- Emoji Skoru
- 846
- Puanlar
- 103
Açıkçası bana çok mantıklı gelmedi. Hı bütün hastalara aynı düzeyde ilgi gösterilmiyor derseniz onu anlarım çünkü bunu kendi gözlerimle kaç defa deneyimledim. Merkezlerin başarı oranları önemli bence. Çünkü artık sosyal medya da var, ordaki reklamlar da çok önemli. Ayrıca reklamı geçtim kadınlar kulübünün de bu konuda gerçekten başarılı olduğunu düşünenlerdenim. Ama şunu yaptıklarını biliyorum, bazen öyle kötü embriyo oluyor ki doktor da farkında hiçbir işe yaramayacağının yine de getirip onu size transfer ediyor. Siz günlerce hem iğneler vurularak hem umut ederek bekliyorsunuz ama sonuç hüsran. Sonra da karşınızda arayıp ulaşabileceğiniz bir güya ‘prof.’ Bile olmuyor. Bu süreçte Allaha havale ettiğim öyle çok insan var ki.... bu arada yukarıda bir arkadaş Bülent tıraşı yazmış gerçekten her konuda o kadar etik miymiş? Ankaradan gitme nedenini internetten bir araştırın isterseniz...Rabbim doktorlarında vicdanlısına denk getırsın inşallah. ya okadar emek verıyoruz . Bızlerıde düsünsünler artık para otomatı olarak degılde gercekten evlat sahıbı olmak ıstedıgımızın farkına varsınlarkurban oldugum rabbim bizlerede hayırlısıyla evlat nasip eder inşallah 2006 dan beridir nefes alamıyorum sankiii her tedavi sonucu hayallerım suya düsüyor. Yılmadan yıkılmadan bıdaha bıdaha dıoz hep negatıf
Kızlar benım bır arkadasım var . Birgün bana bırsey dedi hıc unutmuyorum. 13 senedir gittigi kadın dr buna demıskı . Tüp bebek merkezlerınde şöyle bırsey var . Her ay genel bır toplantı yapılıor ve aylık yapılan tedavılerde gebelık sayısı belırlenıyor .o sayıyı gecılmıor demıs. Yani mesela bu ay 30 hasta var sadece 10 tanesı gebe bırakılcak.Ben duydugumda şok olmustummm. Inananamadım . Gercek olabılırmıkı gercekten . Hep aklımda yıllardır her olumsuz tedavımden sonra aklıma gelır benım