• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bir yere tatile gityim mi airbnb kulkaniyorum. Fiyatlar cok iyi oluyor. Istersen kendi alisverisini yapip pisirebildigin icin de masraflar iyice düşüyor 🖒
Mantıklı oluyor böyle gidecegin yerdeki hd olan otellerle villa tipi evlerin fiatlarını karşılaştırın biraz sıkıcı olabilir zamanınızı alabilir ama çıkan sonuçlarla eksiler ve artilariyla en mantiklisi bulunuyor .bu villa tipi evler son 2 yıldır revaçta

Pandemiden sonra herşey değişti kaç kere böylesoylememistiniz bana dedim ben inan yıldım içim buladı 2. Transferim bir olsunda ki onun tutacagindanda şüpheliyim allah bilir yinede icinde zerre kadar sevinç kalmadı gitmek için heyacanim bile yok ertelemeye karar verdim zaten onuda eşim söyledi erteleyelim diye haber vericem onlara kafami toparliycam biraz bu icimdeki sıkıntı ve korkuyla transfere girmek istemiyorum ilkindedir kafamda soru işaretleriyle girmiştim öylede devam etti merkezle sorunları halletmiştim sanada söylemiştim hemşireyle sorun yaşadım ordaki sonra sorularima cevap alamaya başladım .dedigin çok doğru bu yapılan bir ayıp hiç sesimi çıkarmıyorum ilki gibi üstlerine gormuycem cemkirmiycem her şeyi oluruna bıraktım çünkü beyin olarak çok yoruldum
Ahhh canım arkadaşım ikide birde enis bey size klinik açılıyor deyince kurtlarım kaynıyordu britişi arıyordum nasıl yani diyordum gynolife açık siz neden açık değilsiniz
Onlarda lütfen sabırlı olun bu belirsizlik bitsin,her şey netleşsin biz size haber vericez diyorlardı
İnşallah yollar rahatlasın ve bu tedavin son buldun kuzum🐣

Ahhh canım arkadaşım ikide birde enis bey size klinik açılıyor deyince kurtlarım kaynıyordu britişi arıyordum nasıl yani diyordum gynolife açık siz neden açık değilsiniz
Onlarda lütfen sabırlı olun bu belirsizlik bitsin,her şey netleşsin biz size haber vericez diyorlardı
İnşallah yollar rahatlasın ve bu tedavin son buldun kuzum🐣
Insallah canim benim ınsallah hakkımızda hayırlısı olsun herşey british en doğrusunu yapıyor seninde canim ınsallah bu son olur gelecek günler güzel olur insallah🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla alın oğlunuzu kucağınıza inşallah 🙏 donasyon mu yaptırmıstınız ? Sorununuz neydi ? Bende de rezerv azlığı var , 2 sefer negatif tüp bebek denemem var . Donasyon yaptırmak için düşünmeye başladım

Mrb yakın bı zamanda Halil İbrahim tekin le görüşüp yumurta nakli yaptirmayi düşünen varmı acaba 🤔 ücretler ne durumda bilginiz varmı acaba ?

Merhaba herkese, ne zamandır takipteyim sizleri ve bir çoğunuzu da tanıyorum artık. 48 yaşındayım ve ben de anne olmayı çok istiyorum. Tedavi merkezi seçimi aşamasındayız şu an ve biran önce karar vermek istiyoruz.
Biz karadenizdeyiz, hem yakınlık hem de maddi olarak Batum a sıcak bakıyoruz. Orası ile ılgili fazla yorum yapilmamış. Olumsuz şeyler duydunuz mu acaba. Yardimcı olursaniz sevinirum. Özelden de yazabilirsiniz. Son şansım olacak bu tedavi. a68 a68 ne yaptı acaba?

