Amiiiinnnn canım kardeşimGüzel yürekli zazacim kurban olduğum rabbim ınsallah tez zamanda bizleri anne yapar ınsallah evlatlarımıza kavuşuruz ve bundan sonraki anneler gününde hepimiz sevgiyle sevinçle kutlarız
Merhaba. Ben tam dediginiz gibi bir durumu yaşadım. Hsg sonucu sol tüpüm tıkalı çıktı ama tam bir sosis görüntüsü yoktu az da olsa sıvı gecişi görülüyordu. Mesela istanbul live hospital tüp bebek merkezinde ameliyata gerek yok dediler. Aynı benim gibi olan bir arkadaşıma şişli memorialda ameliyata gerek yok dediler ve şuan bebegi 1,5 yaşında.Arkadaşlar nasılsınız. Ben bugün ilaçlı rahim filmi çektirdim. Görüştüğüm merkezler gerek yok demişti ama iyiki de çektirdim çünkü sağ tupte sorun çıktı. Görüntüleri murat beye gönderdim. Yumurta toplamadan sonra laparoskopi onerdi. Sonrasında donmus embriyo transferi yaparız dedi. Böyle bi durumla karşılaşan var mı aranızda.
Haklısınız acaba dememek için ameliyat olmayı düşünüyorum bende. Biraz zaman alicak bu süreç ama keşke demekten iyidirMerhaba. Ben tam dediginiz gibi bir durumu yaşadım. Hsg sonucu sol tüpüm tıkalı çıktı ama tam bir sosis görüntüsü yoktu az da olsa sıvı gecişi görülüyordu. Mesela istanbul live hospital tüp bebek merkezinde ameliyata gerek yok dediler. Aynı benim gibi olan bir arkadaşıma şişli memorialda ameliyata gerek yok dediler ve şuan bebegi 1,5 yaşında.
Ben gynolife'a gösterdiğimde Murat bey tüpü bağlatin öyle transfer yapalım dedi ben enazindan 1 kere ameliyat olmadan denemek istediğimi söyledim. O transferim kimyasal gebelikle sonuçlandı. Belki genetik problemdi belkide tüplere bağlıydı bilmiyorum ama 2.denemeye kafamda soru işareti kalmasın diye ameliyat olarak girdim. Şimdi 24 haftalık hamileyim. Bence önemli olan hidrosalpenksin derecesi. Mesela ameliyatımı yapan dr hic sivi birikimin yoktu gayet iyiydi tuplerin dedi. Yani bosunada olmuş olabilirim ameliyatı ama enazindan daha endişesiz girdim 2.transfer sürecine.
Yumurta donasyonumuydu canım senin, birde kaç yaşındasın?? Ayrıca donasyonda kaç yaşından sonra sıkıntılı bir hal alabiliyor??Merhaba. Ben tam dediginiz gibi bir durumu yaşadım. Hsg sonucu sol tüpüm tıkalı çıktı ama tam bir sosis görüntüsü yoktu az da olsa sıvı gecişi görülüyordu. Mesela istanbul live hospital tüp bebek merkezinde ameliyata gerek yok dediler. Aynı benim gibi olan bir arkadaşıma şişli memorialda ameliyata gerek yok dediler ve şuan bebegi 1,5 yaşında.
Ben gynolife'a gösterdiğimde Murat bey tüpü bağlatin öyle transfer yapalım dedi ben enazindan 1 kere ameliyat olmadan denemek istediğimi söyledim. O transferim kimyasal gebelikle sonuçlandı. Belki genetik problemdi belkide tüplere bağlıydı bilmiyorum ama 2.denemeye kafamda soru işareti kalmasın diye ameliyat olarak girdim. Şimdi 24 haftalık hamileyim. Bence önemli olan hidrosalpenksin derecesi. Mesela ameliyatımı yapan dr hic sivi birikimin yoktu gayet iyiydi tuplerin dedi. Yani bosunada olmuş olabilirim ameliyatı ama enazindan daha endişesiz girdim 2.transfer sürecine.
