Ay cok şükürYumurtalıkarda sorun yok
Evet kontrole git bencedeAy cok şükürDediğin gbi kıbrıs zaten süreci zorluyor burda bütün önlemlerini al. Bnde haftaya gıdıcem bi kontrole bakalım
Tradiaos arkadasın anlattgına gore bıraz önemli bişey nasıl diğer merkez bişey olmaz dıyo anlayamadım. İnsan hayatıyla oynuyorlar insanlıkta kalmamış artık inanamıyorum ya para için...
önemli canim hemde çok önemli. benim çektiklerimi kimsenin yaşamasını istemem çünkü adı lazım deil bir tup bebek merkezi turkiyede güya en ünlü benim tüplerimde sıvı olmasına rağmen bana tup bebek yapacaktı allahtan son anda bende sıkıntı olduda ben yaptırmadım insan hayatının önemli olmadı sadece paranın önemli olduğu yerlerde var allah herkesi korusun.Tradiaos arkadasın anlattgına gore bıraz önemli bişey nasıl diğer merkez bişey olmaz dıyo anlayamadım. İnsan hayatıyla oynuyorlar insanlıkta kalmamış artık inanamıyorum ya para için...
Insallah canim sen kalbiniferah tut herseyAmin canım inşallah hallolur çarçabuk. Tedirginim çok. Zaten Kıbrıs süreci yeterince zor üstüne bu problemler koyuyor insana
Abim bütün dileklerini dualarınızı kabul etsin herkesin ınsallah.yurekten inanıyorum ınsallah hepimiz anne olacağız.Insallah canim sen kalbiniferah tut hersey
hallolur canim merak etme insan kendini cok yorgun ve caresiz hissediyor ama inan herşey cokgüzel olur inşallah senin için.
Bahceci mi?? Benim bi tanıdıgıma da o sekildeyken tup bebek yaptılar..önemli canim hemde çok önemli. benim çektiklerimi kimsenin yaşamasını istemem çünkü adı lazım deil bir tup bebek merkezi turkiyede güya en ünlü benim tüplerimde sıvı olmasına rağmen bana tup bebek yapacaktı allahtan son anda bende sıkıntı olduda ben yaptırmadım insan hayatının önemli olmadı sadece paranın önemli olduğu yerlerde var allah herkesi korusun.
Arkadaşım aynısını yaşadım. Daha önce rahim filmi yine çektirmiştim, hiçbir problem yoktu ona dayanarak içim çok rahat gittim 2. Defa çektirmek için. Bu arada ikisinin arasında 4yıl ve 6 tüp bebek tedavisi var, içim rahat etsin istedim. Sol tüpümün tıkalı olduğunu, tıkalı yerin önünde su toplandığını söylediler. Aynı size denildiği gibi laparoskopi şart denildi. İçim rahat etmedi kendi tüp bebek doktoruma gittim, röntgenleri gösterdim. Sol tüpümün tıkalı olduğunu ama su kesesi göremediğini boşa korkmamam gerektiğini söyledi. Çünkü tüpün kapalı olması tüp bebek tedavisinde aslında iyi bir durummuş. Kanallar kapalı olduğundan sıvı akışın olmaz embriyo daha rahat yerleşir demişti. Ama kapalılıktan emin olmak için histereskopi de çektirecektim güya mart gibi, hatta rahime çizik de atılacaktı bir sonraki ay da transfere gidecektim ama nasip işte.. hiçbir şey umduğumuz gibi olmadı.Arkadaşlar nasılsınız. Ben bugün ilaçlı rahim filmi çektirdim. Görüştüğüm merkezler gerek yok demişti ama iyiki de çektirdim çünkü sağ tupte sorun çıktı. Görüntüleri murat beye gönderdim. Yumurta toplamadan sonra laparoskopi onerdi. Sonrasında donmus embriyo transferi yaparız dedi. Böyle bi durumla karşılaşan var mı aranızda.
Yok canim bahçeci değil başkabir merkez oda bahçeci gibi büyük allah bir daha göstermesin.Bahceci mi?? Benim bi tanıdıgıma da o sekildeyken tup bebek yaptılar..
Umduğumuz gibi olmuyor evet. Ben ilk karar verdiğimde 2 ay sonra hamilelik görürüm diye düşünmüştüm. Önce kontrolde polip çıktı polip operasyonu geçirdim . 1 hafta sonrası virüs çıktı ülkede. Kapılar açılmadan rahim filmi cektireyim dedim işte şimdi de hidrosalpinks. Artık diyorum haziranda açılsın kapılar yumurtaları toplatalim sonra operasyon tekrar. Başka bi sorun çıkmaz inşallahArkadaşım aynısını yaşadım. Daha önce rahim filmi yine çektirmiştim, hiçbir problem yoktu ona dayanarak içim çok rahat gittim 2. Defa çektirmek için. Bu arada ikisinin arasında 4yıl ve 6 tüp bebek tedavisi var, içim rahat etsin istedim. Sol tüpümün tıkalı olduğunu, tıkalı yerin önünde su toplandığını söylediler. Aynı size denildiği gibi laparoskopi şart denildi. İçim rahat etmedi kendi tüp bebek doktoruma gittim, röntgenleri gösterdim. Sol tüpümün tıkalı olduğunu ama su kesesi göremediğini boşa korkmamam gerektiğini söyledi. Çünkü tüpün kapalı olması tüp bebek tedavisinde aslında iyi bir durummuş. Kanallar kapalı olduğundan sıvı akışın olmaz embriyo daha rahat yerleşir demişti. Ama kapalılıktan emin olmak için histereskopi de çektirecektim güya mart gibi, hatta rahime çizik de atılacaktı bir sonraki ay da transfere gidecektim ama nasip işte.. hiçbir şey umduğumuz gibi olmadı.
