Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım katılıyorum bu gidişle seneye kadar hiçbirşey belli değil astım hastasıyım işe geliyorum sinirlerim bozulduCanım benim asi tam bir muamma eylülden önce zor diyorlar allah yardımcımız olsun hepimizin![]()
Allah bir seste kurtarsın ve sağlıkla kucağına al inşallah. Eğer yapabilirsen bizlere çok dua et ben 2 haziranda erken doğum yaptım ve bebeğim 2 gün dayanabildi çok acı çekiyorum benim dualarım hiç kabul olmadı belki sizlerinki kabul olur kardeşim hepimiz de anne olalım hepimiz sağlıklı evlatlar büyütelim nolur bizlere çok dua et. Allah yar ve yardımcın olsun.Herkese merhaba, beni hatirlayan arkadaslar çıkar mutlaka, zorlu bir süreçten snr dogum vaktim geldi 1 temmuz , hepinizden dualarını bekliyorum cok uğraştık bekledik, gecen sene bu zmnlar okdr cok agliyordum ki evlat diye ve donasyon diye biseuden hbrim bile yoktu, şimdi kavusma günü geldi, rabbim saglikla kucagima almayida nasip eder insallah, hepiniz de benim dualarimdasiniz cok yazmasam da hep girip okuyorum, rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insallah saglikla![]()
Rabbim sag saglim hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın inşallah cnm bızleri unutma dualarındaHerkese merhaba, beni hatirlayan arkadaslar çıkar mutlaka, zorlu bir süreçten snr dogum vaktim geldi 1 temmuz , hepinizden dualarını bekliyorum cok uğraştık bekledik, gecen sene bu zmnlar okdr cok agliyordum ki evlat diye ve donasyon diye biseuden hbrim bile yoktu, şimdi kavusma günü geldi, rabbim saglikla kucagima almayida nasip eder insallah, hepiniz de benim dualarimdasiniz cok yazmasam da hep girip okuyorum, rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insallah saglikla![]()
Cookk sagol canim benim, allah sabır versin, hepinize inanın hamileligim boyu dua ettim sözüm söz hepinize dua edicemAllah bir seste kurtarsın ve sağlıkla kucağına al inşallah. Eğer yapabilirsen bizlere çok dua et ben 2 haziranda erken doğum yaptım ve bebeğim 2 gün dayanabildi çok acı çekiyorum benim dualarım hiç kabul olmadı belki sizlerinki kabul olur kardeşim hepimiz de anne olalım hepimiz sağlıklı evlatlar büyütelim nolur bizlere çok dua et. Allah yar ve yardımcın olsun.![]()
Cik sagolun amiiiiinnn inşallahRabbim sag saglim hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın inşallah cnm bızleri unutma dualarında![]()
Canım benim çok sevindim ınsallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini dualarım seninle ınsallah kolayca doğum yaparsin şimdiden hayırlı olsun canimHerkese merhaba, beni hatirlayan arkadaslar çıkar mutlaka, zorlu bir süreçten snr dogum vaktim geldi 1 temmuz , hepinizden dualarını bekliyorum cok uğraştık bekledik, gecen sene bu zmnlar okdr cok agliyordum ki evlat diye ve donasyon diye biseuden hbrim bile yoktu, şimdi kavusma günü geldi, rabbim saglikla kucagima almayida nasip eder insallah, hepiniz de benim dualarimdasiniz cok yazmasam da hep girip okuyorum, rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insallah saglikla![]()
Cok geçmiş olsun kardeşim çok dikkat et kendine rabbim korusun senievet canım katılıyorum bu gidişle seneye kadar hiçbirşey belli değil astım hastasıyım işe geliyorum sinirlerim bozuldu