Selam kizlar
Bende prag klinikten bilgi almak icin yazmistim bugun email gelmis.
Prague Fertility Centre 7500€ istiyor ve 1 embriyo yazmislar cok pahali ya yolladiklari paketprogramindan bisey anlamadim aramam gerekiyor. 1200€ da tese icin istiolar. Bu klinik cok pahali 😒

Burda fazla almancamda yok esime aratmam gerekiyor almanyada yasayan varsa okuyuversin cek isteyenlerde bilgi almis olur. Ben birsey anlamadim nasil bir paket neleri kapsiyor🤔

Eklentiler

• 43FAF2E9-B3D6-4DA1-98D3-334622BFB443.webp
    43FAF2E9-B3D6-4DA1-98D3-334622BFB443.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 175
Merhaba herkese, ne zamandır takipteyim sizleri ve bir çoğunuzu da tanıyorum artık. 48 yaşındayım ve ben de anne olmayı çok istiyorum. Tedavi merkezi seçimi aşamasındayız şu an ve biran önce karar vermek istiyoruz.
Biz karadenizdeyiz, hem yakınlık hem de maddi olarak Batum a sıcak bakıyoruz. Orası ile ılgili fazla yorum yapilmamış. Olumsuz şeyler duydunuz mu acaba. Yardimcı olursaniz sevinirum. Özelden de yazabilirsiniz. Son şansım olacak bu tedavi. a68 a68 ne yaptı acaba?
Ben Cuma günü Batumi ivf ile görüştüm. Diğer merkezler hiç içime sinmedi açıkcası. Direk Doktor la görüştürdüler. Diğer Ülkelere göre uygun ve kalmanıza bile gerek yok günü birlik gidip gelebilirmişiz. Karar aşamasındayız daha karar vermedik. KIbrıs ta da bir kaç yerle görüşüp öyle karar vericez eşimle. Bir de bana göre artı puan Donörü resim de olsa görebilmemiz.

Teşekkür ederim cevabın için. Peki Chachava klinik ile görüştünüz mü Tiflis'deki. D dizara , a68 a68 e orayı söylemiş daha kaliteli diye.

Sperm donasyonu yaptıran arkadaşlar yumurta kalitesi ve sayısını arttırmak için prowomen ve promotil women adlı iki tane takviye varmış. Kullanan var mı? Ya da yararlı olduğu hakkında bilgisi olan var mı? Ben kısmet olursa Eylül ya da ekim gibi tekrar tedaviye başlayacağım da nasıl yumurtalarımı sağlıklı bir şekilde geliştirebilirim onun araştırması içindeyim. Son tedavide dondurulmuşları kullanmıştım ve transferden önce Arı sütü kullanmıştım. Faydası oldu da mı tuttu yoksa kısmet miydi bilemiyorum tabi. Benimki çaresizce bir çırpınış galiba :(

Arkadaşlar ben yavaştan testler yaptırmaya başladım doktor bana Anti cmv ıgg yapmış referans degeri 0-0,9 imis benım ki 14,7 çıkmış. Bu ne demek nette baktım ama anlamadım. Bilen varsa yazabilir mi?

Sperm donasyonu yaptıran arkadaşlar yumurta kalitesi ve sayısını arttırmak için prowomen ve promotil women adlı iki tane takviye varmış. Kullanan var mı? Ya da yararlı olduğu hakkında bilgisi olan var mı? Ben kısmet olursa Eylül ya da ekim gibi tekrar tedaviye başlayacağım da nasıl yumurtalarımı sağlıklı bir şekilde geliştirebilirim onun araştırması içindeyim. Son tedavide dondurulmuşları kullanmıştım ve transferden önce Arı sütü kullanmıştım. Faydası oldu da mı tuttu yoksa kısmet miydi bilemiyorum tabi. Benimki çaresizce bir çırpınış galiba :KK43:

Öncelikle tedavinde başarılar dilerim. Ama başıma gelen bir olayı size aktarmak istedim. Yumurta kalitesini ve sayısını arttıran bir ilaç yok, kullanılan takviyeler sadece ve sadece mevcut yumurtaları olduğu haliyle koruyor. ben yumurta kalitem yükselecek diye muhtemelen 10 bin liralık takviye ilaç kullandım ama hiç bir faydasını görmedim. PRP yaptırdım hepsi boş şeyler geç anladım. bu arada oldukça da zaman kaybettim boş yere. naçizane önerim daha fazla vakit kaybetmeden tedaviye başlamanız tabi verilen ilaçları da kullanın ama dediğim gibi sadece koruyucu oluyorlar. bir de çaresizce çırpınış diyerek kendinizi negatif enerjiyle yüklemeyin. elbet bu çabanın güzel dönüşleri olacaktır.
Sevgilerimle, :KK200:

Back
X