- 28 Aralık 2019
- 192
- 270
- 33
- 41
Canım çok geçmiş olsun ınsallah şimdi iyisin demi dilerim rabbimden ınsallah herşey güzel olur senin için ve ınsallah tez zamanda anne olursunCanim benim hikayem biraz uzun zamani gelince herseyi anlaticam ama sunu Bulli cok cektim bide ben gögüs kanseri tedavisi gördüm seneler önce
Cok ama cok gecmis olsun canim,ben 41 yasindayimCanim benim hikayem biraz uzun zamani gelince herseyi anlaticam ama sunu Bulli cok cektim bide ben gögüs kanseri tedavisi gördüm seneler önce
Aynen öyle.. çünkü burası bize yalnız olmadığımızı hissettiriyor.Kızlar her hamile birini görünce buraya gelmek istiyorum çaresiz gibi burda teselli buluyorum size de oluyor mu
Direkk buraya giriyorum ay okurken sanki ben yazmışım gibi geldi buraya geliyorm sanki biri bir mucize soylicek yada benm gibi biri guc verici birsey yazacak ve kendime gelecegim ve bu karantinada insanlar patir patir hergun kac tane hamile haberi alıyorum artik dayanamıyorumKızlar her hamile birini görünce buraya gelmek istiyorum çaresiz gibi burda teselli buluyorum size de oluyor mu
Ben haziran sonu gidiyorum ınsallah canimKibris ucuslari 1 haziranda açılıyormus arkadaşlar hemen gidicek olanlar varmi
Aynı duygu bende var ben hastaneye kadın doğuma kontrollere gittiğimde yanında oturan hamile bayanları gördüğümde hıçkıra hıçkıra hastanenin ortasında ağladığımı biliyorum kuzenim hamile yeri geldiğinde hemen hemen 3 günde bir görüyorum onu uzmememek için gülümsüyorum akşamları odaya kapanıp bağırarak ağlamakla geçiyor zamanlarım zamanında kıskançlıkla bile suçlandım bizleri kimse anlamıyor maalesefKızlar her hamile birini görünce buraya gelmek istiyorum çaresiz gibi burda teselli buluyorum size de oluyor mu
Burada mutlu hissediyorum ben kendimi derdimizi paylaşmak bile iyi hissettiriyor çünkü yalnız kaldığında hep kendimi suçlamakla geçti zamanlarım.derdimi paylaşmakla azaldı acılarım burdaAynen öyle.. çünkü burası bize yalnız olmadığımızı hissettiriyor.
Evet canım dedim ya hepimizin derdi aynı allahım ins en kısa zamanda nasip etsin bizde dediğin gibi benim de eltim benden sonra evlendi çocuk doğdu benim yaşım 24 onun 32 ne diyim bilmiyorum artık gecen Facebook’ta kaynanam foto paylaşmış 4 müz eşimin amcası yazmış artık sizi 5 kişi görmek istiyoruz diye ne diyim kiKaderdaşlar merhaba
kendimi bildim bileli hep bebek sahibi olmayı çok istedim rabbim evliliğide çok geç nasip etti bana bebek olayını da 1 yıllık evliliğim boyunca malesef nasip olmadı. Bazen düşünüyorum neden ben diyeEşimi o kadar geç buldum ki ve çok seviyorum onun için bile keşke bir 15 yıl önce tanışsaydık da doyasıya yaşasaydık birbirimizi diyoruz şimdi bebek çok istiyoruz o da problem... Tam kadın doğum kontrollerim başlayacaktı detaylandıracaktık ki covit-19 belası çıktı. Çevremde çok hamile kadınları görünce aynı duyguları yaşıyorum ölüyorum içten içe hücrelerimin öldüğünü bile düşünüyorum. Etrafımdakilere çok hissettirmemeye çalışıyorum üzüntümü içimde yaşıyorum 1 yıllık evliyim benden 5 ay sonra evlenen eltim şuan 4 aylık hamile... inşallah sağlıkla doğum yapar tabiki rabbimden dileğim bu... Ama insanların aa çocuğun yok mu düşünmeyin artık hadi çocuk yapın vs vs konuşmaları, acıyarak bakmaları o kadar yıpratıyor ki bizleri. Bazı kadınlar yaşı kaç olursa olsun o kadar kolay hamile kalıyorlar kı bizler ne kadar uğraşırsak uğraşalım üzülüyoruz. Rabbimden duam hayırlısıyla her şey yoluna girsin covit-19 yada diğer tedavilerimiz çözümlensin ve kucağımıza sağlıklı evlatlarımızı alalım. Herşey yolunda giderse kendimle ve eşimle ilgili de sorun çıkmazsa dr murat bey ile başlamayı düşünüyorum.
