Cekyada gormuyorsun. Cok katilar o konuda. Donorler yasalar geregi anonim kaliyor.Kızlar bu Batumda, çekyada yumurta veren donorlerin resmini gorebiliyormuyuz???
Aa Unica ilac maliyeti de mi yazmis. Sasirdim. Ilk defa isteyeni duyuyorum. Aa soyle olabilir mi? Senin alacagin ilaclarin maliyeti galiba onlar. Repromeda bana sormustu ben ilaclarimi Turkiyeden slirim demistim. Burada daha ucuz olacagini tahmin ederek öyle yaomistim. Progeston,estrofem falan. Onlarin maliyetidir 150 €. Bu arada ben de Repromeda da super embryolarimuz olsun diye picsi ve macs yontemlerini de satin almıştık. Simdiki aklim olsa almam. Bence gerek yok.En iyi spermi secmek icin ek yontemler.Hem unica hem repromedadan bilgi almak icin mail attim.
Unica ile ilgili olarak internette iki turlu fiyat veriyor,
1)standart garanti-5300 eur
Fresh oosit
Bekleme suresi yok
Klinige 2 gelis
5 gun kalis suresi
Garanti:
2 adet 3.gun embriyo
2 adet 5.gun embriyo
Ek masraf:550eur( bunun aciliminda ne var bilmiyorum)
Ilac maliyet 150 eur
1 yil embriyo saklama 400 eur
Macs 420 eu
Picsi 300 eur
Embriyo yapistiricisi 250 eu
Pgt-genetik test 2200 eur
Donmus embriyo transfer 970 eur
Diger alternatif 6300 eur
Bunun farki
Ek maliyet 150 eur
1 yil embriyo saklama ucreti yok..
Icinde pgt testi olabilir mi 14900 luk paketin. Intersono da oyle çünkü. Pgtsiz garanti paket 12860 pgtli 14000 küsür.Beyza 12000 euro duymuştum
Bu 14900 nerden çıktı
Dediginiz gibi estrofem, progesteron maarafi olabilir..Aa Unica ilac maliyeti de mi yazmis. Sasirdim. Ilk defa isteyeni duyuyorum. Aa soyle olabilir mi? Senin alacagin ilaclarin maliyeti galiba onlar. Repromeda bana sormustu ben ilaclarimi Turkiyeden slirim demistim. Burada daha ucuz olacagini tahmin ederek öyle yaomistim. Progeston,estrofem falan. Onlarin maliyetidir 150 €. Bu arada ben de Repromeda da super embryolarimuz olsun diye picsi ve macs yontemlerini de satin almıştık. Simdiki aklim olsa almam. Bence gerek yok.En iyi spermi secmek icin ek yontemler.
Sevgili Zaza ya gönülden katılıyorum.Murat Hocaya minnettarım onu çok severim kesinlikle lafım Hocaya yada merkezine değil kıbrısın genelinde yaşanan bir sorun bu .Bir avuç donör merkezden merkeze koşup yumurtalarını satıyor.Bunu merkezlerde bilemez sonuçta bildiğimiz bir sözleşme yok.Ama drek bir kaynaktan bildiğim bisey var ki bir ay yumurtalarını verip bir ay vücutlarını dinlendırıyorlarmış sonuçta ilaç kullanıyorlar tedavi için .Ve 3 yıl önce ortalama vasıfta bir donör 5bin tl alıyormuş.Yaş fiziksel vs.husurlara göre rakam artıyormuş.Bence bu bakımdan düşünülürse ispanya veya çek de değerlendirilmesi gereken yerler.İşte nerden bilelim donörün bir merkezden çıkıp başka merkeze gitmediyini
Murat beyin donörleri anlaşma yapmışmı gynolife ile
İnanın kıbrısta dönörlere hiç güvenim kalmadı
Hele ki bu pandemi süresinde
Öyrenciler dağılmış
Kim kalmış ki
2017 de hatırlarsan bende onlarla görüştüm.orayı bayağ bi incelemiştim.Yanlış hatırlamıyorsam gebelik olup 4 ayı buldu ve bebek düştü hamilelik son buldu garanti paket yanmış oluyo.Yani garantili paket bebeğin doğması şartını koşmuyor.Hamileliğin zaten en riskli süreci 4._5. ay.Yani hususu yarın onlarla görüştüğünde mutlaka konuş canım benim.Benim dondurulmuş 4 embriyom kaldı britishte onları transfer etirmek isterdim
Ama inan tutmasa artık başka ülkeleremi baksam bilmiyorum
Yarın kiyev biotexcom klinikle görüşücem
Onların garanti paketi varmış 12 bin euroya
Ama her kesi almıyorlarmış
Yarın bir onu araştırıcam
Hayir canim resim göstermiyolar.Cekyada gormuyorsun. Cok katilar o konuda. Donorler yasalar geregi anonim kaliyor.
