Aynen öle canimBence fiyat arttırmalarının sebebi euro artışı değil corona nedeniyle talebin azalması . Malesef oteller neden arttıysa fiyatlar da o yüzden artmış. Yan
Corona yüzünden gördükleri ciro zararını fiyat arttırarak çözmeye çalışıyolar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öle canimBence fiyat arttırmalarının sebebi euro artışı değil corona nedeniyle talebin azalması . Malesef oteller neden arttıysa fiyatlar da o yüzden artmış. Yan
Ben yanlis mi anladım. Dogus suze 4000 mu diyor tedaviye?Selam cnm bende dogustayim 37bin tl 4,512 € tedavine kac istiolar benim tedavi 4000 € düsünürsek 4 geceye 512 euro konaklama cok degilmi?
Ya otellerin corona yüzünden masrafı artti. Ekstra dezenfekte ediyorlar. Bazi oteller otele giren bavullarinizi bile dezenfekte ediyor. Ona göre daha fazla personel çalıştırıyorlar. daha çok malzeme kullanıyorlar. Bir de sosyal mesafe yüzünden konaklayan kisi sayilarini da azaltmak zorunda kaldılar. O yüzden otellerdeki fiyat artışını anlıyorum da kliniklere ne oluyor. Onların ki kurnazlıkBence fiyat arttırmalarının sebebi euro artışı değil corona nedeniyle talebin azalması . Malesef oteller neden arttıysa fiyatlar da o yüzden artmış. Yan
Ben airbnb dedim. Booking dedim.Burdan bir arkadas konaklama icin bir sayfa söylemisti ordan bakin kizlar cok uygun yerler var
Yuh hakikaten. Hangi merkezler bunlar biliyir musunuz? Lütfen yazın hepimiz bilelim.Yakın zamanda tedaviye gidecek arkadaşlarım şuan mantıklı olan otelinizi kliniği ayarlaması otel fiatları 2 katına cıkmis şuan kibrista normalde kendimizin bulmasi daha mantikli ama fiatlar pandemi sebebiyle düşmesi gerekirke para kazanamadığı için oteller fiatları artirttirdi maalesef şuan ki fiatlar yaz fiatları eylül ekim ayında yüzde 8 düşer fiatlar. Bazı klinikler euronun artmasıyla yeni tedaviye gelecek kişilere farklı fiat söylüyorlar 5000 olan tedavi 5750 olmuş bu nedir ya ben 500 euro ödedim donmus embiriyolar icin yoksa şimdi 600 euro ödemek zorunda kalacaktım. bir arkadaşım aradı tedavi sormak icin 2 yeri aradı biri 6000 euro demiş biride 5750
Evet cnm benim tedaviye 4000€ diyor. Ama benim tese felanda var onlarda extraBen yanlis mi anladım. Dogus suze 4000 mu diyor tedaviye?
Dünya ivf ve firdevs mucize ekip mi öle bir ismi var bide cyprus ivf doktor tolga tunaYuh hakikaten. Hangi merkezler bunlar biliyir musunuz? Lütfen yazın hepimiz bilelim.
Sagol arkadasim amin insallah karsimiza vijdanli doktorlar cikarsin allah kimsenin basina böyle aci gelmesinGeçmiş olsun canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bi da ha yaşatmasın aynı acıları kimseye..![]()
Amin canım insallah sağlıklı bi şekilde sağ salim bir sonuçlar alırız gittiğimiz yerlerden peki şimdi planın ne gitmeti düşündüğün merkez neresi?Sagol arkadasim amin insallah karsimiza vijdanli doktorlar cikarsin allah kimsenin basina böyle aci gelmesin![]()
Mucize ekip iyi mi yani donasyonda?Dünya ivf ve firdevs mucize ekip mi öle bir ismi var bide cyprus ivf doktor tolga tuna
Çok çok acı hem de. hiç birşeyin tadı yok hatta tek istediğim ölmek. Kendimi toparlamaya çalışıyorum ama yapamıyorum biliyorum güçlü olmam gerek ama olmuyor. Hatta eşimi bile terketmek başımı alıp çok uzaklara gitmek kaybolmak istiyorum ama yapamıyorum resmen yaşamaya mecbur gibi hissediyorum kendimi. Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı. Benim yaşadığım acıdan daha büyük acısı olan anneler var biliyorum ben kucağıma bile alamadım koklayamadım yıllarca emek verip kaybeden çok anne var biliyorum ama kalbim aklım kabullenemiyor bir türlü. Yeniden başlamak için bile gücüm yok gibi hissediyorum.Ne denilirki cok aci. Benimde dr ilgisizligi yüzünden sapasaglam bebegimi kaybettim 12. haftada testlerini yaptirmistim dovn sendrom vs 18. haftada gittu![]()
Canım kıyamam hepimiz aynı acıyı çektik burdakiler eminim hepsi ayni durumda ayni hasrette olanlar sakın kendini bırakma mutlu günlerimiz olacak buna inan iyi sonuclar alacağız inşallah kimsenin pes etmesini istemiyorum hiç bir arkadaşımın sakın böyle düşünme topla kendiniÇok çok acı hem de. hiç birşeyin tadı yok hatta tek istediğim ölmek. Kendimi toparlamaya çalışıyorum ama yapamıyorum biliyorum güçlü olmam gerek ama olmuyor. Hatta eşimi bile terketmek başımı alıp çok uzaklara gitmek kaybolmak istiyorum ama yapamıyorum resmen yaşamaya mecbur gibi hissediyorum kendimi. Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı. Benim yaşadığım acıdan daha büyük acısı olan anneler var biliyorum ben kucağıma bile alamadım koklayamadım yıllarca emek verip kaybeden çok anne var biliyorum ama kalbim aklım kabullenemiyor bir türlü. Yeniden başlamak için bile gücüm yok gibi hissediyorum.
