Anlıyorum arkadaşım teşekkürler zaza kafamda gynolife var hayırlısı olur inşallah canım sen hangi merkazden aldın iyi sonucunu?
Ben hala tedavideyim
Ama şimdi tedavi gördüyüm merkez british
Çok memnunum
Tabii hala bebişime kavuşmadım
Ama ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum
Üç gebelik yakaladım britishte
Ama malesef düşürdüm

Kıyamam canım inşallah bu kez başarılı olursun Allah yardımcımiz olsun

Aa ben bilmiyorum o dava olayını.
Yok ya çok terbiyesiz bir adam. Ne zannediyorsa kendini. Yaa bak yazmayacaktim dayanamadim Bende nisamtasindaki muayenehanesine gitmiştim eşimle. Beni muayene etti kalktı. Masasina oturdu. Yüzü esume dönük, ekran başında.Eşim bizimle ilgili benim sagligimla ilgili birseyler anlatiyor soru soruyor falan. Kafamı bircevirdim adam esime cevap verirken bilgisayarda oyun oynuyor. Laubaliliğe bak. Sonra kalkarken bir baktım jinekolojik muayene için kullandigi aletin üzerine marketlerde kullanılan poşet eldivenlerden geçirmişler. Onunla muayene etmiş beni terbiyesiz. Yuh yani. Adam o kadar hastasına saygı gösteriyor anla oradan. Hijyen müthiş yani. O hijyenik de olsa ne münasebet yahu. Bir de konuşurken de Tradiosun dedigi gibi böyle küçümser gibi konuşuyor. Hatta bir cümle ile dalga da geçti de eşim de ters birsey soylemesin diye kaş gözle durdurdum. Yani o anda ben o tedavinin gelecegini gördüm. Zaten hidrosalpenks olayı da aşırı bomba birşey. Sen koskoca hidrosalpenkse nasıl iddia edersin hayir bu hidrosalpenks degil diye. Ceken doktor raporunda da yazmış. O rapora da yanlış yazmış dedi. Rezillik yahu. Hayir azicik şüphesi dahi olsa insan hidrosalpenks ameliyatina yönlendirir. Nasıl hastanın böyle bir risk almasina göz yumarsin. O embryolar kolay oluyor sanki. Sirf ukalaliktan.

Banada bunların aynılarını yapmıştı nişantasındaki muayenesınde bi de takvıye kullanıyodum gosterdım ilaçları bana al bunları çöpe at dedı onume fırlattı ilaçları sende ne varsa o dur zorlama dedı sana bunları veren doktor hepsını yalan soylemiş dedı doktoruma baya kızdı benıde yerın dibine soktu soktu cıkardı bagırdı cagırdı korkumdan sindim kaldım orda. Bi de muayene demeye bın şahit lazım malzemeler 60 sene once falan alınmış tarih eserlerle dolu

Kızlar ya Cekya ya geçiş yokmuş Hala bize eu ülkelerine seyahat yasağı kalkmamış
Ben Kıbrıs'a yüzümü döndüm yine.
British'in perşembe günü belli oluyormuş. Gynolife ve British arasındayım. Dunya ivf konusunda kafam karıştı. Karar verince size de yazacağım.

Çekyaya seyahat yasağı olduğunu nerden öğrendin canım.

Çekyaya seyahat yasağı olduğunu nerden öğrendin canım.
Turkish airlines da yazıyo canım baktım ben de avusturya fransa hollanda bi çok shengen ülkesi türkiyeye izin vermiyo işin tuhafı biz yine herkese açığız. Çok canım sıkıldı benim gitme durumum yok şu an ama yine de üzüldüm. Bu arada ingiltere amerika ukraynaya gidiş serbest ukrayna için karantina şartı yok ama zaten bu bilgiyi sağolsun S Sebcey arkadaşımız paylaşmıştı.

Evet cnm. Turk Havayollari daha iyi bilgi veriyor demek ki. Pegasusun sayfasinda sanki gidebiliyirmusuz gibi anlamıştım. C tipi vize ile girilebiliyir yazmis Pegasus. Ay neyse

Mukurami tesadüfen tv de gördüm az önce almanya türkiye için antalya aydın muğla izmir sanırım bir il daha vardı sadece bu iller için seyahat engelini kaldırmış bgn itibariyle. Bence cek de kaldırır yakında step by step . En kolay bilgi alacağın yer bence konsoloslukpegasus yanlış yönlendirme yapabilir

Euro almış başını gitmiş.. tedavide olup, fiyat alan var mı? Merkezler indirim yapıyor mu ?
Canım merkezlerden indirim iste euro arttıkça merkezlerin gözleri açılıyo çok para çok para diye resmen bağırıyorlar içlerinde mutlaka indirim iste hangisine gidersen tedaviye indirim için ısrar et yoksa indirim işlerine gelmiyor çünkü

Burda bir arkadaşım vardı hitte tedavi görüyordu
İlk transferi negativ ve dondurulmuş embriyoları vardı
İkinci tedavisine transfer odasında halil kızın ayağının arasında,sizin dondurulmuş embriyolar bozuldu,istersiniz hazır embriyo koyum dedi
Kız şok
Eşim bilmeden etmeden nasıl böyle bir şey tavsiye edersin dedi
Ve bu olaydan sonra ordan kaçtı
Neyse uzun konuşsam çok şeyini açarım
Sonra halil destesi benim profilimi kapatırlar
Keza iki kere bunu yaşadım

Beni ilk gördüyünde eşime bir bu karıyı boşa demesi kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…