• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rabbim doktorlarında vicdanlısına denk getırsın inşallah. ya okadar emek verıyoruz . Bızlerıde düsünsünler artık para otomatı olarak degılde gercekten evlat sahıbı olmak ıstedıgımızın farkına varsınlar 😔😔 kurban oldugum rabbim bizlerede hayırlısıyla evlat nasip eder inşallah 2006 dan beridir nefes alamıyorum sankiii her tedavi sonucu hayallerım suya düsüyor. Yılmadan yıkılmadan bıdaha bıdaha dıoz hep negatıf😔
Kızlar benım bır arkadasım var . Birgün bana bırsey dedi hıc unutmuyorum. 13 senedir gittigi kadın dr buna demıskı . Tüp bebek merkezlerınde şöyle bırsey var . Her ay genel bır toplantı yapılıor ve aylık yapılan tedavılerde gebelık sayısı belırlenıyor .o sayıyı gecılmıor demıs. Yani mesela bu ay 30 hasta var sadece 10 tanesı gebe bırakılcak.Ben duydugumda şok olmustummm. Inananamadım . Gercek olabılırmıkı gercekten . Hep aklımda yıllardır her olumsuz tedavımden sonra aklıma gelır benım
Açıkçası bana çok mantıklı gelmedi. Hı bütün hastalara aynı düzeyde ilgi gösterilmiyor derseniz onu anlarım çünkü bunu kendi gözlerimle kaç defa deneyimledim. Merkezlerin başarı oranları önemli bence. Çünkü artık sosyal medya da var, ordaki reklamlar da çok önemli. Ayrıca reklamı geçtim kadınlar kulübünün de bu konuda gerçekten başarılı olduğunu düşünenlerdenim. Ama şunu yaptıklarını biliyorum, bazen öyle kötü embriyo oluyor ki doktor da farkında hiçbir işe yaramayacağının yine de getirip onu size transfer ediyor. Siz günlerce hem iğneler vurularak hem umut ederek bekliyorsunuz ama sonuç hüsran. Sonra da karşınızda arayıp ulaşabileceğiniz bir güya ‘prof.’ Bile olmuyor. Bu süreçte Allaha havale ettiğim öyle çok insan var ki.... bu arada yukarıda bir arkadaş Bülent tıraşı yazmış gerçekten her konuda o kadar etik miymiş? Ankaradan gitme nedenini internetten bir araştırın isterseniz...

Bende 2019 Mayıs ayında yaptırdım. Tek yumurta vardı ama malesef gelişmedi ve devam edemedik. Etkisinin birkaç ay devam edeceği söylendi ama o süre içerisşndede bir gelişme olmadı. Az da olsa iyi sonuç alanlar var galiba melesef bende bir işe yaramadı😔
Bende yaptirdim bendede hic ise yaramadi oyuzden bende donasyon arastiriyorum aslında bu donasyon isine suphe ile bakiyordum ama bir hemsire annenin kendindende dna aldigini soylesi kanitlanma asimasinda kesin aliyor.ama yüzdekac suan bilinmiyor.dedi ondan sonra fikrim degisti bilmiyorum gercek mi ama en azindan bana benzeme ihtimalini dusununce bile icime su serpiliyor

Ben burdaki konuşmalara klinik test vs dışında dahil olmak istemiyorum çünkü tartışmaya dönüşüyo ama tutamadım kendimi... eğer öyle bişey oluyosa yani tüp bebek merkezleri için özellikle gebe sayılarını sınırlama böyle bir genelleme varsa tüp bebek yapmaktan yada donasyondan ya da evlat sahibi olmaktan vaz mı geçicez... böyle bir ihtimalden ne kadar eminiz yada emin olmadığımız ve olumsuz bişeyi burda herkesin zaten gergin bir bekleyişte olduğu burda paylaşmanın bize getirisi ve okuyan insanlara etkisi be bunu düşündük mü? Burda tüm doktorları zan altında bırakmak adil mi ? İnşallah bir an önce gebe kalırsınız ve buna yardım eden doktorunuzla sadece iyi anılarınız ve tesekkur duygularınız baki kalır şu dönemden ama şu an olmamış negatif varsayımlar üzerine dönen konuşmanın hiçbirimize faydası yok.

Açıkçası bana çok mantıklı gelmedi. Hı bütün hastalara aynı düzeyde ilgi gösterilmiyor derseniz onu anlarım çünkü bunu kendi gözlerimle kaç defa deneyimledim. Merkezlerin başarı oranları önemli bence. Çünkü artık sosyal medya da var, ordaki reklamlar da çok önemli. Ayrıca reklamı geçtim kadınlar kulübünün de bu konuda gerçekten başarılı olduğunu düşünenlerdenim. Ama şunu yaptıklarını biliyorum, bazen öyle kötü embriyo oluyor ki doktor da farkında hiçbir işe yaramayacağının yine de getirip onu size transfer ediyor. Siz günlerce hem iğneler vurularak hem umut ederek bekliyorsunuz ama sonuç hüsran. Sonra da karşınızda arayıp ulaşabileceğiniz bir güya ‘prof.’ Bile olmuyor. Bu süreçte Allaha havale ettiğim öyle çok insan var ki.... bu arada yukarıda bir arkadaş Bülent tıraşı yazmış gerçekten her konuda o kadar etik miymiş? Ankaradan gitme nedenini internetten bir araştırın isterseniz...
Ben duydugumda cok sasırmıstım . Bu kötü embrıyo transferını bende yasadım gercekten ınsanı enayı yerıne koyuyorlar Hep dıyorum rabbım vıcdanlı işinin ehli doktorlarla karsılastırsın. Bende burdan cok sey ögrendımmm ıykı var burasııı