Bu arada siz 2. Transferi de gynolife ta mı oldunuzMerhaba. Ben tam dediginiz gibi bir durumu yaşadım. Hsg sonucu sol tüpüm tıkalı çıktı ama tam bir sosis görüntüsü yoktu az da olsa sıvı gecişi görülüyordu. Mesela istanbul live hospital tüp bebek merkezinde ameliyata gerek yok dediler. Aynı benim gibi olan bir arkadaşıma şişli memorialda ameliyata gerek yok dediler ve şuan bebegi 1,5 yaşında.
Canim bak doğru söylüyorsun benim zamanında görümdeydi bende az bisey le kurtulur ameliyat bile olmazdım belki benim çok geç kalınmıştı sıvı iyice şişmiş ve artık sıvı yumurtalık tarafına akmaya başlamıştı çektiğim acıları anlatamam sonundada zaten yumurtamı sagyumurtami çürütmüş rabbim kimseye yaSatmasın. Insallah rabbim bebişinbebişinisağlim kucağına almayı nasip etsin.Merhaba. Ben tam dediginiz gibi bir durumu yaşadım. Hsg sonucu sol tüpüm tıkalı çıktı ama tam bir sosis görüntüsü yoktu az da olsa sıvı gecişi görülüyordu. Mesela istanbul live hospital tüp bebek merkezinde ameliyata gerek yok dediler. Aynı benim gibi olan bir arkadaşıma şişli memorialda ameliyata gerek yok dediler ve şuan bebegi 1,5 yaşında.
Canım agrı falan olmadı mı?Canim bak doğru söylüyorsun benim zamanında görümdeydi bende az bisey le kurtulur ameliyat bile olmazdım belki benim çok geç kalınmıştı sıvı iyice şişmiş ve artık sıvı yumurtalık tarafına akmaya başlamıştı çektiğim acıları anlatamam sonundada zaten yumurtamı sagyumurtami çürütmüş rabbim kimseye yaSatmasın. Insallah rabbim bebişinbebişinisağlim kucağına almayı nasip etsin.
Evet yumurta donasyonu. 39 yaşındayım. Aslında donasyonun yaşi yok ama sanırım 45ten sonra kalp doktorundan falanda tetkik istiyorlarmış sorun olup olmadığına dair. Yada sağlık raporu gibi birşey sanırım.Yumurta donasyonumuydu canım senin, birde kaç yaşındasın?? Ayrıca donasyonda kaç yaşından sonra sıkıntılı bir hal alabiliyor??
Evet toplam 4 dondurulmusum vardı. Ilk ve en iyi kalitede olan tek olarak yerleştirildi ve kimyasal oldu. Kalan 3 tanenin hepsini istedim zaten 1inin kalitesi kötüydü. O 3 tanedende biri tutundu.Bu arada siz 2. Transferi de gynolife ta mı oldunuz
Amin canım teşekkür ederimCanim bak doğru söylüyorsun benim zamanında görümdeydi bende az bisey le kurtulur ameliyat bile olmazdım belki benim çok geç kalınmıştı sıvı iyice şişmiş ve artık sıvı yumurtalık tarafına akmaya başlamıştı çektiğim acıları anlatamam sonundada zaten yumurtamı sagyumurtami çürütmüş rabbim kimseye yaSatmasın. Insallah rabbim bebişinbebişinisağlim kucağına almayı nasip etsin.
Buarada ameliyattan hiç çekinme. Ben başka bir şehirden izmire gidip yaptırmıştım. 1 gece hastane kaldım ve taburcu olduğum gün fellik fellik izmiri dolaştım. Kolay bir operasyon yani gözünde büyümesin.Haklısınız acaba dememek için ameliyat olmayı düşünüyorum bende. Biraz zaman alicak bu süreç ama keşke demekten iyidir
Ne güzel sağlıkla büyütün yavrunuzu. Darısı bizim başımıza inşallah. Tavsiye ediyor musunuz gynolife ı. Ayrıca merkezin fiziki koşulları nasıl. Kaliteli ve temiz biyer miEvet toplam 4 dondurulmusum vardı. Ilk ve en iyi kalitede olan tek olarak yerleştirildi ve kimyasal oldu. Kalan 3 tanenin hepsini istedim zaten 1inin kalitesi kötüydü. O 3 tanedende biri tutundu.
