Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Berils meraba sen daha once denemistin sanirim yanlis hatirliyorsam affet şu an ne durumdasin yani gebelik varmi eskileri okumustum AMA karisiyor bazen canimm
Bugun kibristayiz sevket bey ekibi cok iyiler her sey yolunda 15 yumurta alin
Is sanirim carsamba transfer var hayirlisiyla
selam kızlar nihayet dün akşam evime geldim.. ben ve kalimerolarım gayet iyiyiz. istirahat ediyorum.
içimde kımıl kımıl iğne batmaları var..
Allah biliyor ya hissediyorum içimde :)
şaka bir yana transfer gününü beklerken kaç gün geçti bile ..
inşallah bundan sonrasıda iyi şekilde devam edecek..
merhaba tress evet ağustos 2011 de transfer olmuştum kaçınılmaz sonuç negatif rahim kalınlığı 7.2 demişlerdi sonradan hemşire dosyada 6.5 yazıyor dedi ağzından kaçırdı muhtemelen ya tutarsa demişler anlaşılan paralarını almak için hit te denemiştim sonrasında bir kez kıbrıstan döndüm iki defada burada iptal edildi tedavi. 6 tane embriyo 5. güne geldi 3 blast transfer kalan 3 tanesi donduruldu en son geçen ay ilaç başladım 14. gün 6.8 oldu kalınlık bana az geldi bu sefer de ben kendim vazgeçtim dişimde bir sorun oluştu önce diş tedavimi tamamlayacağım. senin benim cümlemizin emekleri karşılık bulacak inşalah...
Bilginisa sende hosgeldin niye bu kadar gec döndünüz biz cuma sabahi döndük.2 gün bende de cok igne batmalari oldu bugunde feci bir bel agrisi basladi.bizde gayet iyiyiz sabirsizlikla test gunumuzu bekliyoruz. Ayni gun transferimiz oldu ama benim test gunum ayin 21 i insallah ikimizde hayirli haberler aliriz,ben simdiden kendimi hamile gibi hissedip oyle davranmaya basladim :)
Hos geldin bilginisa kalimerolarinda hos gelmis artik bilginisacim hep birlikte test gununu bekliycez canim okadar pozitifsin ki enerjin kalimerolarin sana titunmasini sagladi inan Allahin izniyle....hissediyorum
Merhaba arkadaşlar! Ben kendim için sonsuz kez şükrederek yaşadıklarımı biraz size de anlatıp cesaret ve umut vermek istiyorum. Rabbim hepimize dileklerimizi hayırlısıylka yaşatsın inşallah.
15 ağustos günü biz kıbrısta donasyonumuzu yaptırdık ve şimdi hamileliğimin 14. haftasındayım şükürler olsun. Gerçekten çok zor bir süreç ama hayırlısıyla tükenmez dualarla her şeyin en güzeli hepimizi bulacak inşallah.
İnanılır gibi değil ama şu anda yaşadıklarım öyle farklı bir şey ki. Soracağınız bir şey olursa hepsini cevaplamak isterim. Burayı uzun zamandır takip ediyordum ben de arkadaşlara cesaret vermeliyim diyerek katkım olsun istedim .Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Arkadaslar biliyorum en kötü şey ama ben çok stresliyim sürekli aklımda yok olmazsa ya yoklarsa beni bıraktılarsa diyip duruyorum, bundan nasıl kurtulacağım bilemiyorum. Kitap okuyorum film seyrediyorum yinede fayda etmiyor . Şu pozitifi bir görsem ahhh bir görsem .
Arkadaslar biliyorum en kötü şey ama ben çok stresliyim sürekli aklımda yok olmazsa ya yoklarsa beni bıraktılarsa diyip duruyorum, bundan nasıl kurtulacağım bilemiyorum. Kitap okuyorum film seyrediyorum yinede fayda etmiyor . Şu pozitifi bir görsem ahhh bir görsem .
Merhaba arkadaslar 15 yumurta in 13 u dollenmis guzel bir sayi hayirlisiyla bakalim sonic bekleyen tum arkadaslarim hepinizden guzel guzel plzitif sonuclar Benkliyorum Allahim hepimizin kucagini doldursun hayirlisiyla
bebekcim inan donasyondan daha zor olan hangi doktor hangi klinik derken kararsız kalmak. ama inan bi şekilde karar veriyosun. ben karar verdim ama sorunlar bitmiyor .malesef .. ben eşimi ilk donasyona çok zor ıkna etmiştim. şimdide ikinci için aynı sorunları yaşıyorum .madem bu kadar başarı şansı yüksek neden insanlar 4 5 kez deniyormuş fala filan nereye kadar nediycek mişiz offf yaa ..anlayışlı olmak bu kadar mı zorr.şunu merak ediyorum normal tüp bebekte çiftler sorunlu olduğu için çok kez deneye biliyorlar ama donasyonda doğurganlığı iyi olan kişilerden sperm yada yumurta alınıyorsa neden 4 5 kez basarısızlık yada daha çok deneyenler var mı bilemiyorum..yada ben o kadar çok deneye bilir miyim .MALUM HER DENEMEDE EŞİM İÇİNDE AYRI BİR PERFORMANS SARF ETMEK GEREKİYORR.İKNA ETMEK ADINAAAA
Anishacım lütfen stres yapma. kendine çok dikkat et bu dönemde..
bak ben sürekli içimde olduklarını düşünerek hareket ediyorum. onlarla konuşuyorum (biliyorum bu dönemde duymazlar) yinede sürekli içimden konuşuyorum kalimerolarıma gelecekteki ve etrafdaki herşeyden bahsediyorum.
seninkiler seninle, benimkiler benimle birlikte yola devam edecek.. aksini düşünmek yasaaaaak :) anlaştıkmı ..
evet,kesinlikle çok haklısın,bende konuşuyodum,halada konuşuyoru ve olumlu düşünüyorum...inşallahhhhh güzel sonucu almak dileğiyle
aycanala sen gebemisin şimdi.. anlatsana biraz seninde deneyimlerinde istifade edelim