İşte bu işte hem nasip hem eşin spermi hem rahim
Hepsi çok önemli
Sen içini ferah tut bu defa her şey iyi gidicek
Eşin inşallah sigara içmiyor?
Birde merkezden indirimde iste

Kızlar mikroçip uygulaması hakkında bilgisi olan varmı? Biz spermin mikroçip ile seçilmesini istedik merkezden, bunun güvenilirliği hakkında bilgisi olan varmı aramızda?

Arkadaşlar ben cuma günü allahın izniyle ilaçlı rahim filmi cektiricem. Sperm donasyonu için tedavi olucam ve aslında gerek görmedi görüştüğüm bi kaç merkez. Fakat şöyle deniyor. Eğer tutmazsa sonrasında gerekli goruyorlarmis. Ben de öncesinde çektirmeye karar verdim keşke dememek için. Bu konuda fikir sahibi olan var mı aranızda

İşte bu işte hem nasip hem eşin spermi hem rahim
Hepsi çok önemli
Sen içini ferah tut bu defa her şey iyi gidicek
Eşin inşallah sigara içmiyor?
Birde merkezden indirimde iste
Merkezden indirim sözünü aldık eşim iki sene oldu sigarsyı bıraktı ımpryl ile teaitro kullanıyor virüs bitsin inşallah hacsmat ce sülük yaptıracağım canım

Bence kesinlikle cektir arkadasım rahım filmi olmadan bu işe başlanmaz

Hangi ay başlıyosun canım?

Bende haziranın 20 si gbi orada olacagım gibi duruyor Donsurulmuş transferındede adet olduktan sonra rahım hazırlanılıyo galiba aynı zamanlara denk gelebılırız
Ayy evet ınsallah canım öle olacak rabbim ınsallah yardımcımız olsun

kist ve miyom yapıyor canım. benim başıma gelmişti. doktor 6 tane yumurta görünüyor dedi sonrasında iyice bakınca onların kist olduğunu görmüştü.
Tamaracım 6 yumurtanın kist olması korkulu bir şey değil,bu lh hormonu yetmezliğinde yaranan kistler ve 1-2 siklüse geçiyorlar

Kızlar mikroçip uygulaması hakkında bilgisi olan varmı? Biz spermin mikroçip ile seçilmesini istedik merkezden, bunun güvenilirliği hakkında bilgisi olan varmı aramızda?
Pablocum kendi yumurtamla denerken 1-2 defa bizde yaptırdık,ama işe yaramadı(negativ)
Donasyonda durum farklı
İnşallah sizde işe yarar

Çok çok akıllı fikir

Merkezden indirim sözünü aldık eşim iki sene oldu sigarsyı bıraktı ımpryl ile teaitro kullanıyor virüs bitsin inşallah hacsmat ce sülük yaptıracağım canım
Süper canım
İnşallah bu tedavinde spermlerin kalitesi çok artar ve bu iş çözülür

Kızlar merhaba az önce brish bahçeci aradı suan hastane kısmen açılmış Haziran da tam açılacakmış o zamana kadar bende rahim filmi falan çekerim doktor sizi Arıcak dedi 25 yaşındayım ve benim hiçbir sorumum yok 2 gebelik geçirdim eşiminde kromozom bozukluğu var Esra hanım yasınız çok genç be daha önce hamilelik geçirmişsiniz dedi ay allahım çok heyecanlıyım kuzular dua edin bana oraya gittiğim de neler yaptığımı nasıl tecrübe kazandığımı hepsini yaZıcam hoşçakalın

Allah yolunu açık etsin. İnşallah gönlünce olur

Hangi ay başlıyosun canım?
Kapılar acılır acılmaz hemen başlamak istiyorum. Hazirligimizi yapıyoruz o yüzden. İlaçlı rahim filmi cektiricez. Zaten 2 aydır multifer mitocondriyal ve efa 1200 balık yağı kullanıyorum yumurta kalitesi için. Günde 2 3 adet hurma ve kuru incir yemeye çalışıyorum. Insallah faydasını görürüm canım

Insallah ilk transferde hamile kalirsin rahat ol moralini yüksek tut cok önemli. Yasinin genc olmasida cok büyük avantaj mevsimyaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…