Canım benim amh 0,1 idi .Ilk 3 toplandı 1 emb.oldu .2 de 2 toplandı 2 emb.oldu. 3 de 5 toplandı 2 emb. Oldu. 4 de 6 toplandı 1 emb. Oldu. Arada 2 defa boş çıkan toplamalar oldu.Ornek olsun sana yani hiç belli olmuyor....Arkadaşlar 0.18 amh yani düşük yumurta rezervi ile sizce kaç yumurta toplanır. Tecrubeli arkadaşlar fikrinizi paylaşır mısınız
İşte tam benim korktuğum konuyu siz anlatmışsınız, Allah yardımcınız olsun. Donör bulduk diyorlar topladık diyorlar yaşı gençti diyorlar... diyorlar da diyorlar anlayacağınız. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimiziMerhaba arkadaşlar,
Öncelikle Ramazan bayramınız mübarek olsun. bende 2 merkez arasında kararsız kaldım, Gynolife ve British. benim gibi, sürece tekrar veya yeni başlayacak arkadaşlarım var mı? her iki merkezle de görüşmedim daha.
bu benim 2.denemem olacak. ilk denemem dünya ivf de oldu 2018 yılında. istedikleri tüm tahlil ve sonuçları yaptırdık gönderdik. merkeze gittiğimizde doktorumuzla ( Berk Angün ) tanıştık. sonuçlara göre bir problemin olup olmadığını sorduğumuzda hiç bir problem görünmüyor başarı oranımız % 80 dediler. sonra muhasebe 5000 Euro parayı ödedik. donörden toplanan yumurtanın 8 adet olduğunu ve ilk gün.. ikinci gün ... 5. güne ( transfer gününde ) 2 adet kaldığını ve birinin kalitesinin düşük olduğunu ama rahimde gelişebileceğini söylediler. ( dondurulmuş kalmadı tabi ) 12 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdık ve sonuç negatif.....( sonrasında hemşireleri aradık ve söyledikleri, olmama olasılığıda vardı, yapacak birşey yok birdaha yaparız 2. denemede 4500 Euro olur filan dedi.
Süreyi düşündüğümde 15 günde dönör bulundu ve transfer yapıldı. bunu sorduğumda hazır dönorlar var dendi.
Evet hayatım kıbrıs başbakanı konuşma yapti corona virusteki basarililarini soyledi yeni vaka yok diyordu ucuslar aciliyor yakin zamanda ben netten izledim kendisini her şeyi acacaklarmisCanım ben bakamadım ne anlaşması oldu?
Baktınmı?
Âmin aminİşte tam benim korktuğum konuyu siz anlatmışsınız, Allah yardımcınız olsun. Donör bulduk diyorlar topladık diyorlar yaşı gençti diyorlar... diyorlar da diyorlar anlayacağınız. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Hayatım inan yıkım oluyor bu durumlarda rabbim yar ve yardımcın olsun ilk gittiğin merkezde benim bir iş arkadaşım gitti hiç memnun kalmadı sonuç koca bir negatif şimdi izmirdeki doktoru başka bir merkeze british yönlendirmiş son bahsettigin 2 merkez iyi merkezler ben gynolifte 2.tedavimi göreceğim haziran sonu çokta ilk gün gitmiş gibi heyecanliyim hala memnunum ben gynolifte 2 tedavime 500 euro donmus embriyoların parasını ödedim ilk gidisimde herşeyimi onlar ayarlamışlardı parasını ödemiştim bu sefer biz kendimiz ayarladık uçak hariçİşte tam benim korktuğum konuyu siz anlatmışsınız, Allah yardımcınız olsun. Donör bulduk diyorlar topladık diyorlar yaşı gençti diyorlar... diyorlar da diyorlar anlayacağınız. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Erdi arkadaşım bana sorular sormuşum profile ben özelden cevap yazdımMerhaba arkadaşlar,
Öncelikle Ramazan bayramınız mübarek olsun. bende 2 merkez arasında kararsız kaldım, Gynolife ve British. benim gibi, sürece tekrar veya yeni başlayacak arkadaşlarım var mı? her iki merkezle de görüşmedim daha.
