Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın evet pahalı Octogam serum adı galiba, birde embriyo yapıştırıcı dye baska bişi duymuştumm.???Bahar çok pahalı bir serum burda
Ama ukraynada transfer öncesi ve sonrası yapıyorlar
Ve tedavi ücretinin içindeymiş
Ben bundan eminim bileArkadaslar sizinde hiç aklınıza geliyor mu bu pandemi de donor bulmanın zor oldugu, kadınlar niye donor olsunlar ki herkes de bir korku yok mu.. yani bence bu donemde donör kıtlıgı yasanacak !!!!
Onuda yapıyorlar ücrete dahilmişHaklısın evet pahalı Octogam serum adı galiba, birde embriyo yapıştırıcı dye baska bişi duymuştumm.???
:)) hakim demeyelim :) Daha önceden bu konuda bilgi paylaşmıştım Ocak ayı gibiydi sanıyorum. Eggdonationfriends.com/clinics sitesinde birçok ülkedeki klinikler, tedavileri, ücretler, kendi belirledikleri başarı oranlarına vb. çoğu veriye ulaşılabiliyor. Tabii her klinikte bu web sitesinde yer almayabiliyor!
:)) hakim demeyelim :) Daha önceden bu konuda bilgi paylaşmıştım Ocak ayı gibiydi sanıyorum. Eggdonationfriends.com/clinics sitesinde birçok ülkedeki klinikler, tedavileri, ücretler, kendi belirledikleri başarı oranlarına vb. çoğu veriye ulaşılabiliyor. Tabii her klinikte bu web sitesinde yer almayabiliyor!
Evet bahsettiğiniz gibi Biotexcom'da da tedaviye başlıyorum ve şu seçeneği istiyorum dediğinizde, hemen karşılıklı sözleşme imzalanıyor, hangini seçtiyseniz tedavi basamakları, ücretiniz, sperm dondurulması için onayınız, hangi adayı seçtiğiniz, kapsamda neler olduğu vb. bilgiler yer alıyor, profesyonel olarak sözleşmenin ıslak imzalı halinin biri sizde, biri de onlarda kalıyor!Vallahi ben bu süreçlere baslamadan 2018in sonunda Kibristaki her merkezle,Cekdeki neredeyse her merkezle,Gurcistandaki 1 merkezle ve Ukraynadaki 3 merkezle yazisip kararimi öyle vermustim. Eski mesajlarimda bu ulkelerle ilgili fikrimi de yazdım. Kapılar acılsa direk Çek e tekrar giderim. 2 negatifim var ama süreç icime sinmisti. Şahsen ben ukraynadan pek emin olamamistim. Donorleri gostermelerine ragmen. İntersono idi galiba orada resimlere bakip donor bile secmiştik. Açıkça fikrim hic biryer kus kondurmuyor. Arada çok fark yok. Herkes uluslararası aynı yontemleri uygulamak zorunda. Burada bence önemli kriter donorlere ne kadar guvenebiliyiruz. Benim ilk 2 sefer Kibris veya Ukrayna tercih etmememin sebebi donorlerden cok fazla yumurta toplaniyor. Cok ilacveriliyor. Sonra gencecik donorlerin yumurta kalitesi bozuluyor. Kibriska ilgili ozellikke böyle makaleler okumus bundan endiselenmistim. Cekya avrupa birlihifir. Daha sıkıdır denetimler diye donorkere daha iyi davrandıklarını farzettim. Yani bunların hepsi tahayyül. Doğrusunu bilemiyoruz. Yoksa bence merkezlerin hiçbirinin birbirinden farkı yok. Donor seçimi konusunda iyi mi merkez,donore fazla ilac verip hor kullaniyor mu kullanmiyor mu, embryolog iyi mi, garanti kriterleri ne. Bence bunlar önemli.mesela kibrisla ilgili beni hala rahatsız eden şey imzali garanti veya kagitbirsey vermiyor olmaları. Biz burada bir hizmet satın alıyoruz. Vekya da anlasir anlasmaz emaille imzalı pdf geldi. Orada ne kadar odeyecegimuz ve odeyecegimizin nekeri kapsadığı,merkezin garanti kriteri hepsi tek tek yazıyordu. Cok profesyonel geldiler bana.