Morkanatlarım gecen sefer Cek'i tercih etme sebebim tam da bu idi. Donorler aşırı kulkaniliyir mu acaba diye enduse etmistim. Ki bu da yumurta kalitesini etkiliyor. Biraz pozitif ayrimcilik yaptim ve Cekya eu standartlarinda olmak durumunda. O yuzden daha sıkılardır diye düşündüm. Bilemiyoruz tabi.Sevgili Zaza ya gönülden katılıyorum.Murat Hocaya minnettarım onu çok severim kesinlikle lafım Hocaya yada merkezine değil kıbrısın genelinde yaşanan bir sorun bu .Bir avuç donör merkezden merkeze koşup yumurtalarını satıyor.Bunu merkezlerde bilemez sonuçta bildiğimiz bir sözleşme yok.Ama drek bir kaynaktan bildiğim bisey var ki bir ay yumurtalarını verip bir ay vücutlarını dinlendırıyorlarmış sonuçta ilaç kullanıyorlar tedavi için .Ve 3 yıl önce ortalama vasıfta bir donör 5bin tl alıyormuş.Yaş fiziksel vs.husurlara göre rakam artıyormuş.Bence bu bakımdan düşünülürse ispanya veya çek de değerlendirilmesi gereken yerler.
Seninde hakli taraflarin var ama suanda yada yakin zamanda donör durumu hangi klinikte cok güvenili? Bende pragda ilki kimyasal olunca. 2. de gebe kalinca tamam dedim bunlar mucize gibi bisey. 4 aydan fazla donör bekledim ve 6 tane sözün ona birbirinden kaliteli 5. gün embriyolarim vardi. Noldu 3 negatif . Olmayincada dolayli e embriyolar süperdi deyip sende kusur arattiriyolar. Muhtemelen benim donörede 2 ay pespese ilac verip yumurtalarini topladilarSevgili Zaza ya gönülden katılıyorum.Murat Hocaya minnettarım onu çok severim kesinlikle lafım Hocaya yada merkezine değil kıbrısın genelinde yaşanan bir sorun bu .Bir avuç donör merkezden merkeze koşup yumurtalarını satıyor.Bunu merkezlerde bilemez sonuçta bildiğimiz bir sözleşme yok.Ama drek bir kaynaktan bildiğim bisey var ki bir ay yumurtalarını verip bir ay vücutlarını dinlendırıyorlarmış sonuçta ilaç kullanıyorlar tedavi için .Ve 3 yıl önce ortalama vasıfta bir donör 5bin tl alıyormuş.Yaş fiziksel vs.husurlara göre rakam artıyormuş.Bence bu bakımdan düşünülürse ispanya veya çek de değerlendirilmesi gereken yerler.
2be cim bunlar eggdonationfriends.com dan bilgiler mi? Sayfalar tanıdık geldi de. Nacizane bir önerim o sayfalardaki bilgiler onbilgi icin ve jarsilastirma icin iyi ama mutlaka merkezlerin internet sitelerini de kontrol edin. Benim basima geldi. Uygun fiyat yazmışlar o fiyata gore konusmustum klinikle.meger eski fiyatlari imiş. Ekte Repromedanin fiyat listesini bana imzalayip yolladiklari garantiyi yolluyorum. Bir fikir olsun.Aynen gynolife 3 embriyo icin vermisti.
Unica icin embriyo sayisi belirtilmemis.
Aynende öyle.ama bence bu durum bütün kliniklet icin gecerli. Gözümüzle gördügümüz bisey varmi sadece güvenmek istiyoruz ve samimi ve biraz güven Verein yeri tercih ediyoruz yoksaki hepside kapali kutu ancak yasayinca görüyoruzBen bugun doguş tüp bevek merkezı embrıyologuyla gorustum. Pandemi dolayısıyla dönör bulunmuyor muş. Gelen herkes donmuş yumurta kullanılıyor muş. Arkadaslar bişey sorucam. Sız nerden bılıyorsunuz taze yumurta aldıgınız acaba. Donmuş yumurtayı taze dıye yutturabıkırler..
Ben bugun doguş tüp bevek merkezı embrıyologuyla gorustum. Pandemi dolayısıyla dönör bulunmuyor muş. Gelen herkes donmuş yumurta kullanılıyor muş. Arkadaslar bişey sorucam. Sız nerden bılıyorsunuz taze yumurta aldıgınız acaba. Donmuş yumurtayı taze dıye yutturabıkırler..
valla ne dıcemı bılemıom artık ıyce kafam karıstı ya
İyki ertelemişimBen bugun doguş tüp bevek merkezı embrıyologuyla gorustum. Pandemi dolayısıyla dönör bulunmuyor muş. Gelen herkes donmuş yumurta kullanılıyor muş. Arkadaslar bişey sorucam. Sız nerden bılıyorsunuz taze yumurta aldıgınız acaba. Donmuş yumurtayı taze dıye yutturabıkırler..