Ben burdaki konuşmalara klinik test vs dışında dahil olmak istemiyorum çünkü tartışmaya dönüşüyo ama tutamadım kendimi... eğer öyle bişey oluyosa yani tüp bebek merkezleri için özellikle gebe sayılarını sınırlama böyle bir genelleme varsa tüp bebek yapmaktan yada donasyondan ya da evlat sahibi olmaktan vaz mı geçicez... böyle bir ihtimalden ne kadar eminiz yada emin olmadığımız ve olumsuz bişeyi burda herkesin zaten gergin bir bekleyişte olduğu burda paylaşmanın bize getirisi ve okuyan insanlara etkisi be bunu düşündük mü? Burda tüm doktorları zan altında bırakmak adil mi ? İnşallah bir an önce gebe kalırsınız ve buna yardım eden doktorunuzla sadece iyi anılarınız ve tesekkur duygularınız baki kalır şu dönemden ama şu an olmamış negatif varsayımlar üzerine dönen konuşmanın hiçbirimize faydası yok.
Ben sadece duydugumu söyledım. Tabı vazgecılmıcek ki vazgecmıyoruzda . Kımseyıde kötülemıyorum farkındaysanız.Ben kimseyıde zan altında bıraktıgımı düsünmuyorumkı duydugum bırseyı paylastım sadece. Tartısmada yaratmaya calısmıyorum. Insallah hepımız emegının karşılıgını alırız.

Ben sadece duydugumu söyledım. Tabı vazgecılmıcek ki vazgecmıyoruzda . Kımseyıde kötülemıyorum farkındaysanız.Ben kimseyıde zan altında bıraktıgımı düsünmuyorumkı duydugum bırseyı paylastım sadece. Tartısmada yaratmaya calısmıyorum. Insallah hepımız emegının karşılıgını alırız.
Bence de iyi düşünelim iyi konuşalım iyi olsun🙏🙏🙏

Aynen katılıyorum. Bizlerın neler yasadıgını bızden baska kimse anlayamaz. Ben ınanıyorum bunca acıya emege karsılık Rabbim bızlerınde kucagını bos bırakmayacakk🤗🤗

Geçmişi okurken o kadar üzülmüştüm ki senin yaşadıklarına çok şükür bugünlere Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve bizlere de nasip etsin inşaAllah :) ❤
Canım benim çok teşekkür ediyorum. Yaşanan acılar maalesef unutulmuyor sadece yeni umutlar iNsanı hayata bağlıyor. Umarım Allahım sizlere de sizi hayata bağlayacak minicik kalpler nasip eder, hepiniz dualarımdasınız 🙏

Gürcistan da tedavi gören arkadaşlar hangi merkezlerde tedavi gördünüz acaba ?

merhabalae yazinizi yeni okudum peki islem sonucunuz ne oldu aciba?nasil bir yol izliyorsunuz ???
Bulent Tiras harika bir histereskopi yapti bana. B
Vallahi kendisine notumu verdim ben. Ankara olayini bilmiyorum. Doktorlugu nasil olursa olsun ben bir daha kendisinin yanindan geçmem. Vaktimi de kendisiyle harcamam.

Nesaybu nün bakü de bir merkezde çalışan olduğunu bu sitenin Yöneticileri bize söyledi.sayfada yazıldı bu.Yani nesaybu REKLAM cı. Site içi kışı aramalara nesaybu yazarsan yöneticilerin tüm yazılarına ulaşırsın. Not = Ben hala bu sayfada bariz şekilde reklam yapan kişi olduğunu söylüyorum.Yöneticiler bir kaç güne açıklama yaparlar.
şaka mı bu

