- 18 Kasım 2019
- 627
- 1.341
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mehmet emın kaptan mı doktorunBen lefkosayla konusyrum su aralar onlarda adetin izle beraber tedaviye baslayalim dedi eger acik olmasa ilac tedavisine baslatmazlar ki
Evet ama daha dpktorla hic konusmadim sekreterle konustum TelefondaMehmet emın kaptan mı doktorun
Bende doğuş tüp bebek merkezi ile görüştüm. 10 yumurta ile başlıyor 3 transfer yapıyo. İstersem 3 yumurtayıda donduruyor. 4 gece 5 gündüz kalma ve transfer işlemi 37 bin civarı dedi. Embriyo dondurmak istersekte 4000 TL civarı bir ücret dediAndrey ile ben de bu sabah görüştüm kızlar.
Ben ısrarla 4900€luk paketi sordum biraz anlattı. Ama asıl söylediği once tahlillerinizi yollayın ona göre granti kriterlerini ve paketleri konusalım diyor. Eşime çok mantıksız gelmedi. Bu arada aklıma takılan bir kısmı var Biotex'in. O da çıkan diğer embryoların transferi durumu. Bizim soyle bir sorumuz oldu. Diyelim ki 4900€ luk pakette 3 embryomuz oldu birini transfer ettik gerisini dondurduk onun transfer parası ne diye sorduk. Burada pek anlasamadık. Ben de soru isaretleri olusturdu. 4900 € luk pakette 1 embryo var ama diyip durdu once :) Dedik o transfer sayısı olmasın :) Andrey çok iyi turkce konussa da belki bizi ilk once tam anlayamamış olabilir. 3 embryoya kadar transfer ediyoruz diyor. Ben bir cycle da 3 embryom olsa 2 sini dondurup teker teker denemek isterim. O yüzden o ücretler benim icin onemli. 4900 luk pakette embryo dondurma 300 €, sonra transferi ise 2000€ imiş. Çek'den ve Kıbrıstan pahalı oluyor bu durumda. Avantajı donoru resimler ile secebiliyorsun. Garanti kriteri konusunda birşey soylemedi. Once testleri görelim dediler. Yollayacagım.
Bu arada bir kaç kişi gelsek indirim yapar mısınız dedim. Hayır dediZaten paketlerimiz uygun dedi. Fakat yine de bir kac kişi gitmeye karar verirse bence buradan konusalım. İndirim yapmasalar bile pakete birşeyler ekletebilir belki.
Bu arada transfer başarısız olursa sonraki bedava gibi birşey yok. O garantili paketlerde geçerli.
Bu andrey, indirim falan ne oluyo acaba. Bende doğuş tüp bebek merkezi ile görüştüm. Beni de bilgilendirir misiniz.?Benı gerı aradılar bende hallettım garanti paketıni .Adamında kafasını karıstırdımben hepten ayrı yerlere bakmısım paketlere yani. sizlere karantına yokmus ama almanyadan gelenlerı bılmıom dedı almanca bılen asıstana yönlendırdı. Bencede bu indirim olayı mantıklı gelıor. tese yi pakete koyamayız demısler o ekstraymıs.bide ucak kendınız ödüyonuz dedı.
Biotex klinigi cnm ukraynadaBu andrey, indirim falan ne oluyo acaba. Bende doğuş tüp bebek merkezi ile görüştüm. Beni de bilgilendirir misiniz.?
