Çekte fiyatlar aşağı yukarı kıbrıs gibi kliniğe ve alınan hizmete göre değişiyor. Pasaport ve avrupa birliği vizesi gerekiyo, ya da sadece yeşilpasaport gerekir
Rusya ve Ukrayna için vize gerekmiyor, pasaportunuzla ya da yeni kimlikler(Ukrayna) ile giriş yapılabiliyor.
Fiyatlar ve tedavi programları için Rusya ve Ukrayna ya da diğer ülkelerdeki kliniklerin web sitelerini incelediğinizde ya da bilgi almak istediğinizi belirten bir e-posta gönderdiğinizde, koordinatörler sizinle ilk etapta tedavi programları hakkında bilgilendirme e-postaları paylaşıyorlar. Google aracılığıyla da egg donation yazıp arama yaptığınızda da kliniklerin internet sitelerine ulaşıp inceleyebilirsiniz.
Bazı kliniklerde taze yumurta bağışı programlarının yanında isterseniz sadece "donmuş yumurta" (bazılarında fotoğraftan seçme imkanı var) tercih ederseniz belli sayıdaki donmuş yumurtayı embriyo elde etmek üzere alabiliyorsunuz. Fiyat taze yumurta programlarından daha az oluyor. (Örneğin; www.eggdonationfriends.com/clinics/next-generation-clinic (Rusya-Russia), www.intersono-ivf.com, www.isida-ivf.com, www.newlifegeorgia.com/tr vb.)

Son düzenleme:
Çok tesekkurler

Zaza biotexcom 1 ekimden itibaren 6900.den 7500'e yükseltiyormuş sen donasyon için kıbrısta gyno life i mi önerirsin?

Hayır ben erken doğum yaptım ve bebeğim 2 gün dayanabildi daha 2 ay oldu. Doktorum en az 6 ay beklemem gerektiğini söyledi. Ben de psikolojimi tamir etmeye çalışıyorum.

Canım kıyamam çok geçmiş olsun Allah bir daha aynı şeyi yaşatmasın ben de defalarca yaşadım bu acıyı belki 9 on kez ama erken gebelik kaybı benimkisi doğuma hiç ulaşmadi kürtaj,sen donasyonla mı elde etmiştin bu hamileliği?doktorun kim?

Zaza canım bi deneyimim yok sadece donasyon tedavisi konusunda en yüksek başarıyı nerde elde edebilirim bu arayıs icdrsindeyim inan ol maddi ve manevi çok yıprandık bu tup bebek tedavisinden araştırma için buradayım sizlerin ve bütun arkadaşların donasyonla iyi sonucu nerede elde ettigi merkezi bulmaya çalışıyorum yardımlarınız ve paylaşımlarınız için butün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…