Merhaba. Sperm donasyonu yaptırmış siniz. Bizde de aynı sorun var ve gynolife seceneklerim arasında. Sizin amh kaçtı ve ilk deneme de mi hamile kaldınızBende 8.de haftada bıraktım.Murat bey ilacı çok seven doktor değil.Doğal akışında ilerlesin istiyor.Sadece bir risk varsa devam ettiriyor.Ama naçizane tavsiyem hamilelik kontrolunuzu hangi dr yapıyorsa.o ne derse onu yapın.Sonucda kıbrıs daki dr ların görevi hamile kalmamıza vesile olmak.Devami için birebir gören doktor olmalı.Benim ist daki dr um prof. Dü ve o da 8. Hafta bıraktırd
Kesinlikle tavsiye ederim.Tanidığım en vicdanlı doktorlardan biri. Ayrıca başarılarıda bu sayfada bile net.istanbul medical park dan gynolife a geçiyor ve yıllardır hep aynı yerde çalışıyor. Ö merkezin en önemli hususu da Embriyalog mesut bey.Istanbul fulya bahçeciden.kıbrıs daki bahçeciye geciyor oradan gynolife a transfer oluyor ve yıllardır o da orada.Bi merkezde embriyalog çok önemli.Ben murat önala Minnet duyuyorum.Bu sayfada adı geçen her merkezle o dönem konuştum kimse benim gibi düşük amh lı bir kişiye sprem don. yapmayı kabul etmedi.Ellerini taşın altına koymadı.Murat hoca bana ve yumurtama inandı.Ellerinden geleni yaptılar bende çok iyi hazırlandım ve en önemlisi Rabbim "ol " dedi ve kuzucuklarım oldu.
Yumurta donasyonunda daha fazla embriyo olmuyor muydu yanlış mı biliyorum. Çünkü genç donör ve yumurta sayısı fazla oluyor . Sizin 4 embriyo az gibiEvet yumurta donasyonu. 39 yaşındayım. Aslında donasyonun yaşi yok ama sanırım 45ten sonra kalp doktorundan falanda tetkik istiyorlarmış sorun olup olmadığına dair. Yada sağlık raporu gibi birşey sanırım.
Donorun yası kaçtı? 3 taneden 1 tanesının tutunması az degıl mı? Kaliteleri neydı?Evet toplam 4 dondurulmusum vardı. Ilk ve en iyi kalitede olan tek olarak yerleştirildi ve kimyasal oldu. Kalan 3 tanenin hepsini istedim zaten 1inin kalitesi kötüydü. O 3 tanedende biri tutundu.
Bende anlamıyorum bunu yumurta donasyonu deyınce 5 tane falan cok guzel embrıyo cıkıcak gbi gelıyo sankiYumurta donasyonunda daha fazla embriyo olmuyor muydu yanlış mı biliyorum. Çünkü genç donör ve yumurta sayısı fazla oluyor . Sizin 4 embriyo az gibi
Evet fazla beklerim bende.Bende anlamıyorum bunu yumurta donasyonu deyınce 5 tane falan cok guzel embrıyo cıkıcak gbi gelıyo sanki
Açıkçası ben merkezden memnunum ama 2 denemedede hiç pozitif görmemiş olsaydım fikrim degisirmiydi bilmiyorum. Sonuçta ilkinde kimyasalda olsa bir gebelik elde ettiğim için biliyorumki işin içinde bir üç kağıt yok. Birde bana gerçekten çok samimi geldiler ama bu çok kişisel bir his tabi. Buna guvenerek size orayı tavsiye edemem.Ne güzel sağlıkla büyütün yavrunuzu. Darısı bizim başımıza inşallah. Tavsiye ediyor musunuz gynolife ı. Ayrıca merkezin fiziki koşulları nasıl. Kaliteli ve temiz biyer mi
17 yumurta toplanmıştı kala kala 4 kaldı hatta biri çok kalitesiz olduğu için 3 diyelim. Cok moralim bozulmuştu 7-8 falan bekliyordum ama nasipmiş oldu.Yumurta donasyonunda daha fazla embriyo olmuyor muydu yanlış mı biliyorum. Çünkü genç donör ve yumurta sayısı fazla oluyor . Sizin 4 embriyo az gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?