Vallahi sabah bizde esimle bunu konustuk. Yumurta sayisini az tutuyor tek embryo garantisi verdigi paketin. Garanti kismina en az 1 embryo yazmis bu pakette.. bişey sorcam murakami 1 embriyo garanti yerine 2 embiryo garanti seçilirse daha kaliteli yumurta veren donör mu kullanılcak ya da daha çok yumurta mı vercekler yani o aradaki 1000 euronun karşılığını nasıl ayarlıyorlar cidden bunu çok merak ediyorum. Almancam zaten yok da ingilizcem yetse sorardım(İvf spainin de aynı bu şekilde bir listesi vardı bana ocak 2020 de gönderdikleri. 3 tane 3. Gün embriyosu fiyatı vardı 2 tane 5. Gün embriyosu vardı. Herseyin bu kadar öngörülebilir olması beni şaşırtmıştı. )Neyse şeffaf olsunlar para ve emeğn karşılığı ne bir şekilde alınsın da gerisi önemli değil.
Ya ama hazır embriyoyu yumurta donasyonu isteyen kişiye veremezler ki babayla genetiğin aynı olması lazım bu ispatlandığında çıkacak sıkıntı avrupa birliğindeliki bir klinik için büyük problem olur. Belki donörler arası ayrım vardır az yumurta veren çok yumurta veren şeklinde. Hani yumurta ğaylaştırıyo deseeeem çok yumuta çıkanı az çkana verseleeeerrr yine embriyoların genetiği birbirinden farklı olcskVallahi sabah bizde esimle bunu konustuk. Yumurta sayisini az tutuyor tek embryo garantisi verdigi paketin. Garanti kismina en az 1 embryo yazmis bu pakette.
2 embryo garantili pakette ise 2 embryo yaziyor sadece. Insanin aklina şu geliyor. 1 embryo garantili pakette birden fazla embryo olunca embryomu bana transfer edecekleri ne malum. Garanti kriterini tutturmus durumda. Diger embryo veya embryolari cok rahat baskalari icin kullanabilir bizim de ruhumuz duymaz diye konustuk. Off ne zor durumlar ☹
Ben kafami biraz netlestirdim gibi. Kapilar kisa surede acilirsa Cekya Repromeda yoksa Kibrus British. Ukrayna kafami karistir miyor degil ama.
Eşinizin tahlillerinde sorun çıkıyormuydu ? DNA hasar testini neden yapma gereği duydunuz ? Doktor bana telefonda 3. gün embriyosuyla daha başarılı olduklarını söyledi ama illa 5. gün istersem kararı bana bırakacağını söyledi ve dondurulmuşlara ücret ödemiyormuşuz çok şaşırdım açıkçası. Ve hala çok kararsızım.canım tedavi protokolleri üçüncü embriyosu ben beşinci gün diye direttim inşaallah gidersem beşinci gün olacak ilk başta baya bir test verdik onun dışında donör seçimi yapabilirsin benimle beraber dört kişiydik ikisi çocuklarını aldı kucaklarına ilk denemede ben 3500 dolar verdim şimdiki tedavim 1000 dolar civarı olacak ilgileri güzel ben embriyolog ile de konuşuyorum doktorla da hatta bir abla vardı beraber transfer olduk şimdi ikizleri var kucağında biraz da nasip kısmet işi canım olacağı varsa oluyor kıbrıs burası neresi olursa olsun Allahın ol demesine bağlı istersen sana özelden doktorun numarasını verebilirim kendin de görüş ama şunu söyleyebilirim ben çok memnun kaldım git demem bana göre orta halli bir yer ama maddi durumda göz önünde olunca kesinlikle benim olumlu veya olumsuz algılama ben yedi tane üçüncü gün embriyosu koydurdum hepsi çöp oldu sonra eşimde dna hasarı yüksek çıktı tavsiyem eşinin iyi bir muayene olsun öyle gidin bir de genetik yapıyorlar mı bilmiyorum fakat donörlerin mutlaka sağlıklı bir doğumu olması şartı var
Tek yapmanız gereken şey "yapanlardan neyim eksik" diyerek kafanızda kendinize çizdiğiniz sınırları biraz genişletmek
bence adam kıbrıs tamamdır karantina yapılmıycak ve gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz diyip kesin bir tarih verene kadar bi plan yapmayın derim yine hayl kırıklığına uğramamak için bende normalde mart sonu yada nisan gibi gidecektim transfer için ama kısmet olmadı vardır her işte bir hayır o yüzden acele etmemek gerek nasıl olsa gideceğiz Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?