Mucize ekip firdevs.Benim ilk tedavi yerimdi.Asla asla önermem.Sadece parayı düşünen çok ilgisiz tam bi ticarethane orası.Mucize ekip iyi mi yani donasyonda?
Teşekkür edrlerim arkadaşım sağol inan ol ki insan nereyi düşüneceğine karar veremiyor tmm paralarını alsınlar ama biraz da ilgi ve sonuç verebilme sen alabildin mi bari iyi sonuç oradan?Mucize ekip firdevs.Benim ilk tedavi yerimdi.Asla asla önermem.Sadece parayı düşünen çok ilgisiz tam bi ticarethane orası.
Canim benim evet senin bu düsündüklerini bende düsündüm esimden ayrilim kimsenin yüzünü bile görmek istemiyodum ama inanki zaman herseyin ilacidir kader alin yazisi olacagi varmis diyede biraz düsünüp kendini telkin etmelisin tabi herkesin acisi kendine büyüktür ama ne acilar var nelerÇok çok acı hem de. hiç birşeyin tadı yok hatta tek istediğim ölmek. Kendimi toparlamaya çalışıyorum ama yapamıyorum biliyorum güçlü olmam gerek ama olmuyor. Hatta eşimi bile terketmek başımı alıp çok uzaklara gitmek kaybolmak istiyorum ama yapamıyorum resmen yaşamaya mecbur gibi hissediyorum kendimi. Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı. Benim yaşadığım acıdan daha büyük acısı olan anneler var biliyorum ben kucağıma bile alamadım koklayamadım yıllarca emek verip kaybeden çok anne var biliyorum ama kalbim aklım kabullenemiyor bir türlü. Yeniden başlamak için bile gücüm yok gibi hissediyorum.
bilmiyorum ki canim arkadaşım fiat sormuş giden biri vardır muhakkak inan firdevs hanım ile ilgili hiçbirşey duymadım ben ilk gynolife gitmeden önce bir kere aramıştım fiat söylemişti o sadece başka hiçbir fikrim yokMucize ekip iyi mi yani donasyonda?
Ben kendisi hakkında hiç iyi oldukları konusunda olumlu bisey duymadım benim bulunduğum ilde 3 aile var giden üçüde olumsuz olmus kendileriyle irtibata geçtim ben whatsuptan yarışıyoruz bazen merkez değişikliği yapacaklarmisMucize ekip iyi mi yani donasyonda?
Teşekkür ederim bilgilerin için gynolife gittin mi peki yaptın mi orda donasyon?bilmiyorum ki canim arkadaşım fiat sormuş giden biri vardır muhakkak inan firdevs hanım ile ilgili hiçbirşey duymadım ben ilk gynolife gitmeden önce bir kere aramıştım fiat söylemişti o sadece başka hiçbir fikrim yok
Aynen gidenler de hiç olumlu şeyler söylemiyorBen kendisi hakkında hiç iyi oldukları konusunda olumlu bisey duymadım benim bulunduğum ilde 3 aile var giden üçüde olumsuz olmus kendileriyle irtibata geçtim ben whatsuptan yarışıyoruz bazen merkez değişikliği yapacaklarmis
Donasyonla tüp bebek deneyenlerin whatsapp grubu mu var?Ben kendisi hakkında hiç iyi oldukları konusunda olumlu bisey duymadım benim bulunduğum ilde 3 aile var giden üçüde olumsuz olmus kendileriyle irtibata geçtim ben whatsuptan yarışıyoruz bazen merkez değişikliği yapacaklarmis