Başarı şansını arttırmak için 4 embriyo konusunda ısrar etmek mi lazım? Anisha ve bilginisa siz nasıl yapacaksınız?

Önceden transfer yaptıran arkadaşlar acaba orada sizin gibi insanlarla tanışıp konuşabildiniz mi? yani onların transferlerinin gerçekleşip gerçekleşmediğini öğrenebildiniz mi?

Soruyu yeniden soralım?

Neden sidik torbası doluyken transfer ediliyor?
Ultrasonla rahimi en iyi şekilde görebilmek için yani embryonun 3yada5 günlükken olması gereken yere bırakabilmek için .. Transferden sonra2 saatte min yatmak gerekli.
Çok çişin gelirse sürgü istersin.

Yani embryo idrar yolua bırakılmadığına göre bana yorumu saçma geldi..

Son düzenleme:
kızlarr (geleceğin anneleri ve benimkilerinde cicianneleri:) nasılsınız bakalım
evett yarın büyük gün SABAH 10 DA transferimiz yapılacak.... işte şimdi heyecan tam dorukta ..
embriyolarımla tanışmaya saatler kaldı....

Anishayla aynı gün aynı saatlerde transferimiz ne güzel .. tutcak tutaacaakkk :)

buarada embriyolarıma isim koydum.. kalimero ve kinder sürpriz yumurta :)
gerçi 4 koyulcak ya ben iki isim bulabildim

buarada embriyolarıma isim koydum.. kalimero ve kinder sürpriz yumurta :)
gerçi 4 koyulcak ya ben iki isim bulabildim

Bilginsia canim ya..ne mutlu sana :) Bol sanslar, Allah istedigin gibi herseyi kismet etsin..
Sen hangi merkezdesinde 4 tane transfer ediyolar, ne güzel....yasimdan dolayi bende en az 3 veya 4 istiycem ama sanirim 3 den fazla transfer etmiyorlar biliyordum.
Bilgilendirirsen cok sevinirim.
Dualarimiz seninle, insallah iyi gececek hersey...!!!

merhaba efsune öngörüşme için gideceğine çok sevindim tüm taşlar yerine oturdu artık müjdeli haberlerini de buradan paylaşıp hep birlikte sevineceğiz...

bebeğim ben doğuşta sürdürüyorum .. ay ben sabahı zor ederim bu gece.. kalimeroyla tanışcam sonunda :)
bundan sonrada duaya ve şansa ihtiyacım olacak

inşallah gülüm yakın zamanda senden de güzel haberler alırız

Arkadaslar iyi aksamlar
bu aksam yine hic mi hic iyi degilim.........bütün gün aglaya aglaya basim catliyor...........arkadasim üzdü beni...simdiye kadar tüp bebek denemsi yaptinda ne oldu diye...evet simdiye kadar 5 kez yaptik bir düsük yaptim, baska hic bisey olmadi............icimde yara cok büyük..sanirim en iyi sizler beni anlarsiniz................neyse..........

sizlere donör kac zaman icerisinde bulundu? yani 1-2 ayda mesela buluanbilir mi sizce?

Bilginisa,
İnşallah bebeklerini alıp geleceksin... Güzel bir uyku uyu,dinlen... Dualarımız seninle, bol şans.... Doktorun kimdi?

Bilginisa,
İnşallah bebeklerini alıp geleceksin... Güzel bir uyku uyu,dinlen... Dualarımız seninle, bol şans.... Doktorun kimdi?

çok teşekkür ederim arkadaşım. doktorum verda.. embiyologlada tanıştım

tatlım sen niye milletin lafıyla ağlıyorsun ya hayret bir şey. alem ne bilsin senin için neyin iyi olduğunu. ne zaman olacağını

ağlamak üzülmek yok. yasaklıyorum sana..
pes etmek yok yılmadan yola devam
çünkü Rabbim bizi imtihanlıyor.. ne zaman vereceğini mevlam bilir.. biz tevekkül edip rabbin kapısında dileneceğiz defalarca..

oo bana neler dediler yıllarca .. kaynanam bile boşatmak istedi.. herkesi sallıyorum valla.. hayat benim hayatım istediğim kadar denerim

sagol canim..............zaten burada bu grupda kendimi en rahat hissediyorum......yasamayan anlamiyor maalesef..insanin kardesi, ablasi dahi olsa......Allahima her gün yalvariyorum...tüm cocuk isteyenlere, yllardir evlat hasreti bekleyenlere insallah hepimize saglikli, hayirli evlatlar nasip etsin...bizde icimizdeki o sevgiyi bebislerimize verelim.....bizede "anne" diyen olsun bir gün.....
Allah cok büyük bir imtihandan gecirdigi ortada........insallah sabrettigimize bir gün degecek........insallah bu günler hep arkada kalicak......insallah..............

Canim arkadasim Ben bile cok heycanlandim transfer sirasinda kendini kasma guzel seyler dusun....senin icin saat 10 da dua ediyor olucam .....

Arkadaşlarım, yarın sizlerden gzel haberler bekliyoruz.Yolunuz açık olsun.Canlarla beraber gelin hadi bakalım :)

dua eden güzel gönüllere rabbim nurlar yağdırsın göbeciklerinin içine inşallah
Anishacım eğer okuyorsan güzel dileklerim senin içinde olacak bugün.. hayırlısıyla git gel arkadaşım .. allahım rast getirsin

Arkadaşım yolun ve şansın açık olsun... Bebeklerini al gel, kendini ve bizi mutlu et inşallah.... Dualarımız seninle....

ANİSHA ve BİLGİNİSA ....
sabah iş başı yaptığımda maillerimi kontrol ederken formuda kontrol ediyorum bu alışkanlık oldu artık bende.... çokk heyecanlandım sanki kendim transfer oluyormusum gibi inanın kalbimde dualarımda sizinle allah emeklerinizi boşa çıkarmasın sizlerin ve hiç kimsenin işallah yapılan işlem hayırlısı ile pozitif sonuçlanır ve devam eder...allahta sizlere ve isteyen herkese hayırlı akıl ve beden sağlığı yerinde annesine babasına hayırlı allahına iyi bir kul olan evlatlar nasip etsin sabırsızlıkla bekliyorum sizlerin sonuçlarını ve transferin ne şekilde yapıldığını lütfen en ince ayrıntısına kadar yazınnnn............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…