Herkese merhaba,
Henuz cok geriye gidip 3000 sayfayi okuyamadim ama uzun zamandir takip ettigim bi sayfa..
Hepimizin ortak kaderi uzun ugraslar sonucu maalesef mutlu son ile bitemedi henuz hikayem.
Ben donasyon ile ilgili arastirma yaparken gynem fertility clinic-cek cumh ve embio medical center, embryoland center-yunanistan gibi bazi yurtidisi alternatiflerine de baktim.
Kibris, baku ya da ukrayna disinda bu ulkeri arastiran var mi? Diger 3 ulkenin tercih edilme sebebi vize muafiyetinden dolayi mi?
Fiyatlarini inceliyorum bu merkezlerin. Mesela cek cumh. İcin bekleme listesi yokmus, taze donasyon 5.gun 2 adet saglikli embriyo transfer , 14 adet yumurta toplama garantisi,3. Transfer olursa ucretsiz . Bunun icin 5300 eur fiyat belirtmis kendi internet sitesinde.
Yunanistan embio medical center 4800 eur olarak belirtmis sitesinde yumurta donasyon ucretlerini ama detaylarini ogrenmek icin mail attim.
Acaba aramizda bu ulkelerde deneme yapan oldu mu?
Sevgiler
Merhaba,
Benim mesajlarima geriye dönük bakabilirsiniz. Ben bir ara Ukrayna,Baku,Cek,Kibris hepsini arastirmistim. Sonunda Cekya da Repromeda'da 2 kere transfer oldum. 4750 € transfer 250 € embryo dondurmaydi. Embryo dondurmanin fiyatindan emin degilim daha cok olabilir. Iyi bir merkezdi. Ikisi de negatif oldu benim transferlerin malesef. Ilki bile bile lades zaten hidrosalpenks olmasina ragmen gittik transfere. Aslinda bir negatif diyebilirim. Bu arada yumurta garantisi degil iyi kalite 2 adet embryo garantisi veriyorlar. 2 adet embryo olmazsa bedava bir seans yapıyorlar. Benim eski mesajlarimi okiyun lütfen. Bu arada ben 3.seferimi artik kibrista yapmak istiyorum.

• Beğen
Reactions: 2be
Canim rabbim hepimizi iyi şeylerle karşılaşırsın maalesef hayatta böyle şeyler oluyor turkiyede deil dunyadada oluyor ben 9 yılda gitmediğim doktor kalmadı burda anlatsam varya yaşadıklarımı sayfa yetmez bunada şükür rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

neysebunun verdiği numarayla konuşuyordum ben şimdi inan mim ben ona oda almanyadayım diyordu güzel türkçe konuşuyordu.
ayrıca ben buradan herhangi bir merkezle alakalı şöyle ilgililer. gidenler şöyle demiş. şöyle yardım ettiler. filan demedim çünkü bilmiyorum sadece fiyat aldım ve her seferinde fiyat bilgisi verdim. bana dediklerini yazdım herkese.
benden dolayı yanlış anlanmak istemem. kaale alınmamak hiç istemem bir burada rahat derdimi paylaşıyoyordum. onuda engellenmesine müsade etmem. kimle nasıl karşılatıyorsanız anlım ak. sıkıntım yok şükür. ama dünden beri uyuyamıyorum. kendimi kötü hisstttirdiniz ya ailem yetmiyor birde siz yuaptınız bunu. ne dim size.....

buradakiler her seferinde kazık yediğinden herkeste birşeyler arar olumuşsunuz. haklı görüyorum. ne dim sizi bu duruma düşürüren doktorların ve bu duruma sokan çevrenizin suçu. onlar yüzünden iyi niyeti bitirdiler. ben hala neyse buyu gebe temuz sonu doğuracak sanıyorum bir de ya. girmemesinin sebebeni ise gebeliğin son zamanları sanıyorum. o kdar haberim yok ki gebelinin tadını çıkarıypor ondan girmiyor sanıyorum. b u yolda daha nelerle karşılaşıcam allah büyük

Pardon yazamadım galiba
British kuralı buymuş blast olmadan transfer yapmıyorlarmış
Hata bir tedavimde iptal oldu bundan dolayı
5 güne embriyo kalmadı,ama ozaman eşimin spermi feci düşüşteydi
Zazacım selammlarr, kasimdan beri girmiyordum. Hatirlarsin beni eskiden :) Gecen sefer her gün yorumlari okuyordum, zaten bütün yazismalari da okumustum, bu sefer yeni yorumlari okumadan stressiz hazirlanacagim dedim. Subatta bir transfer daha yaptık. Yine Çekya'da. Bir de korona stresiyle eve döndük. Bu sefer atesim çıkmadı ama yine negatif. Şimdi tekrar baslayacagim. Bu sefer Kibris olsun yakinda daha kolay olur dedim. Gecen sefer Kibrista bir merkeze icim ısınmıştı onlarla konuşuyorum. Ama bu 5.gun embryo transferi isi canimi sıkıyor. Yine kararsiz kaldım. Cekyadaki bütün merkezler garantilerini 5.gun embryosu üzerinden veriyor. Benim 3 embryom olmuştu. 5.gune 2 tanesi gitti. 3.embryo icin basindan bu 5.gune gitmeyecek gibi dediler. Kibrista transferleri 3.gunde yapmalari bana guvensizlik veriyor. Off :(

Emin misiniz ben ondan almıştım tüm numaraları? baya yazışmalarımız oldu. Siz nereden edindiniz bu bilgiyi?
Dikkatli ol. Nesaybunun foyasinin ortaya çıktığı günü dün gibi hatırlıyorum. Yöneticiler bu konuda hafiye gibi çalışmıştı. Geçmişe dönersen bulursun o yazışmaları

Dün baya araştırma yaptım eski yazışmaları okudum. Okadar gerçekçi yazdı ki gece gündüz demeden sorularıma cevap vermişti hala ınanamıyorum.

Back
X