Bunlar çok pahalı
Biotexcom bunlardan düşük fiyat diyor ve olmasa parayı tam iyade

Doğru diyorsun onuda sırum
Ama kıbrıs donör rezervinin dipte olduğunu düşünüyorum
Heleki bu pandemi süresinde
Sınırlafını kapatmışlar,dünyanın her yeri sınırı açmış
Bunlar sınır kapatıyor

Süpersin
Bana halilin merkezinde bile açık açık söylediler donmuş yumurta kullandıklarını
Donmuş yumurta başarını %60 düşürüyor
Aman dikat edin

Zaten içlerinde değiliz ve ne yaptıklarını bilemiyoruz sevgili Cewlik 1212
Ama sende praga bir ton para verdin ve garantisi yok
Pragda umut14 arkadaşım bundan 4 sene önce 4000 euroya oğluna kavuştu
Tabii nasip işi bu
Ama ukrayna hiç değil 12 bin euroya garanti veriyor ve olmasa parayı iyade

Kievde de yumurta donorununun fotografı var mı acaba, ben biraz takıntılıyım galiba buna canlar )))

Kievde de yumurta donorununun fotografı var mı acaba, ben biraz takıntılıyım galiba buna canlar )))
Bir internet siteleri var oradan tüm dönerlerı tek tek inceleyip resimlerinden seçebiliyorsun.Hatta çocuğu olan donörler çocuklarının fotolarını da koymuşlar.Sprem yada yumurta vereni resimden görüyorsun.Tek kuralları var sadece kendi vatandaşlarından donör yapıyorlar yani başka bir ırktan donör bulunmuyor.

Kiev’e vize de yok galiba dimi ama prag’a var.. ayyy kızlar kıbrıs dıye konusurken nerelere geldik, dil sorununu nasıl çözücez nasıl anlasıcaz, kafalar karışık valla(

Kiev’e vize de yok galiba dimi ama prag’a var.. ayyy kızlar kıbrıs dıye konusurken nerelere geldik, dil sorununu nasıl çözücez nasıl anlasıcaz, kafalar karışık valla(
Kafalar cok karisik bu pandemiden dolayi iki misli karisik offff napcaz

Tercüman veriyorlar .Ben whatsapp dan türkçe bilen biriyle yazışmıştım.Ama ukranya fakir ülke bu işlemde de önemli olan laboratuvar yani teknoloji.bu anlamda ukraynanın cihazları yeterlimidir bilmem.Buda kiev de yazıştığımız numara.0380 93 001 5005. Öğrenmek istediğiniz bisey varsa sorabilirsiniz.Ama kesinlikle tavsiye ettiğim düşünülmesin gidip görmedim ne iyi ne kötü diyemem.

Son düzenleme:

Kızlar Kazen zamanında şöyle bir yorum yapmış....

Benımde kafam gercekten cok karıstı ne yapacagımı bılmıyorum vallaha . Corona hepımızın degesını alt üst etti. Ve bende bı zaman kıbrısda donmus yapılcagını düsünuyorum. Napcaz bız yaa

Bioteks kiev de değil mi?birde türkçe tercüman var mi acaba?
Biotexcom yaz watsap çıkıyor
O watsapa yazın türkçe bilen bi kişi sizinle konuşucak
İsmi andrey
Ben konuştum
Doktorla görüştürdüler beni
Sonçlarımı istediler
İmmunolojini bile
Bakalım ne diyecekler

Bence dusmez. Embrıyolog dedıki mesajla donorun 10yumurtası varsa çözüldü dıyelım yuzde 10 dusuyormuş. Yanı 10yumuryadan 2sı döllenmıyormuş gerı kalan 8 dollenıp devam edıyormuş. Tazeyle donmuş farkı buymuş. Bı arkadasım donmuş 3.gun embrıyo suyla hamıle. Bence bıraz kader şans nasıp kısmet işi. Bıde seyı merak edıyorum. Mesela buz taze oldugunu gormuyoruz dıyelım 7tane 5.gıbe gıttı embrıyo oluştu. 2transfer olsa gerısı tekrar donuyo mu acaba. Yalnız benı gonderecek drum saklamadı dırek soyledı donmuş olacak dıye. Gonderdıgı herkesın ıkızler olmuş. Ben bu taze donmuşu anlıyamadım. Dıyelım genç yasta yumurta dondurduk. Yas kandık anne olcaz çözdurduk şans ondada mı dusuyo. Bunun gıbı dusunmek gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…