ne aşılama ne tüp bebek hiçbirşey yaptırmadım daha önce zaten 1 yıllık evliyim son 4 ayda fsh değerim tavan yaptığı için denemeye bile gerek duymadılar donasyon bebek sahibi olabilmemdeki ilk işlem olacak cantamda bir tane defterim var burada yazılanları not alıyorum daha sonuçta gitmeme 3-4 ayım var unutmuyayım diye neymiş söz ucar yazı kalırmış bu benim cok sevdiğim bir sözdür :)

efsune arkadasim sen ilk kez verda hanimda denemistin sanirim. umarim ispanya sana ve anishaya ugurlu gelir .formun ilk sayfalarindan bu yana bize deneyimlerinle bilgilerinle Isik oldun. Bundan sonrada artk gebelikle ilgili deneyimlerinizi paylasmanizi gonulden diliyorum.

Son düzenleme:

Evet arkadaşlar bu akşam Barcelonaya uçuyoruz , yarın sabah transferim olacak . cuma sabahı da tekrar ülkemdeyim , inşallah test günümde de olumlu sonuçlar alırım . İspanya dan gelişmelerle tekrar aranızda olacağım :)

Nillll canim aslinda sende haklisin AMA bir kac kez yakın arkadasimin tip denemesinde yaninda bulunmustum doktoru bize kaliteli kalitesiz diye seklileri uzerinde anlatmisti birde internette kaliteli embriyo bolunmesi goruntulerine falan goz gezdirmistim. Elbette bu. Beni bilen kisi yapmaz.AMA yinede bir goruntu verebilirler benim doktorum basarisiz denememden sonra embriyo kalitesi nasildi diye sormustu.Ben sadece iyi dediler diye bildim:,,

Cvp atmayada gerek yok ama dayanamadım işte pbsc burası onun yeri değil bunuda eleştirmek sana düşmez sen anlayamazsın bunları anladığım kadarıyla yazılanlardan sende bu yoldaymışsın bebek istiyormuşsun bence bunları senin başına gelince konuşalım biz ne dersin bekara karı boşamak kolaydır.başına gelince anlarsın sen okadar merak etme insanın başına NE GELİRSE meraktan gelir.........ayrıca düşünceni başka yerlerde paylaşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

Ben hiç donasyon yapmadım. 5 başarısız tüp bebek deneme var.
İnşallah bu sefer yumurta donasyonu ile hamile kalacağim:)))

Sevgili bilginisa
Bence de hiçbirşey sorma ateşsinin dediği gibi. Zaten veriler de tutmuyor . Kafanı karıştırma niyetini bozma Akıllı olması önemli O yolunu bulur bu hayatta akıllı olduktan sonra .
Zaten emek vereceğin için de çok seveceksin

Sevgili nill
ben anlayabiliyorum ama iki negatif değerimin fotosunu gördükten sonra . 1 tanesi b kalite idi böyle cenin biçimini almştı bende kızım veya oğlum diye sevmiştim onu hatta İkicisi A kalite idi onun hücreleri bayağı belli idi 7 hücre boğum boğum net görülüyordu. 1. si bulamaç gibiymiş meğer ikisi de tutmadıYani boşuna resim resim diye çırpınmayın diye söylüyorum Bir önemi yok Kısmetse tutuyor .

Merkezle bir ay öncesinden mi kontak kuruluyor. Tamam HIT ön görüşme yapıyor. Ama diyelim ki diğerleriyle telefonda mı anlaşıp Kıbrıs a filan tarihte gidip transfer yaptıracağım diyoruz. Berk bey Firdevs ve Verda hanım nasıl çalışıyor?

Burada bir yerde transferin hemen öncesi ücretin istendiği yazıyordu. Hepsini bir seferde mi veriyoruz yoksa ilk merkeze müracatta mı bir ön ödeme yapılıyor?

İdrar torbası doluyken transfer yapılıyor arkadaşım denemesinde dayanamayıp tuvalete erken çıktığı için tutmadığını söylüyordu doğru mu? Transferden ne kadar zaman sonra tuvalete çıkmak normal?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…