Hakkımızda her şeyin hayırlısı güzel kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın rabbimHayata çok geç kaldım inşallah bebeğim için çok geç kalmamışımdır...
Esra12 yi okuyunca duygulandım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yazmak istedim inşallah içinizi karartmamışımdır
Nedir bu insanların hadi cocuk yapın demesi Allahım cıldırcam neden insanlar bu kadar ilgilenıyo cocuk yapmamızla, yapmamamızla... hergun arkadaslarım hamilelik konuşuyo grubumzdan bugun bu hamile aaaa 2. Coxugu yapmış, filanca ilk denemesını yapmış hemen hamıle kalmış, biri 3 senelık evlı cocugu yok onun hakkında konuşuyolar kesın olmuyo coxugu diye .. allahımdan dıleğım herkesın cocugu olsun herkes hamile kalsın ama bana sen nıye yapmıyosun hadi yap artık neyı beklıyosun soruları gercekten psikolojım bozuldu. Üstelik bunu evlenmemış arkadaslarımda dıyo ve ben onlara hiç sen neden evlenmıyosun demıyorum aman boşver dıyorum evlenırsın acelesi mi var dıyorum. Ama insanlar tutturmuş bir cocuk ne zaman sorusuEvet canım dedim ya hepimizin derdi aynı allahım ins en kısa zamanda nasip etsin bizde dediğin gibi benim de eltim benden sonra evlendi çocuk doğdu benim yaşım 24 onun 32 ne diyim bilmiyorum artık gecen Facebook’ta kaynanam foto paylaşmış 4 müz eşimin amcası yazmış artık sizi 5 kişi görmek istiyoruz diye ne diyim ki
Ben bayağı tedavi gördüm şimdilik bıraktım zaten pandemi var. Donasyon henüz başlamadım ama araştırıyorum olursa yumurta donasyonu olacak.Sagol feryam amin insallah emeklerimiz bosa ciikmazsen neler yasadin yumurtani sperm donasyonumu kacinci ve hangi merkezlere gitmistin
aynen canım yaa covit ten dolayı 2 aydır rahatım kendi adıma kimse sormuyor öncelik sağlık kimseyle de görüşmüyoruz şuan zaten covıtten. Evet insanlar karşı taraflarına duyarlı değiller aman incitir mi bu sözlerim diye düşünmüyorlar.Nedir bu insanların hadi cocuk yapın demesi Allahım cıldırcam neden insanlar bu kadar ilgilenıyo cocuk yapmamızla, yapmamamızla... hergun arkadaslarım hamilelik konuşuyo grubumzdan bugun bu hamile aaaa 2. Coxugu yapmış, filanca ilk denemesını yapmış hemen hamıle kalmış, biri 3 senelık evlı cocugu yok onun hakkında konuşuyolar kesın olmuyo coxugu diye .. allahımdan dıleğım herkesın cocugu olsun herkes hamile kalsın ama bana sen nıye yapmıyosun hadi yap artık neyı beklıyosun soruları gercekten psikolojım bozuldu. Üstelik bunu evlenmemış arkadaslarımda dıyo ve ben onlara hiç sen neden evlenmıyosun demıyorum aman boşver dıyorum evlenırsın acelesi mi var dıyorum. Ama insanlar tutturmuş bir cocuk ne zaman sorusuİyi ki karantınadayız da dıyorum bazen insanlarla yuz yuze gelmıyorum, nedense herkesden utanıyorum bu cocuk konusu acılınca
Ben ikiside yasak dıye bılıyorum dr lar yurtdısına yönlendırıyor hemen. Yenımı serbest oldu acaba ? Yumurta da serbest mi acaba uzun zamandır almanyada arastırmıyorum kıbrıs ıstedıgım ıcın ama bana almanyadakı dr ıspanya dıor hep serbest mi oldukıSperm donasyonuda yasak degilmi
Almanyada yasak degil ama bildigim kadariyla belli merkezler yapiyor.Ben ikiside yasak dıye bılıyorum dr lar yurtdısına yönlendırıyor hemen. Yenımı serbest oldu acaba ? Yumurta da serbest mi acaba uzun zamandır almanyada arastırmıyorum kıbrıs ıstedıgım ıcın ama bana almanyadakı dr ıspanya dıor hep serbest mi oldukı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?