Başarı şansını arttırmak için 4 embriyo konusunda ısrar etmek mi lazım? Anisha ve bilginisa siz nasıl yapacaksınız?
İdrar torbası doluyken transfer yapılıyor arkadaşım denemesinde dayanamayıp tuvalete erken çıktığı için tutmadığını söylüyordu doğru mu? Transferden ne kadar zaman sonra tuvalete çıkmak normal?
buarada embriyolarıma isim koydum.. kalimero ve kinder sürpriz yumurta :)
gerçi 4 koyulcak ya ben iki isim bulabildim
bebeğim ben doğuşta sürdürüyorum .. ay ben sabahı zor ederim bu gece.. kalimeroyla tanışcam sonunda :)
bundan sonrada duaya ve şansa ihtiyacım olacak
inşallah gülüm yakın zamanda senden de güzel haberler alırız
Bilginisa,
İnşallah bebeklerini alıp geleceksin... Güzel bir uyku uyu,dinlen... Dualarımız seninle, bol şans.... Doktorun kimdi?
tatlım sen niye milletin lafıyla ağlıyorsun ya hayret bir şey. alem ne bilsin senin için neyin iyi olduğunu. ne zaman olacağını
ağlamak üzülmek yok. yasaklıyorum sana..
pes etmek yok yılmadan yola devam
çünkü Rabbim bizi imtihanlıyor.. ne zaman vereceğini mevlam bilir.. biz tevekkül edip rabbin kapısında dileneceğiz defalarca..
oo bana neler dediler yıllarca .. kaynanam bile boşatmak istedi.. herkesi sallıyorum valla.. hayat benim hayatım istediğim kadar denerim
kızlarr (geleceğin anneleri ve benimkilerinde cicianneleri:) nasılsınız bakalım
evett yarın büyük gün SABAH 10 DA transferimiz yapılacak.... işte şimdi heyecan tam dorukta ..
embriyolarımla tanışmaya saatler kaldı....
Anishayla aynı gün aynı saatlerde transferimiz ne güzel .. tutcak tutaacaakkk :)
kızlarr (geleceğin anneleri ve benimkilerinde cicianneleri:) nasılsınız bakalım
evett yarın büyük gün SABAH 10 DA transferimiz yapılacak.... işte şimdi heyecan tam dorukta ..
embriyolarımla tanışmaya saatler kaldı....
Anishayla aynı gün aynı saatlerde transferimiz ne güzel .. tutcak tutaacaakkk :)
dua eden güzel gönüllere rabbim nurlar yağdırsın göbeciklerinin içine inşallah
Anishacım eğer okuyorsan güzel dileklerim senin içinde olacak bugün.. hayırlısıyla git gel arkadaşım .. allahım rast getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?