bu benim 2.denemem olacak. ilk denemem dünya ivf de oldu 2018 yılında. istedikleri tüm tahlil ve sonuçları yaptırdık gönderdik. merkeze gittiğimizde doktorumuzla ( Berk Angün ) tanıştık. sonuçlara göre bir problemin olup olmadığını sorduğumuzda hiç bir problem görünmüyor başarı oranımız % 80 dediler. sonra muhasebe 5000 Euro parayı ödedik. donörden toplanan yumurtanın 8 adet olduğunu ve ilk gün.. ikinci gün ... 5. güne ( transfer gününde ) 2 adet kaldığını ve birinin kalitesinin düşük olduğunu ama rahimde gelişebileceğini söylediler. ( dondurulmuş kalmadı tabi ) 12 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdık ve sonuç negatif.....( sonrasında hemşireleri aradık ve söyledikleri, olmama olasılığıda vardı, yapacak birşey yok birdaha yaparız 2. denemede 4500 Euro olur filan dedi.
Süreyi düşündüğümde 15 günde dönör bulundu ve transfer yapıldı. bunu sorduğumda hazır dönorlar var dendi.
Ohh süperrrEvet hayatım kıbrıs başbakanı konuşma yapti corona virusteki basarililarini soyledi yeni vaka yok diyordu ucuslar aciliyor yakin zamanda ben netten izledim kendisini her şeyi acacaklarmis
Arkadaşlar burayı iyice okuyunHayatım inan yıkım oluyor bu durumlarda rabbim yar ve yardımcın olsun ilk gittiğin merkezde benim bir iş arkadaşım gitti hiç memnun kalmadı sonuç koca bir negatif şimdi izmirdeki doktoru başka bir merkeze british yönlendirmiş son bahsettigin 2 merkez iyi merkezler ben gynolifte 2.tedavimi göreceğim haziran sonu çokta ilk gün gitmiş gibi heyecanliyim hala memnunum ben gynolifte 2 tedavime 500 euro donmus embriyoların parasını ödedim ilk gidisimde herşeyimi onlar ayarlamışlardı parasını ödemiştim bu sefer biz kendimiz ayarladık uçak hariç
tabiki önemi var, erkekte yaş ilerledikçe dna hasarı ve hareketlilik azalır. Dolayısıyla aynı yumurta gibi onun da genç erkeklerden toplanması gerekiyor.Hep yumurta için konuşulmuş genç donör vs acaba sperm de dans daha mi yüksek oluyor öyle tahmin ediyorum
baktım canım sağol. o yüzden burdan yazdım.Erdi arkadaşım bana sorular sormuşum profile ben özelden cevap yazdım
Özel mesajlarına baksana
E onada bi baksınlar bi zahmet o kadar para veriyoruztabiki önemi var, erkekte yaş ilerledikçe dna hasarı ve hareketlilik azalır. Dolayısıyla aynı yumurta gibi onun da genç erkeklerden toplanması gerekiyor.
Teşekkürederim cevap için. Bu süreç kaç ay sürdü ve gebelik elde edildi mi pekiCanım benim amh 0,1 idi .Ilk 3 toplandı 1 emb.oldu .2 de 2 toplandı 2 emb.oldu. 3 de 5 toplandı 2 emb. Oldu. 4 de 6 toplandı 1 emb. Oldu. Arada 2 defa boş çıkan toplamalar oldu.Ornek olsun sana yani hiç belli olmuyor....
Sizin donasyon mu. Ayrıca almanya'da mı yaşıyorsunuz. Malum uçuşlar kapalıHerkese hayirli bayramlar,bende 3.deneme ici start verdik,almanyada yaptiriyorum,adetimin 3.günü ignelere basladim bugün ultrason randevüm vardi 1 tane 18-19, 3 tanede 14 yumurtam olmus,kan verdim eger hersey yolundayda yarin catlatma ignemi yapacam ve cuma sabah yumurtalar toplanacaklar,hayirlisiyla olur insallah,rabbim hepimizin kucagina doldurur insallah bu denemelerimizde
Selam evet ben almanyada yasiyorum,bizimkisi sperm donosyonu,evet kendi yumurtalarimla olacak insallah ,bu arada yasimda 41 ister istemez korku var ya olmazsa diyeCanim senin kendi yumurtanlami? Cünkü bildigin kadariyla almanyada yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?