Kizlar herkeze merhba 8 nci denemde hamile kalanlardanim donasyonla su an 15 haftalik olduk devamlı yatiyorum ama cok hastayim 4 ncu ayimaza girdik hastanadim cok agrilarim var vajinama cok agri ve baski yapiyor doktor dusuk tehlikesi diyo vajina agrim cok cok baski yapiyo sanki cikacak kasiklarimda agriyo cok hastnede yattim yine ayni caresini bulamadilar hic agrilarim gecmiyo boyle olan varmi acaba
Gecmiş olsun canım Allah yardımcın olsun.. Doktorlar ne dıyor bu duruma neden boyle oluyormuş?

Zazacım peki ngs ile dnasyon yaptıran üye kimdi hatırlıyo musun
Ngs ile bir genç arkadaşım britişte kendi yumurtasıyla cinsiyet seçimi yaptırdı iki embriyo sağlıklı çıktı ama malesef negativ
Sonrasında histeroskopide polik çıktı,bakmayarak ki rahim transfer öncesi süper kalınlaştı
Onunçin her zaman söylüyorum,tedavi öncesi rahim hsg,histeroskopi önemli
Bazen ultrason göstermiyor rahim içi sıkıntıları

Kizlar herkeze merhba 8 nci denemde hamile kalanlardanim donasyonla su an 15 haftalik olduk devamlı yatiyorum ama cok hastayim 4 ncu ayimaza girdik hastanadim cok agrilarim var vajinama cok agri ve baski yapiyor doktor dusuk tehlikesi diyo vajina agrim cok cok baski yapiyo sanki cikacak kasiklarimda agriyo cok hastnede yattim yine ayni caresini bulamadilar hic agrilarim gecmiyo boyle olan varmi acaba
Allah korusun sizi kuzum
Rahim ağzını dikseydiker

Bol bol dinlen canım kalkma vitamin al dinlen ne zorlukla oldu kendini yorma

Ngs ile bir genç arkadaşım britişte kendi yumurtasıyla cinsiyet seçimi yaptırdı iki embriyo sağlıklı çıktı ama malesef negativ
Sonrasında histeroskopide polik çıktı,bakmayarak ki rahim transfer öncesi süper kalınlaştı
Haklisin zazacim iste keşke tedavi basında isteseler so ragan olmayınca istiyorlar bencede çok haklisin gidenler önce historoskopisini falan yaptırıp gitsin merkezler istemese bile yaptırsınlar

Ben karantina uygulayabileceklerini sanmıyorum. Şuan belki ama oteller açıldığında karantina olmaz yoksa turist gelmez. Bence henuz alınmış resmi bir karar yok ve merkezler kafasındaki ya da şuan için uygulanan protokolü söylüyor.

Ben karantina uygulayabileceklerini sanmıyorum. Şuan belki ama oteller açıldığında karantina olmaz yoksa turist gelmez. Bence henuz alınmış resmi bir karar yok ve merkezler kafasındaki ya da şuan için uygulanan protokolü söylüyor.
Aynen katılıyorum.. ayrıca her tatıle gıdecek olana Pcr testını nasıl yapacaklar, hani belirti gostermeyene test yapılmıyordu..

Çok geçmiş olsun inşallahh sağlıkla sıhhatle alırsınız kucağınıza

Haklisin zazacim iste keşke tedavi basında isteseler so ragan olmayınca istiyorlar bencede çok haklisin gidenler önce historoskopisini falan yaptırıp gitsin merkezler istemese bile yaptırsınlar
Ben 2016 ilk donasyona karar verdiyimde halilde tüm aklımla ağzımı açıp klinik ne dese o diyordum
Sonra aksiliklerde gördüm yoook
Klinikler para peşinde,kazino kumar gibi kime altın yumurta denk gelirse
Bizi düşünen yok
Her zaman bunu belirledim,yaşadığınız yerde güvenilir bir doktorunuza kontrol,takip,ameliyatlarınızı yaptırın
Kıbrıs kliniklerine sadece transfere gidin,oda hazır olunca

Ben 2016 ilk donasyona karar verdiyimde halilde tüm aklımla ağzımı açıp klinik ne dese o diyordum
Sonra aksiliklerde gördüm yoook
Klinikler para peşinde,kazino kumar gibi kime altın yumurta denk gelirse
Bizi düşünen yok
Her zaman bunu belirledim,yaşadığınız yerde güvenilir bir doktorunuza kontrol,takip,ameliyatlarınızı yaptırın
Kıbrıs kliniklerine sadece transfere gidin,oda hazır olunca
Kesinlikle katılıyorum sanki ordaki doktorlar işin bilgi kısmına çok da hakim değiller gibi geliyor bana. Ne sorsam o da olur o da olabilir gibi cevaplar veriyorlar hep.

Cok gecmis olsun insallah saglikla dogum nasib olur. Belkide rahim agzin kisa serklaj yapilmasi gerekir. Varmi böyle bi durum

Bencede oyle herseye cok olumlu cevap verıyolar işlem oncesi kesin olur bilmem ne sonra işler yolunda gtmeyınce herşey yolunda olup boyle cıkan embrıyolarımızda olabılıyo dıyolar bir acıklama bıle yapmıyolar

Canım bana doktor rahım filmi yeterli dedı historoskopiye gerek yok dedi yıne yaptırılması mı gerekıyor?

Arkadaslar yumurta donaayonunda neden bazen bu kadar çok denenmek zorunda kalıyor, rahimde sorunlar oldugu için mi ???
Yoksa %80 başarı deniyor,???????

Arkadaslar yumurta donaayonunda neden bazen bu kadar çok denenmek zorunda kalıyor, rahimde sorunlar oldugu için mi ???
Yoksa %80 başarı deniyor,???????
Bu soru her aklıma geldıgınde içim kararıyo😄 evet donörler genc neden tutmuyo? Rahımde sorun olmayıp tutmayanda var. Ben soyle duydum sonucta gencte olsa her ay kalitelı cıkıcak yumurtası dıye bişey yok genc ve evli çiftlerde de ilk ay denedıklerı gbi hamile kalamayan cok kişi var demekki o ay kalitesiz oluyor, bize kalitesiz olan ay denk gelmesınde 🙏

Back
X