• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berils meraba sen daha once denemistin sanirim yanlis hatirliyorsam affet şu an ne durumdasin yani gebelik varmi eskileri okumustum AMA karisiyor bazen canimm

merhaba tress evet ağustos 2011 de transfer olmuştum kaçınılmaz sonuç negatif rahim kalınlığı 7.2 demişlerdi sonradan hemşire dosyada 6.5 yazıyor dedi ağzından kaçırdı muhtemelen ya tutarsa demişler anlaşılan paralarını almak için hit te denemiştim sonrasında bir kez kıbrıstan döndüm iki defada burada iptal edildi tedavi. 6 tane embriyo 5. güne geldi 3 blast transfer kalan 3 tanesi donduruldu en son geçen ay ilaç başladım 14. gün 6.8 oldu kalınlık bana az geldi bu sefer de ben kendim vazgeçtim dişimde bir sorun oluştu önce diş tedavimi tamamlayacağım. senin benim cümlemizin emekleri karşılık bulacak inşalah...

selam kızlar nihayet dün akşam evime geldim.. ben ve kalimerolarım gayet iyiyiz. istirahat ediyorum.
içimde kımıl kımıl iğne batmaları var..
Allah biliyor ya hissediyorum içimde :)
şaka bir yana transfer gününü beklerken kaç gün geçti bile ..
inşallah bundan sonrasıda iyi şekilde devam edecek..

Hos geldin bilginisa kalimerolarinda hos gelmis artik bilginisacim hep birlikte test gununu bekliycez canim okadar pozitifsin ki enerjin kalimerolarin sana titunmasini sagladi inan Allahin izniyle....hissediyorum

merhaba tress evet ağustos 2011 de transfer olmuştum kaçınılmaz sonuç negatif rahim kalınlığı 7.2 demişlerdi sonradan hemşire dosyada 6.5 yazıyor dedi ağzından kaçırdı muhtemelen ya tutarsa demişler anlaşılan paralarını almak için hit te denemiştim sonrasında bir kez kıbrıstan döndüm iki defada burada iptal edildi tedavi. 6 tane embriyo 5. güne geldi 3 blast transfer kalan 3 tanesi donduruldu en son geçen ay ilaç başladım 14. gün 6.8 oldu kalınlık bana az geldi bu sefer de ben kendim vazgeçtim dişimde bir sorun oluştu önce diş tedavimi tamamlayacağım. senin benim cümlemizin emekleri karşılık bulacak inşalah...

Amin insallah berilscim bizler gercekten guclu kadinlariz icinde bulundugumuz seyin mucadelesi kolay deyil iyiki bu form ve sizler varsiniz basari orani yuksek bir islem sonunda mutlaka basaricaz biraz zaman ve sabir istiyor sanirim .

Bilginisa sende hosgeldin niye bu kadar gec döndünüz biz cuma sabahi döndük.2 gün bende de cok igne batmalari oldu bugunde feci bir bel agrisi basladi.bizde gayet iyiyiz sabirsizlikla test gunumuzu bekliyoruz. Ayni gun transferimiz oldu ama benim test gunum ayin 21 i insallah ikimizde hayirli haberler aliriz,ben simdiden kendimi hamile gibi hissedip oyle davranmaya basladim :)

canım havaalanı bize otobüsle 5-6 saat uzaklıkta. bir gün akrabamda kaldım ondan sonra evime döndüm. transfer sonrasıda bir gün otelde dinledim..

bu iğne batımları bende sürüyor.. vallla aynen bende gebe modumdayım.
sana kaç embriyo tarnsfer edildi.?
bende gaz sorunu var sendede oldu mu ..

test günlerini birlikte sayıyoruz senle hadi hayırlısı..

Hos geldin bilginisa kalimerolarinda hos gelmis artik bilginisacim hep birlikte test gununu bekliycez canim okadar pozitifsin ki enerjin kalimerolarin sana titunmasini sagladi inan Allahin izniyle....hissediyorum

trescim. sizlerin duasını desteği almak çok güzel ya heyecanımıza ortak olmanız müthiş bir enerji veriyor arkadaşım..
bu forumunun inanılmaz olumlu etkisi oldu bana..
efsuneye ne kadar teşekkür etsek azdır