Bana görüştüğüm doktorlar hep burayı önerdi. Doktor görüşmüyor mu hastalarla siz mi teklif etmediniz? Bi bilgide bulamadım burayla ılgili pek yazanda olmamış. Biraz bahseder mısın nasıl Bi izlenim bıraktı? Fiyat ne dedilerEvet ama daha dpktorla hic konusmadim sekreterle konustum Telefonda
37 bin tl sanirim 4,500 euro oluyor . Konaklama iledemekki böyle . Bana sadece tedaviye 4000bin euro dendi.Bende doğuş tüp bebek merkezi ile görüştüm. 10 yumurta ile başlıyor 3 transfer yapıyo. İstersem 3 yumurtayıda donduruyor. 4 gece 5 gündüz kalma ve transfer işlemi 37 bin civarı dedi. Embriyo dondurmak istersekte 4000 TL civarı bir ücret dedi
. İşlemlere ayrıntılı tahlilleri yaptıktan sonra başlıyor. Çok ilgili konuştu bizimle. Ekimde gitmeyi düşünüyoruz
Emin degilim sanki bir yerde okumustum , yanlis bilgiymis..1 temmuz itibari ile açıldı. Hatta şu an Kıbrıs ta merkezdeyim transfer olacağım birazdan siz bu bilgiyi nereden edindiniz acaba lütfen bırakmayın tedavinizi ya da ertelemeyin kulaktan dolma o kadar bilgi kirliliği var ki benim Türkiye'de ki hemşire m bile açılmadı yapmayalım demişti ben dinlemedim
İnşallah güzel sonucunla neşe,huzur,umut ol bizlereSaat 4 te transferim var kızlar dua edin inşallah annelerine sıkı sıkı tutunsun kuzucuklar![]()
Nasıl yani?Biotex den mesaj yollamislar fiyatlar 1 ekimden itibaren degiscekmis.
Otel kendiniz ayarladığınız otelmiydi?Transferim oldu kızlar çok şükür her şey yolunda . Türkiye'de pcr yaptık 4 gün sonra ucusumuz vardı inince de pcr yaptırdık havaalaninda alıyorlar sürüntüyü çok sürmüyor sonra otele yerleştik sonuç çıkana kadar izolasyondayiz yaklaşık 12 saat sonra çıktı sonuç ondan sonra rutin transfer yarın da dönüş inşallah
İyi dileklerin için teşekkür ederim. Oteli merkez ayarladı gayet memnun kaldık biz hiç otel bakmadık pandemi dolayısı ile birçok otel kapalıymış merkeze yakın olsun istedim araç ile alıp bırakıyorlar yakın mesafe rahat oluyor sonuçta taze hamileyimOtel kendiniz ayarladığınız otelmiydi?
Hayir cnm yükseliyorNasıl yani?
İnicekmi?
Sen hangi klinikte transferini oldun canim?1 temmuz itibari ile açıldı. Hatta şu an Kıbrıs ta merkezdeyim transfer olacağım birazdan siz bu bilgiyi nereden edindiniz acaba lütfen bırakmayın tedavinizi ya da ertelemeyin kulaktan dolma o kadar bilgi kirliliği var ki benim Türkiye'de ki hemşire m bile açılmadı yapmayalım demişti ben dinlemedim
Vita altera Lefkoşa daSen hangi klinikte transferini oldun canim?
Canim ben normalde azerbaycan icin gorusyordum burdan biriyle hatt bana bi numara vrrdi onla baya bir irtibattaydim. Meger o burda adini degistirp hastanenin reklamini yapan biriymis. Sonra kararimi kibrisa cevirdim ilk konustugum kilinik lefkosaydi bana 2750 dediler. Doktorla irtibata bende gecmedim onlarda soylemediler. Cunku o seviyeye gelmeden neyse bu adli kisyle irtibata gevmistim. Bu yer hakinda nette topladigim pek bilgi yok ama zaza bir keresinde bir arkadasim burdan gebe klmosti dedi. Bende nebilim diger tarfla gorusmeyi kestim burayla irtibatayim. Gecen ay 19 adetimdi gene olmdim bu ialcsiz olmyorum malesef adetimde rahim fuilmi cektir yumrtaliklarina baktirhormonlarini yaptir ilaclara baslayalim dedi mehmet beyle irtibata gecicem iste adet baslangisidaBana görüştüğüm doktorlar hep burayı önerdi. Doktor görüşmüyor mu hastalarla siz mi teklif etmediniz? Bi bilgide bulamadım burayla ılgili pek yazanda olmamış. Biraz bahseder mısın nasıl Bi izlenim bıraktı? Fiyat ne dediler
Amin canım inşallah öyle diyorum eşime artık dört kişilik bir aileyiz