Canım acaba garanti paketidemi artıcak?
Ben kendim britishteyim kıbrısta
Daha doğrusu dondurulmuş embriyolarım var orda
Hayir canim sadece 6900 lük paket 7500 olcakmis birinci ve 12 000 euroluk aynen kaliyomus kibristan tanistigim bi arkadas orayla irtibata gecmis o söyledi

Nimoss9 cnm peki bu ücret karşılı kaç embriyo transfer olacak o bellimi ve tedavi ücreti TL mı isttiyorlar euro mU?

Bizde doğuş tüp bebek merkezi ile görüştük. Kıbrısta. Kalma ve transfer işlemi, 4 gece 5 gündüz hemen hemen 37bin civarı. 300 TL de yol parası kişi başı gidiş
Selam cnm bende dogustayim 37bin tl 4,512 € tedavine kac istiolar benim tedavi 4000 € düsünürsek 4 geceye 512 euro konaklama cok degilmi?

Kizlar benim klinikin masallahi var habire pozitif sonuc paylasior ben kaldim burda corona var diyom yerimden kibirdayamiyom korkumdan ama klinik acilir acilmaz herkes kosuvermis Rabbim bizlerede nasip etsinnnn

Yakın zamanda tedaviye gidecek arkadaşlarım şuan mantıklı olan otelinizi kliniği ayarlaması otel fiatları 2 katına cıkmis şuan kibrista normalde kendimizin bulmasi daha mantikli ama fiatlar pandemi sebebiyle düşmesi gerekirke para kazanamadığı için oteller fiatları artirttirdi maalesef şuan ki fiatlar yaz fiatları eylül ekim ayında yüzde 8 düşer fiatlar. Bazı klinikler euronun artmasıyla yeni tedaviye gelecek kişilere farklı fiat söylüyorlar 5000 olan tedavi 5750 olmuş bu nedir ya ben 500 euro ödedim donmus embiriyolar icin yoksa şimdi 600 euro ödemek zorunda kalacaktım. bir arkadaşım aradı tedavi sormak icin 2 yeri aradı biri 6000 euro demiş biride 5750

Bence fiyat arttırmalarının sebebi euro artışı değil corona nedeniyle talebin azalması . Malesef oteller neden arttıysa fiyatlar da o yüzden artmış. Yan
Corona yüzünden gördükleri ciro zararını fiyat arttırarak çözmeye çalışıyolar.

Arkadaşlar donasyonla ilgili merkezlerle önerisi olan varmı süreçte olumlu sonuç alabilecek yaptıran yaşayan merkezinden ve ekibinden memnun kalan paylaşıp bu yolda adım atmak isteyen ben ve benim gibilerine yardımcı olmak isteyen varsa şimdiden teşekkür ederim çokk

Teşekkür ederim arkadaşım Amin. Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısını. Evet donasyonla. gynolife da yaptırdım murat Önal doktorum. Bulunduğum şehirdeki ahmak doktorlar yüzünden kaybettim bebeğimi yoksa bebeğim çok sağlıklıydı.

Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın aynısını memnunmuydun merkezden ve doktorundan tavsiye edermisin donasyon tedavisini?

Çok üzücü bir durum gerçekten cnm☹☹☹

Ne denilirki cok aci. Benimde dr ilgisizligi yüzünden sapasaglam bebegimi kaybettim 12. haftada testlerini yaptirmistim dovn sendrom vs 18. haftada gittu

Bizde doğuş tüp bebek merkezi ile görüştük. Kıbrısta. Kalma ve transfer işlemi, 4 gece 5 gündüz hemen hemen 37bin civarı. 300 TL de yol parası kişi başı gidiş
Yani kac €? Sizin söylediğiniz bugunun kuruyla 4500 kalma ve transfer ediyor da. Kurlar degisti malum. Siz kac € olarak konustunuz? Kalma derken Doğuştan konaklama dahil bir fiyat mi aldiniz? Transfer ucretine kendiniz mi eklediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…