Ukraynadaki başarı oranlarını merak ettim ben de bu konuda objektif bilgilere nasıl ulaşılır? S Sebcey bu konuya en hakim arkadaşımız sensin sanırım?
:)) hakim demeyelim :) Daha önceden bu konuda bilgi paylaşmıştım Ocak ayı gibiydi sanıyorum. Eggdonationfriends.com/clinics sitesinde birçok ülkedeki klinikler, tedavileri, ücretler, kendi belirledikleri başarı oranlarına vb. çoğu veriye ulaşılabiliyor. Tabii her klinikte bu web sitesinde yer almayabiliyor!

Evet bahsettiğiniz gibi Biotexcom'da da tedaviye başlıyorum ve şu seçeneği istiyorum dediğinizde, hemen karşılıklı sözleşme imzalanıyor, hangini seçtiyseniz tedavi basamakları, ücretiniz, sperm dondurulması için onayınız, hangi adayı seçtiğiniz, kapsamda neler olduğu vb. bilgiler yer alıyor, profesyonel olarak sözleşmenin ıslak imzalı halinin biri sizde, biri de onlarda kalıyor!

Ben de eggdonationfriends.com dan bulmustum tum klinikleri. Cektadaki Rwpromedayi da oradan buldum. Fakat simdi ya arama kriterleri degisti ya da klinikleri azalttilar. Sanki daha az klinik çıkıyor sitede. Bir de ben eggdonationfriends.com dan online yardim almistim. Online chatten sitenin gorevlilerine yaziyorsun merkezler konusunda tavsiye veriyorlar.

Bu süper güvence veriyor işte

Klinikler üye oluyorlar, bu örnek verdiğime ya da diğer reklam amaçlı yada tanıtım amaçlı sitelere. ödemeye devam edip etmeme tercihlerine göre web sitelerinde yer alıyorlar yani
Evet canlı karşılıklı yazışmak isterseniz o da oluyor ya da kliniğin e-postasını paylaştılarsa oradanda yazılabilir, tercihinize kalmış...

Son düzenleme:
Kızlar rahim filminin çekildiği ay transfer yaptıran var mı murat bey normalde önermiyoruz sonraki ay daha sağlıklı olur dedi ama pandeminin tekrar patlayacağı konusunda doktorların hepsi hem fikir sonra allah bilir ne zaman düzelir durum yani rahim filminden ortalama 20 gün sonra falan transfer yapılacak

Merkezler acildi mi? Ben sanki kibris saglik bakanligi 15 agustostan sonra acilisina izin verecek diye yazildigini hatirliyorum.
Ucuslarin acilip giden turk vatandaslari var ama tedavi icin degil, kibrisa turist olarak gidip karantina uygulamasi olmadan donduler.

CANIM hayırlı olsun tedavin güzel haberlerle inş.rahim filmini nerde ve ne kadara çektireceksin. Bir de hangi merkeze karar verdin Gynolife mi ? ve fiyat ne anlaştın . Çok sordum :)))

1 temmuz itibari ile açıldı. Hatta şu an Kıbrıs ta merkezdeyim transfer olacağım birazdan siz bu bilgiyi nereden edindiniz acaba lütfen bırakmayın tedavinizi ya da ertelemeyin kulaktan dolma o kadar bilgi kirliliği var ki benim Türkiye'de ki hemşire m bile açılmadı yapmayalım demişti ben dinlemedim

Saat 4 te transferim var kızlar dua edin inşallah annelerine sıkı sıkı tutunsun kuzucuklar
Allah yardımcınız olsun. Rabbim işini kolaylaştırsın. İnşallah pozitif olur ve devamı gelir
Musait olunca biraz bilgi verebilir misin pcr yaptırdınızmı orada test sonucu falan hemen çıktın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…