Beyzanurcum coook pahaliymis. Burada daha once yazmıştım. Ben Repromeda'da tedavi gördüm. Yumurta donasyonu 4900 € 2 iyi kalite 5.gun embryo garantisi. Embryo dondurma 1 sene icin 2 embryoya 250 € Dondurulmus embryo transferi de 400€ Kibristan ucuz. Ozellikle embryo dondurma ve embryo transferi kısmı cok cok uygun. Bu arada neredeyse tum Cekde bu embryo dondurna ve transferin fiyatlari boyle uygun. Kibrisda senin dondurulmus embryonu 1500€ veya en uygun 1000€ ya transfer ediyorlar.
Bu arada Repromeda avrupadaki en iyi dördüncü ivf merkezi secilmis. Ucuzluğu yanlış intiba birakmasın. Asagidaki link de var.
Exciting News for Patients and Clinics! GCR.org – Global Clinic Rating is evolving with AI-driven rankings for more informed choices. Stay tuned for updates! #Healthcare #AI #GCRRankings #Globalclinicrating A note to patients, clinics, and hospitals who use gcr.org The former Global Clinic...
gcr.org
Kendi tedavi gordugum yeri ister istemez ovmus oluyorum tecrubem orada olduğu icin. Fakat ben 1,5 sene önce Cek'deki butun merkezleri araştırmıştım. Gitmek isteyenlere faydasi olsun bir kac merkezin fiyatini yazacagim asagiya. 1.5 sene onceki fiyatlar ama onlarda enflasyon olmadigi icin fiyatlarin degistigini sanmiyorum. Bu klinikler disinda
www.eggdonationfriends.com dan arastirma yapmıştım. Oradakilerle yazisabilirsin.
Reprofit -->
www.reprofit.ca 4700 €
Gynem --> 5300€
Unica --> 5200€
Ferticare --> 5900€
Ivf cube --> 5900€