Coook tesekkur ederim insallah canim, benim de bütün dualarim seninle, şu pandemi geçse de tedavileriniz başlasa ben de sizin için sabırsızlanıyorumCanım benim çok sevindim ınsallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini dualarım seninle ınsallah kolayca doğum yaparsin şimdiden hayırlı olsun canim![]()
Herkese merhaba, beni hatirlayan arkadaslar çıkar mutlaka, zorlu bir süreçten snr dogum vaktim geldi 1 temmuz , hepinizden dualarını bekliyorum cok uğraştık bekledik, gecen sene bu zmnlar okdr cok agliyordum ki evlat diye ve donasyon diye biseuden hbrim bile yoktu, şimdi kavusma günü geldi, rabbim saglikla kucagima almayida nasip eder insallah, hepiniz de benim dualarimdasiniz cok yazmasam da hep girip okuyorum, rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insallah saglikla![]()
Cok pahallı burda heryer o fıyata yapıyor bende bolunun cok tercıh edılen hastanesı dıye gıttım ama sonuc alamadm var resım ıcınde ama sim sıyah bırsey gorunmuyo anestezı aldım gırdım korku ayrı sıtres ayrı kanamam cok oldu kurtaj olduk sandık hala agrım var oturamıyorum parca geldı afedersınz ne yaptırlae ınanın bılmıyorum herkez hsg cektıryor boyle mı oluyo analamdm zaten artık ona yaptırmam hıstereskopı yapalım net gorelım dıyor bır sorun varsa ıslem yapıp cıkıyormusunz dedım yapamıyorlar mış aletlerı o sekılde degılmıs sadece tanısal mıs benden 2000 yıne alıcak surada su var burada bu var gıt amelıyat ol dıyecek tekrar basa sar bu sefer dsha cok malıyetlı olucak sız kaca cektırdınz
Çok şükür iyim tamaram
Temmuzun birini bekliyorum
Bakalım ne olucak

sizinle bende aynı duyguları yaşıyorum. Bide tutmazsa korkusubende heyecanla bekliyorum bir de stres oldum bu vaka sayılarındaki artış yüzünden. çok canım sıkılıyor bu durumlara. aklıma gideceğim gün gelince ter basıyor bi korku kaplıyor içimi. offf offf bu neydi böyle![]()
Hiç sıkma canınıbende heyecanla bekliyorum bir de stres oldum bu vaka sayılarındaki artış yüzünden. çok canım sıkılıyor bu durumlara. aklıma gideceğim gün gelince ter basıyor bi korku kaplıyor içimi. offf offf bu neydi böyle![]()
Canim benim ınsallah darısı hepimizin başına güzel kalpli arkadaşım herşey gönlünce olsun. ınsallah bu günlerde geçecek.rabbim seni aileni bebeğini korusunCoook tesekkur ederim insallah canim, benim de bütün dualarim seninle, şu pandemi geçse de tedavileriniz başlasa ben de sizin için sabırsızlanıyorum![]()
Ah tamaracim benimde aynı inan vaka sayılarında birtürlü azalmiyor buda bende endişeye yol açıyor rabbim bu çırpmadan bizi tez zamanda kurtarsın ınsallah.bende heyecanla bekliyorum bir de stres oldum bu vaka sayılarındaki artış yüzünden. çok canım sıkılıyor bu durumlara. aklıma gideceğim gün gelince ter basıyor bi korku kaplıyor içimi. offf offf bu neydi böyle![]()
Amiin canim cok saolAllah bir avazda, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım![]()
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHerkese merhaba, beni hatirlayan arkadaslar çıkar mutlaka, zorlu bir süreçten snr dogum vaktim geldi 1 temmuz , hepinizden dualarını bekliyorum cok uğraştık bekledik, gecen sene bu zmnlar okdr cok agliyordum ki evlat diye ve donasyon diye biseuden hbrim bile yoktu, şimdi kavusma günü geldi, rabbim saglikla kucagima almayida nasip eder insallah, hepiniz de benim dualarimdasiniz cok yazmasam da hep girip okuyorum, rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insallah saglikla![]()
Insallah cook sagolun darısı hepinizin başına insallahAllah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()