Bunlar çok pahalıEvet Zazacım Lvivde. Ve garanti paketleri var. Ama %50 geri para odemeliymiş. 3 cycle yani 3 kere yumurta toplama. Ve cikan embryolarin transferi. Sınirsız wmbryo transferi demis. 12.860 € Kotu degil fiyatı,sifirdan yaptiriyor olsam bu paketi secerdim.
Doğru diyorsun onuda sırum2017 de hatırlarsan bende onlarla görüştüm.orayı bayağ bi incelemiştim.Yanlış hatırlamıyorsam gebelik olup 4 ayı buldu ve bebek düştü hamilelik son buldu garanti paket yanmış oluyo.Yani garantili paket bebeğin doğması şartını koşmuyor.Hamileliğin zaten en riskli süreci 4._5. ay.Yani hususu yarın onlarla görüştüğünde mutlaka konuş canım benim.
SüpersinBen bugun doguş tüp bevek merkezı embrıyologuyla gorustum. Pandemi dolayısıyla dönör bulunmuyor muş. Gelen herkes donmuş yumurta kullanılıyor muş. Arkadaslar bişey sorucam. Sız nerden bılıyorsunuz taze yumurta aldıgınız acaba. Donmuş yumurtayı taze dıye yutturabıkırler..
Zaten içlerinde değiliz ve ne yaptıklarını bilemiyoruz sevgili Cewlik 1212Seninde hakli taraflarin var ama suanda yada yakin zamanda donör durumu hangi klinikte cok güvenili? Bende pragda ilki kimyasal olunca. 2. de gebe kalinca tamam dedim bunlar mucize gibi bisey. 4 aydan fazla donör bekledim ve 6 tane sözün ona birbirinden kaliteli 5. gün embriyolarim vardi. Noldu 3 negatif . Olmayincada dolayli e embriyolar süperdi deyip sende kusur arattiriyolar. Muhtemelen benim donörede 2 ay pespese ilac verip yumurtalarini topladilar
Bugun Biotex'e bakayım ben de 🖒Bunlar çok pahalı
Biotexcom bunlardan düşük fiyat diyor ve olmasa parayı tam iyade
Bioteks kiev de değil mi?birde türkçe tercüman var mi acaba?Bunlar çok pahalı
Biotexcom bunlardan düşük fiyat diyor ve olmasa parayı tam iyade
Sağol bitanemmmcanım batumda görebiliyorsun hatta seçimde yaptırıyorlar beş altı donör arasından
Evet var ınternet sayfalarındada gösterıorKievde de yumurta donorununun fotografı var mı acaba, ben biraz takıntılıyım galiba buna canlar)))
Bir internet siteleri var oradan tüm dönerlerı tek tek inceleyip resimlerinden seçebiliyorsun.Hatta çocuğu olan donörler çocuklarının fotolarını da koymuşlar.Sprem yada yumurta vereni resimden görüyorsun.Tek kuralları var sadece kendi vatandaşlarından donör yapıyorlar yani başka bir ırktan donör bulunmuyor.Kievde de yumurta donorununun fotografı var mı acaba, ben biraz takıntılıyım galiba buna canlar)))
Kafalar cok karisik bu pandemiden dolayi iki misli karisik offff napcazKiev’e vize de yok galiba dimi ama prag’a var.. ayyy kızlar kıbrıs dıye konusurken nerelere geldik, dil sorununu nasıl çözücez nasıl anlasıcaz, kafalar karışık valla(
Tercüman veriyorlar .Ben whatsapp dan türkçe bilen biriyle yazışmıştım.Ama ukranya fakir ülke bu işlemde de önemli olan laboratuvar yani teknoloji.bu anlamda ukraynanın cihazları yeterlimidir bilmem.Buda kiev de yazıştığımız numara.0380 93 001 5005. Öğrenmek istediğiniz bisey varsa sorabilirsiniz.Ama kesinlikle tavsiye ettiğim düşünülmesin gidip görmedim ne iyi ne kötü diyemem.Kiev’e vize de yok galiba dimi ama prag’a var.. ayyy kızlar kıbrıs dıye konusurken nerelere geldik, dil sorununu nasıl çözücez nasıl anlasıcaz, kafalar karışık valla(
benim türkiyede malum ama tedavim ngs li embriyo ile olduğundan tedavide hep söylenen benim de yaşadığım gerçek merkez doktor özellikle laboratuvar embriyolog çok önemli.bunun için ankaradan istanbula gidip geldim bilmiyordum ne ağlayıp üzülüyordum ama şans da benden yanaymış.haa benim de olmazdı ama 40 yaşından beri Quenzum @10, melatonin ve biesterona dünya para gömdüm.onlar bile eh işte asıl arı sütü ile ve bütün vitaminler hepsi birleşince ngs den sağlıklı sonucum gelmişti. :))
ayrıca; benim bir kız arkadaşım 40 yaşında Kıbrısta ilk tedavisinde bebeği pıt diye oldu. martta 1 yaşına girdi kız bebeği. anneye de babaya da gayet benziyor ...arkadaşım giderken de çok umutluydu.merkez ismi yazmak istemesekte bahçeci kıbrıs ve doktoru murat beydi. türkiyede arkadaşıma, bir sağlık çalışanı tarafından moral amaçlı açıklamada " bir donör olduğu, yumurtası çok kaliteli tedavi gören herkes hamile kalıyor.ama şu an tedavide, onu bekle acele etme" denilmiş.kısa süre sonra tedavinin iptal olduğu donörün hazır olduğu söylendiğinden arkadaşımın en azından embriyolar o ay oluşturulmuştu. sağlık çalışanı herkesin hamile kaldığını inşallah arkadaşımın da olacağını söylemişti, bildi. ben tedavi olurken de embriyomun tutunma düzeyinin çok iyi olduğunu söylemişti ikimizi de bildi sağolsun :))
donörün yumurta kalitesi önemli hatta sevgili Z Zaza74 de bu konuya dikkat çekiyor zaman zaman .bizlerde ne yapsak merkezlerden bir sağlık çalışanı bize iyi olanı söylese en önemli kıstas bu gibi geldi bana :))
çekya ya veya kıbrısa gidecekseniz embriyoya ngs yaptırmanızı düşünebilirsiniz. biliyorsunuz 5aa kaliteli embriyo ngs ye gidiyor sağlıksız geliyor. 32 yaşındaki arkadaşımın ngs den 1 sağlıklı geldi durumu da gayet iyi 32 yaş özelliklerinde geçmişi..
benim de 5 bc kaliteydi küçük bir oğlum var ben bir çocuk istiyordum dünyalar güzeli oldu haa annesi ne çekti neler yaşadı bu süreçte Allah gördü herhalde çektiklerimi
ngs de sağlıklı gelenlerden orta kalite embriyonun tutmadığı arkadaşlar oldu biraz embriyonun kalitesi ve sağlıklı embriyo olması önemli.sizde de sorun yoksa
Çek cumhuriyeti ne açıklamada bulunuyor acaba inşallah bu tedavinizde olacağına inanıyorum sağlıkla mutlulukla bebeğinizin haberini alırsınız tüm isteyenlerle birlikte
Biotexcom yaz watsap çıkıyorBioteks kiev de değil mi?birde türkçe tercüman var mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?