• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da ki dr un adı nedir? Hani meşhur bir üroloji dr u vardı herkesin gittiği adını unuttum.bilen söyleyebilir mi?

Merhaba kızlar yumurta donasyonu yaptıracağım bugün görüştüm siz nereye yaptırdınız yakında yaptırmayı düşünen varmı kafam karmakarışık.

Merhaba kızlar yumurta donasyonu yaptıracağım bugün görüştüm siz nereye yaptırdınız yakında yaptırmayı düşünen varmı kafam karmakarışık.
Ben varım ama benım kafa daha beter karışık daha karar bile veremedim neresi olsun diye

Ben izmirdeyim doktorum girne tup bebek merkezini onerdi ama bilmiyorum gidenler bize yardim eder misiniz
Bı sayfaların hepsini oku. Arkadaşlar çok faydalı seyler paylaşmışlar az çok kafanda bir şeyler oluşuyor. Kıbrısa gidecek olanlar bu sayfaları okumalı kesinlikle

Burada birçok kadın HSG çektirdi ben de dahil. daha önce hiç duymadım ve yaşamadım kanama durumunu. ayrıca cidden çok pahalıymış 2000 tl ne demek ya. ben 650 tl'ye ecomar'da yaptırmıştım. öyle çok ağrı sancı falan da olmadı.
Bende anlamadım salı günü oldum hala kanamam var otururken kalkarken cok canm yanıyo gecer bıan once bende echomarda cektırecegım ınsallah

Çok sayfa var konular değişmiş sürekli kibrisa gidip önerisi olan var mı Kıbrıs Tüp Bebek Tedavi Merkezi | Girne IVF fiyat 6.250 euro dediler fiyatlarla ilgili bilginiz var mı

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım heryer aynı fıyata gelıor bızden 4000€ tedavıye 500€ dondurmaya ıstedıler. Ilaclar ne kadar tutar bılmem bırde bızım tese amelıyatıda var 1000€ da ona vercez tahmınım 6bin oluyor .
Klinik konusunda burda cok tedavı görüp pozıtıf alan arkadas var aynı klınıklerde negatıv olanda var. Bence ıyı düsün ve karar ver. Benım gıtcegım klinige fazla gıden yok burda gördügüm kadarıyla ama arkadaslarım yıllar sonra orda hamıle kaldı belkı bu sans banada vurur dedım karar verdım . Rabbım hepımızın yüzünü güldürsünn

6250 euro hersey ıcındemı ılac dondurma vs?

Kızlaaarr Selam :) nihayet son 2000 sayfayı okudum bitirdim de yazıyorum 😂 baştan bin sayfa filan okudum ama baktım yetiştiremiycem atlayıp son 2 bin sayfayı okudum :) sizlerle üzüldüm sizlerle sevindim zaza ablanın mucadelesi yesiladanın arada güneş gibi doğan msjlari hepsini okudum.💙 dilerim Allah hepimizin kalbindekini gercek kılar seviliyorsunuz.❤

Ben de donasyon yolcusuyum hem maalesef hem inşaAllah hüzün ve umut bir arada 🥀 bu arada bu topiği açan efsune naptı acaba sırf onun için tekrar en başı okumaya başlıycam :)

Ben de donasyon yolcusuyum hem maalesef hem inşaAllah hüzün ve umut bir arada 🥀 bu arada bu topiği açan efsune naptı acaba sırf onun için tekrar en başı okumaya başlıycam :)
Allah yolunu açık etsin. Biraz kendinden bahseder misin? Yumurta donasyonu mu? Yolculuk hangi merkez?

Kızlaaarr Selam :) nihayet son 2000 sayfayı okudum bitirdim de yazıyorum 😂 baştan bin sayfa filan okudum ama baktım yetiştiremiycem atlayıp son 2 bin sayfayı okudum :) sizlerle üzüldüm sizlerle sevindim zaza ablanın mucadelesi yesiladanın arada güneş gibi doğan msjlari hepsini okudum.💙 dilerim Allah hepimizin kalbindekini gercek kılar seviliyorsunuz.❤
Canımsın
İnşallah en kolay yolla evladına kavuşursun❤️

Tecrübeli arkadaşlar transfere tek başıma gitsem olur mu Kıbrısa? Siz eşlerinizlemi gittiniz?

Back
X