Merhaba arkadaşlar! Ben kendim için sonsuz kez şükrederek yaşadıklarımı biraz size de anlatıp cesaret ve umut vermek istiyorum. Rabbim hepimize dileklerimizi hayırlısıylka yaşatsın inşallah.
15 ağustos günü biz kıbrısta donasyonumuzu yaptırdık ve şimdi hamileliğimin 14. haftasındayım şükürler olsun. Gerçekten çok zor bir süreç ama hayırlısıyla tükenmez dualarla her şeyin en güzeli hepimizi bulacak inşallah.
İnanılır gibi değil ama şu anda yaşadıklarım öyle farklı bir şey ki. Soracağınız bir şey olursa hepsini cevaplamak isterim. Burayı uzun zamandır takip ediyordum ben de arkadaşlara cesaret vermeliyim diyerek katkım olsun istedim .Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Merhaba,
İnşallah sağlıklı bir hamilelikle bebeğine kavuşursun.... Hangi merkezde yaptırdın?

Bilginisacim bana 2 adet embriyo koydular doktorum daha fazlasinin hem benim icin hem de embriyolar icin riskli olacagini soyledi. Aynen canim bende de gaz sorunu var ama benim igne batmalari gecti suanda sadece belim ve karnimda hafif bir burukluk var . Bazen keske evde bir ultrason olsada fasulyelerim ne yapiyor surekli baksam diyorum :)

Arkadaslar biliyorum en kötü şey ama ben çok stresliyim sürekli aklımda yok olmazsa ya yoklarsa beni bıraktılarsa diyip duruyorum, bundan nasıl kurtulacağım bilemiyorum. Kitap okuyorum film seyrediyorum yinede fayda etmiyor . Şu pozitifi bir görsem ahhh bir görsem .

Arkadaslar biliyorum en kötü şey ama ben çok stresliyim sürekli aklımda yok olmazsa ya yoklarsa beni bıraktılarsa diyip duruyorum, bundan nasıl kurtulacağım bilemiyorum. Kitap okuyorum film seyrediyorum yinede fayda etmiyor . Şu pozitifi bir görsem ahhh bir görsem .

anisha merhaba,
kafandan atmaya calış dua et kafandan atamasan bile en azından olumsuz hiçbirşey düşünmeeeeeeee.................

Merhaba arkadaslar 15 yumurta in 13 u dollenmis guzel bir sayi hayirlisiyla bakalim sonic bekleyen tum arkadaslarim hepinizden guzel guzel plzitif sonuclar Benkliyorum Allahim hepimizin kucagini doldursun hayirlisiyla

Anishacım lütfen stres yapma. kendine çok dikkat et bu dönemde..
bak ben sürekli içimde olduklarını düşünerek hareket ediyorum. onlarla konuşuyorum (biliyorum bu dönemde duymazlar) yinede sürekli içimden konuşuyorum kalimerolarıma gelecekteki ve etrafdaki herşeyden bahsediyorum.

seninkiler seninle, benimkiler benimle birlikte yola devam edecek.. aksini düşünmek yasaaaaak :) anlaştıkmı ..

Merhaba arkadaslar 15 yumurta in 13 u dollenmis guzel bir sayi hayirlisiyla bakalim sonic bekleyen tum arkadaslarim hepinizden guzel guzel plzitif sonuclar Benkliyorum Allahim hepimizin kucagini doldursun hayirlisiyla

özlem hadi bakalım sağlıklı bebişlerini al gel.. dualarımız kalbimiz seninle.. hayırlısıyla güzel haberler bekliyoruz senden de

Arkadaşlar öncelikle tüm tahlil ve testlerinizi burada yaptırın. Eşinizle birlikte aids, hepatit b testlerinizi yaptırın çiftden istiyorlar.
Kendi fiziksel muayenenizi, meme kontrolünüzü, karaciğer,toksoplazma, bulaşıcı hastalıklar gibi tahlillerinizide buradan yaptırın. Orda pahalı olabiliyor testler.

Ayrıca buradan bir doktor kıbrısı arayıp da bağlantı kurarsa ona da ödemede pay veriyorlar benim anladığım. Bağlantınızı kendiniz kurun.
Sadece merkezin maliyeti 4500 euro , pazarlık yapın.
Bence uçak, konaklama gibi şeyleri kendi bütçenize göre kendiniz ayarlayın.
Uçaklar buradan sabah saatlerinde daha ucuz, ordan akşam saatlerinde daha ucuz. Havaalanına 2 saat öncesinden ulaşmak iyi oluyor.

İşe inanmakla başlamak en hayırlısı, “her şey iyi olacak” diye düşünerek pozitif olmak evrenden iyiliği getiriyor diye düşünüyorum. Benim her aşamam rast gitti bugüne dek.

