Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba konuyla ilgili ben de araştırma içindeyim ama henüz tam bilgi almış degilim arkadaslar sende sorun ne?Merhaba
Bende yumurta donasyonu yaptirmak istiyorum
Kibristaki merkezler
Doktor onerisi olan var mi
Birde prosedur nasil isliyo kisaca anlatabilirmisiniz
Arkadaşım evet emzirebiliyosun sadece yumurta hücresi ve genetik yapı hariç bebek huy ve özeliklerini bile senden alabiliyor yani sen normal bir hamilelik süreci olarak doğum yapıp anneliğini yaşıyorsun donasyonla..Merhabalar bişey sormak istiyorum yumurta donasyonuyla anne olan anneler emzirmebiliyor mu bilgisi olan yada başına gelen varsa yazabilir mi?
Ben de 2 kez denedim tüp ama başarısız malesef ben de donasyon düşünüyorumYumurtam kalitesiz 7 kez tup bebek denedik olmadi.
Yumurta donasyon dusunuyorum
nasil yahu? Cok sasirdim. Pgs li falan mi acaba. Cunku Dunyadan benim aldığım fiyat bu degil.Dünya ivf ve firdevs mucize ekip mi öle bir ismi var bide cyprus ivf doktor tolga tuna
Senin aldığın fiyat ne peki?nasil yahu? Cok sasirdim. Pgs li falan mi acaba. Cunku Dunyadan benim aldığım fiyat bu degil.
Merhaba, burada kimse kimseye merkez tavsiye etmiyor bunu dogru bulmuyor. Keza herkesin tecrubesi farkli oluyor. Ve kimse bunun vebalini almak istemezMerhabalar bişey sormak istiyorum yumurta donasyonuyla anne olan anneler emzirmebiliyor mu bilgisi olan yada başına gelen varsa yazabilir mi?
5000 €. Her zamanki fiyatları.Senin aldığın fiyat ne peki?
hit de de bu mu peki?fiyat5000 €. Her zamanki fiyatları.
Merhaba bu konudaki açıklamanı çok doğru buldum tavsiye demiyelim o zaman fiyatlar ve ilgi ve memnuniyet diyelim tabi herkesin aldığı sonuç kendi için hayırlı olur inşallah..Merhaba, burada kimse kimseye merkez tavsiye etmiyor bunu dogru bulmuyor. Keza herkesin tecrubesi farkli oluyor. Ve kimse bunun vebalini almak istemezHerkesin iyi kötü bir tecrubeleri var ama. Fakat ayni merkezle kiminin iyi tecrubesi olurken kiminin kötü tecrubesi oluyor. Biliyorum cok yazisma var ama en iyi bilgiyi baştan sona tüm mesajları okuyarak edinebilirsiniz. Umarım hayırlı olur.
Firdevs de tek ben değilim bu sayfada ona gidip psikolojisi bozulan nice arkadaşımız oldu. Biarkadaşımız yumTeşekkür edrlerim arkadaşım sağol inan ol ki insan nereyi düşüneceğine karar veremiyor tmm paralarını alsınlar ama biraz da ilgi ve sonuç verebilme sen alabildin mi bari iyi sonuç oradan?
Ben neden kendi kendime ekleme yapayım. Dolar üzerinden hatırlamıyorum ama Türk lirası olarak 5gün kalma oluyo zaten, yol parası hariç toplam 37bin tl yapıyo. Ekim ayı için fiyat aldım. Ve bu fiyat üzerinden olacağı söylendi banaYani kac €? Sizin söylediğiniz bugunun kuruyla 4500 kalma ve transfer ediyor da. Kurlar degisti malum. Siz kac € olarak konustunuz? Kalma derken Doğuştan konaklama dahil bir fiyat mi aldiniz? Transfer ucretine kendiniz mi eklediniz?
Sadece tedavi fiyatı bu zatenSadece tedavine kac istediler ? Ve dondurma islemi icindemi
Âmin Allah senden razi olsun arkadaşim başindan gecenler icin cok üzgünüm ama sonucun için inan çok mutluyum Rabbim bebeklerine sağlık versin bize de iyi sonuclar nasip etsin inşallah benim eşimde problem yok bende kromozomal anomali var (translokasyon) 2 kez tüp denedim olmadı gynolife ve britis ve drhit zaten benim de kafamdan geçen yerler inşallah en doğru yere veriirm kararımı pişman olmam bu süreçler zor maddi ve manevi güç istiyor haklısın gerçekten Allah hepimiizin yardımcısı olsun canım.Firdevs de tek ben değilim bu sayfada ona gidip psikolojisi bozulan nice arkadaşımız oldu. Biarkadaşımız yum
Dön. Içın ona çok para harcadı sonucda .senin rahmin kötü senin çocuğun tutmaz vs diyip çok üzdüler arkadaşımızı.Ama Rabbimin işine bak Allah tarafından doğal yolla hamile kaldı bebeğini doğurdu. Benim amh ım çok düşüktü (0,35) .Ama yinede kendi yumurtanla sperm don. Yaptırdım.Sonuç negatif olunca o merkez bana senin yumurtanla hayatta hamile kalamazsın sen hazır embriyo al dedi.Madem bu kadar şansım yok niye sprem don. Yaptın baştan deseydin dimi hazır embriyo al diye. Ama yok ne kadar tekrar yapıp para alsalar yetmiyo.Resmen yıkıldım.bankadan çektiğim krediye mı yanayım hayal kırıklığına mı.Enteresan olan şey islem öncesi uyguladıkları ilaç tedavisi çok yetersizdi tabi ozaman bu kadarbilgim olmadığından ne deseler inanıyorum.Sonra başka merkeze gittim(gynolife) Dr murat bey.yasım 39 olduğu için kendi yum ile deniyelim bence şansın var dedi.Allaha şükür ilk denemede kendi yumurtanla sprem donasyondan pozitif sonuç aldım.Şuan yataklarında uyuyan ikizlerim.Yani oğlum ve kızıma kavuştum.suan 1.5 yaşındalar. Yani 1 bebeğin hayalini kurarken Rabbimin mucizesi ikizlerim oldu.Murat Önal hocaya minnettarım.Rabbim sana ve bu sayfadaki tüm arkadaşlara.Ve sevgili Zaza ya hayırlı evlatlar nasip etsin.
Yok canim söyle anlatayım ben burdaki doktorumdan önce başka bir doktora gitmiştim tesadüf tanıştık orda beklerken ailelerle öle oldu onlarında bebeği olmuyormuş doktor direk kibrisa yönlendirmiş bunları orda baya muhabbet ettik aynı ilde yaşadığımız için ailecek görüşüyoruz tanıştık whatsuptan yazisiyoruz onu söyledim. ben çünkü o doktoru bıraktım doktor gönderdiğininde olumsuz sonuç olmus 1 yıla yakın uğraşıyorlarDonasyonla tüp bebek deneyenlerin whatsapp grubu mu var?
DerDonasyonla tüp bebek deneyenlerin whatsapp grubu mu var?
Arkadaşa 5750 demişler anlamadim ben bu işi5000 €. Her zamanki fiyatları.