Ben de eggdonationfriends.com dan bulmustum tum klinikleri. Cektadaki Rwpromedayi da oradan buldum. Fakat simdi ya arama kriterleri degisti ya da klinikleri azalttilar. Sanki daha az klinik çıkıyor sitede. Bir de ben eggdonationfriends.com dan online yardim almistim. Online chatten sitenin gorevlilerine yaziyorsun merkezler konusunda tavsiye veriyorlar.:)) hakim demeyelim :) Daha önceden bu konuda bilgi paylaşmıştım Ocak ayı gibiydi sanıyorum. Eggdonationfriends.com/clinics sitesinde birçok ülkedeki klinikler, tedavileri, ücretler, kendi belirledikleri başarı oranlarına vb. çoğu veriye ulaşılabiliyor. Tabii her klinikte bu web sitesinde yer almayabiliyor!
Bu süper güvence veriyor işteEvet bahsettiğiniz gibi Biotexcom'da da tedaviye başlıyorum ve şu seçeneği istiyorum dediğinizde, hemen karşılıklı sözleşme imzalanıyor, hangini seçtiyseniz tedavi basamakları, ücretiniz, sperm dondurulması için onayınız, hangi adayı seçtiğiniz, kapsamda neler olduğu vb. bilgiler yer alıyor, profesyonel olarak sözleşmenin ıslak imzalı halinin biri sizde, biri de onlarda kalıyor!
Klinikler üye oluyorlar, bu örnek verdiğime ya da diğer reklam amaçlı yada tanıtım amaçlı sitelere. ödemeye devam edip etmeme tercihlerine göre web sitelerinde yer alıyorlar yaniBen de eggdonationfriends.com dan bulmustum tum klinikleri. Cektadaki Rwpromedayi da oradan buldum. Fakat simdi ya arama kriterleri degisti ya da klinikleri azalttilar. Sanki daha az klinik çıkıyor sitede. Bir de ben eggdonationfriends.com dan online yardim almistim. Online chatten sitenin gorevlilerine yaziyorsun merkezler konusunda tavsiye veriyorlar.
Merkezler acildi mi? Ben sanki kibris saglik bakanligi 15 agustostan sonra acilisina izin verecek diye yazildigini hatirliyorum.Kızlar rahim filminin çekildiği ay transfer yaptıran var mı murat bey normalde önermiyoruz sonraki ay daha sağlıklı olur dedi ama pandeminin tekrar patlayacağı konusunda doktorların hepsi hem fikir sonra allah bilir ne zaman düzelir durum yani rahim filminden ortalama 20 gün sonra falan transfer yapılacak
CANIM hayırlı olsun tedavin güzel haberlerle inş.rahim filmini nerde ve ne kadara çektireceksin. Bir de hangi merkeze karar verdin Gynolife mi ? ve fiyat ne anlaştın . Çok sordum :)))Kızlar rahim filminin çekildiği ay transfer yaptıran var mı murat bey normalde önermiyoruz sonraki ay daha sağlıklı olur dedi ama pandeminin tekrar patlayacağı konusunda doktorların hepsi hem fikir sonra allah bilir ne zaman düzelir durum yani rahim filminden ortalama 20 gün sonra falan transfer yapılacak
1 temmuz itibari ile açıldı. Hatta şu an Kıbrıs ta merkezdeyim transfer olacağım birazdan siz bu bilgiyi nereden edindiniz acaba lütfen bırakmayın tedavinizi ya da ertelemeyin kulaktan dolma o kadar bilgi kirliliği var ki benim Türkiye'de ki hemşire m bile açılmadı yapmayalım demişti ben dinlemedimMerkezler acildi mi? Ben sanki kibris saglik bakanligi 15 agustostan sonra acilisina izin verecek diye yazildigini hatirliyorum.
Ucuslarin acilip giden turk vatandaslari var ama tedavi icin degil, kibrisa turist olarak gidip karantina uygulamasi olmadan donduler.
Allah yardımcınız olsun. Rabbim işini kolaylaştırsın. İnşallah pozitif olur ve devamı gelirSaat 4 te transferim var kızlar dua edin inşallah annelerine sıkı sıkı tutunsun kuzucuklar![]()
Hadii gözün aydin Rabbim yardimci olsun bebislerle geri dönersin insallahhSaat 4 te transferim var kızlar dua edin inşallah annelerine sıkı sıkı tutunsun kuzucuklar![]()