Benimde hep bişey cıktı eşim tedavı olurkende hep aklımızda donasyon vardı ama o doktora gidelim yok bunu yapalım benım o zmNlar rezervımde sorun yoktu ya da soylemedi bılmıyorum yücel karaman a gtmiştim hep eşimle aman sunu yapalım bunu yapalım derken gectı sonra kıbrısa tam karar verdık rahım dinlendirdım 2 Ay tam tedavı oldum kıbrısta ohss oldum embrıyoyu transfer edemedıler dondurdular sonra zaten virus cıktı. İnşallah dıyorum virüs 2. Dalga yapmazda haziranıda kapatmazlar artıkönemli canim hemde çok önemli. benim çektiklerimi kimsenin yaşamasını istemem çünkü adı lazım deil bir tup bebek merkezi turkiyede güya en ünlü benim tüplerimde sıvı olmasına rağmen bana tup bebek yapacaktı allahtan son anda bende sıkıntı olduda ben yaptırmadım insan hayatının önemli olmadı sadece paranın önemli olduğu yerlerde var allah herkesi korusun.
Üzülme kuzumArkadaşım aynısını yaşadım. Daha önce rahim filmi yine çektirmiştim, hiçbir problem yoktu ona dayanarak içim çok rahat gittim 2. Defa çektirmek için. Bu arada ikisinin arasında 4yıl ve 6 tüp bebek tedavisi var, içim rahat etsin istedim. Sol tüpümün tıkalı olduğunu, tıkalı yerin önünde su toplandığını söylediler. Aynı size denildiği gibi laparoskopi şart denildi. İçim rahat etmedi kendi tüp bebek doktoruma gittim, röntgenleri gösterdim. Sol tüpümün tıkalı olduğunu ama su kesesi göremediğini boşa korkmamam gerektiğini söyledi. Çünkü tüpün kapalı olması tüp bebek tedavisinde aslında iyi bir durummuş. Kanallar kapalı olduğundan sıvı akışın olmaz embriyo daha rahat yerleşir demişti. Ama kapalılıktan emin olmak için histereskopi de çektirecektim güya mart gibi, hatta rahime çizik de atılacaktı bir sonraki ay da transfere gidecektim ama nasip işte.. hiçbir şey umduğumuz gibi olmadı.
Aynen öyle canım sabretmekten başka yapacak bir şey yok, bunu en iyi bizler biliriz sanırım... benim bu kadar tedavim oldu ama sadece 3 kere transfer yapılabildi embriyolar gelişmiyor, hidrosalpinksin etkili olma ihtimali yok o yüzden ama bundan sonraki için bunu öğrenmem çok iyi oldu tabii. Bir de bilmeden yaptırsam bu defa da onjn hayal kırıklığı eklenirdi üzerineÜzülme kuzum
Geç olsun güzel olsun inşallah
Ama istersin bir başka doktorada göster hidrosalpinks varsa niraz riskli transfer yapmak
Belki kendi embriyolarında buna göre tutunmamış ola bilirmi?
Aynen öyle canım sabretmekten başka yapacak bir şey yok, bunu en iyi bizler biliriz sanırım... benim bu kadar tedavim oldu ama sadece 3 kere transfer yapılabildi embriyolar gelişmiyor, hidrosalpinksin etkili olma ihtimali yok o yüzden ama bundan sonraki için bunu öğrenmem çok iyi oldu tabii. Bir de bilmeden yaptırsam bu defa da onjn hayal kırıklığı eklenirdi üzerinevardır her şeyde bir hayır bekleyelim bakalım mevla neylerse güzel eyler:)
Kızlar bugün anneler günü belki bi çoğunuz benden büyüksünüz ben henüz 24 yaşımdayım beni de bir evladınız olarak görün anneler gününüz kutlu olsun umarım hepimiz birgün anne oluruz öpüyorum sizi 2021 bizim senemiz olsun öpüyorum sizi
Güzel yürekli zazacim kurban olduğum rabbim ınsallah tez zamanda bizleri anne yapar ınsallah evlatlarımıza kavuşuruz ve bundan sonraki anneler gününde hepimiz sevgiyle sevinçle kutlarızKızlar tüm kalbimle istiyorum bir gün bizede anne deyip sarılan evlatlarımız olsun
Anneler günümüz kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?