Aynı zamanlarda pozitifi gorcez o zaman canım benımde niyetım kapılar acılır acılmaz gıtmekKapılar acılır acılmaz hemen başlamak istiyorum. Hazirligimizi yapıyoruz o yüzden. İlaçlı rahim filmi cektiricez. Zaten 2 aydır multifer mitocondriyal ve efa 1200 balık yağı kullanıyorum yumurta kalitesi için. Günde 2 3 adet hurma ve kuru incir yemeye çalışıyorum. Insallah faydasını görürüm canım
İnşallah pozitif olur inşallahAynı zamanlarda pozitifi gorcez o zaman canım benımde niyetım kapılar acılır acılmaz gıtmek
Tesşekkür ederim Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasınAllah yolunu açık etsin. İnşallah gönlünce olur
Hangi merkezde yaptıracaksın canım?Merkezden indirim sözünü aldık eşim iki sene oldu sigarsyı bıraktı ımpryl ile teaitro kullanıyor virüs bitsin inşallah hacsmat ce sülük yaptıracağım canım
British kıbrıstamı tedavi görüyorsunuz?Kızlar merhaba az önce brish bahçeci aradı suan hastane kısmen açılmış Haziran da tam açılacakmış o zamana kadar bende rahim filmi falan çekerim doktor sizi Arıcak dedi 25 yaşındayım ve benim hiçbir sorumum yok 2 gebelik geçirdim eşiminde kromozom bozukluğu var Esra hanım yasınız çok genç be daha önce hamilelik geçirmişsiniz dedi ay allahım çok heyecanlıyım kuzular dua edin bana oraya gittiğim de neler yaptığımı nasıl tecrübe kazandığımı hepsini yaZıcam hoşçakalın
Baharcım hepmi öyle kanaman oldu?Zazacım birsey sorucam, reglim de aktif kanamaya gecemedim bu ay, koyu renk kan oldu bir kac gun sonra gitti, nasıl regl olmayı saglarım dogal yolla..??
Damla hanım dı sanırım orası nasıl ilgililer mi ben ilk defa gidicem çünkü sanki telefonlara geç dönüyorlar o sıkıntı istediğiniz zaman ulaşamıyorsunuzBritish kıbrıstamı tedavi görüyorsunuz?
Bende orda tedavi görüyorum
Sizi kim aradı?
Acaba türkiye uçuşları haziranda açıcakmı
Bende başlardım tedaviye
Bu arada sizin yaşınız kaçBritish kıbrıstamı tedavi görüyorsunuz?
Sizi kim aradı?
Bende başlardım tedaviye
İlk defa oldu canım, dr cumartesi gordu evet ince dedi.. bende dedm suan sıyah geliyor ama bikac gune aktıf kanamaya gecer dedim ama aktifleşmedi.. o sıyah kan da gitti, şaşkınımBaharcım hepmi öyle kanaman oldu?
Az kanama adeta rahim ince kalınca olur
Rahiminde ince kalması ya östrojen azlığından yada rahim içi yapışıklıktan olar
En iyisi ultrasona git baktır
Canım biz pegasusu aradık su an 28 mayıstan itibaren acık gorunuyor ucuslar dedı. Bence kapatmazlar artık kıbrısın ekonomisnide dusunmek zorundalar tatile gidecek insanlar var eger kapatırlarsa oteller dolmıcak turızm sıfırlanır kıbrıstaBritish kıbrıstamı tedavi görüyorsunuz?
Sizi kim aradı?
Bende başlardım tedaviye
canımm hoş geldin iyiyim çok şükür sen nasılsın bizde aynen tedaviyi durdurduk yollar acılınca artık hiç bir şey diyemiyoum nasipte kısmetde varsa ukrayna ya devam cnm inan seni görünce çok sevindım işe tam anlamıyla geri döndüm çok karışık çalışıyoruz bir acıyoruz bir kapatıyoruz ondan yoktum ama sizleri hiç bir zaman unutmadım arkadaşımMelis inşallah iyisin
Uzun zamandır yoktun
teşekkür ederim cnm benim bu sefer onuda deniyeyim ama sankı bu sefer ukraynada nadiya klinik te başlamiştım tedaviye bu virüs olunca ilaçları bırak dendi inanırmısınız tam 7 gün kanama yaşadım normalde 3 gün zor oluyordu oda ilaçla ogul otu bir adıda melissa çayı olabilirmi acabaSenin endometrio zor kalinlasiyodu demi melis? Hayirlisiyla tedavine basladiginda estrofeme basladigin gün 1 sabah 1 aksam ogul otu cayi ic günde 2 bardak fazla degil
hayır cnm 5 gün emriyosu idi hiç biride tutmadı inşaalah senin tutar benim batuma hiç inancım kalmadıüçüncü gün embriyosu muydu canım bende iki defa denedim olmadı şimdi beşinci gün isteyeceğim bakalım
senin merkez sanırım batum tüp bebek merkezi erdogan bey di sanırım hayırlısı olsun inşaalh olur bu kezMerkezden indirim sözünü aldık eşim iki sene oldu sigarsyı bıraktı ımpryl ile teaitro kullanıyor virüs bitsin inşallah hacsmat ce sülük yaptıracağım canım
yok canım batumi doğan hocasenin merkez sanırım batum tüp bebek merkezi erdogan bey di sanırım hayırlısı olsun inşaalh olur bu kez
canım sizdeki sorun neydi takip ediyorum ama aklımdan çıkıyor benim yumurta sayım az eşimde de sperm dna hasarı varhayır cnm 5 gün emriyosu idi hiç biride tutmadı inşaalah senin tutar benim batuma hiç inancım kalmadı
dikkat et bakalım gene aynı tedavi şeklinimi veriyorlar çünkü buda çok önemliymiş ben ukraynaya gidince anladım hep aynı tedavi şekli olmaz dedilerevet dogru dogan hocaydı ben orada 1 kez merkezi görmüştüm hayırlısı olsun inşaalah bu sefer olur
bizim dikkatimiz şu an eşime yöneldi canım kaan hocaya gittik ilaçları kullanıyoruz inşaallah hasar inerse cip kullanacağız ve bu sefer beşinci gün embriyosudikkat et bakalım gene aynı tedavi şeklinimi veriyorlar çünkü buda çok önemliymiş ben ukraynaya gidince anladım hep aynı tedavi şekli olmaz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?