Buradaki doktorum bana 2 ay öncesinden tedavime başladı rahim inceliğiyle karşılaşmamak için. Nar suyunu kendim evde hazırladım, sanırım faydasını gördüm. Rahimde endometrum kalınlığının 8 milimi geçmesi gerekli ideali 10 milim . bende 12 milime ulaşmıştı.
Yanı sıra destekleyici başka şeylerde kullandım isteyene anlatabilirim.
Folik asiti transfer olmadan birkaç ay önceden başlamak iyidir.

Yumurta donasyonu yaptıracaksanız, eşinizin sperm verdiği gün donorden taze şekilde alıp o gün döllemeye başlıyorlar.
Bir donor bir kişiye veriyor deseler de inanmak zorundayız bilemeyiz. Ben dert etmedim.

Ben ödemenin yarısını yumurta dölleneceği gün verdim, kalanını transfer yapılınca. Onlar hepsini peşin istemişti.

Transferin olacağı gün moralinizi yüksek tutun, sakin olun, kendinizi kasmayın. İşlem 5 dakika sürüyor, gayet acısız ve ağrısız. anestezi almıyorsunuz. Embriyoları ultrasonda görüyorsunuz. Işık gibi parlıyorlar o an paha biçilemez. Ayrıca önceden idrara sıkışmanız gerekiyor. Karnınız hafif doyurmuş olmanız yeterli.

Transferden sonra 2 saat kadar merkezde yatıp dinlenmeniz gerekiyor hiç kalkmadan.
Ben bir gün daha otelde kalıp dinlenmeyi tercih etmiştim.
3 gün duş almamak gerekiyor. Transfer öncesi duşunuzu alın. 12 gün ilişki yasak, ağır kaldırmak yasak..

Transferden 12-14 gün kadar önce rahmin hazır olması için bir takım ilaçlara başlıyorsunuz.
Transferden 3 gün kadar öncede bana orada vajinadan kullanılan progestrean ve ağızdan alınan iki tablet daha başlatıldı. Gebelik sürerse progesterana 3 ay devam etmem gerekiyormuş.

bebekcim inan donasyondan daha zor olan hangi doktor hangi klinik derken kararsız kalmak. ama inan bi şekilde karar veriyosun. ben karar verdim ama sorunlar bitmiyor .malesef .. ben eşimi ilk donasyona çok zor ıkna etmiştim. şimdide ikinci için aynı sorunları yaşıyorum .madem bu kadar başarı şansı yüksek neden insanlar 4 5 kez deniyormuş fala filan nereye kadar nediycek mişiz offf yaa ..anlayışlı olmak bu kadar mı zorr.şunu merak ediyorum normal tüp bebekte çiftler sorunlu olduğu için çok kez deneye biliyorlar ama donasyonda doğurganlığı iyi olan kişilerden sperm yada yumurta alınıyorsa neden 4 5 kez basarısızlık yada daha çok deneyenler var mı bilemiyorum..yada ben o kadar çok deneye bilir miyim .MALUM HER DENEMEDE EŞİM İÇİNDE AYRI BİR PERFORMANS SARF ETMEK GEREKİYORR.İKNA ETMEK ADINAAAA

Anisha... Hep surekli bebislerine konus...ve gozunde 9 ay sonra onlari kucagina alacagini dusun.. Biliyorum kolay degil ama baska secenek yok . Onlar senin rahminde ve guzelce tutundular hayirlisiyla :)) vucuduna positif enerji ver oylelikle... Ve tabii bol bol dua et allaha ve meleklerimizden de yardim iste..

Anishacım lütfen stres yapma. kendine çok dikkat et bu dönemde..
bak ben sürekli içimde olduklarını düşünerek hareket ediyorum. onlarla konuşuyorum (biliyorum bu dönemde duymazlar) yinede sürekli içimden konuşuyorum kalimerolarıma gelecekteki ve etrafdaki herşeyden bahsediyorum.

seninkiler seninle, benimkiler benimle birlikte yola devam edecek.. aksini düşünmek yasaaaaak :) anlaştıkmı ..

evet,kesinlikle çok haklısın,bende konuşuyodum,halada konuşuyoru ve olumlu düşünüyorum...inşallahhhhh güzel sonucu almak dileğiyle

Sürekli elim karnımın üstünde onları seviyorum konuşuyorum,evime bile gitmedim annemde kalıyorum sürekli yatıyorum .allahım umutlarımızı yarım bırakmasın , hayatımın en uzuuuuunnn 12 günü geçmek bilmiyor ...

Back
X