- 18 Kasım 2019
- 627
- 1.341
- 113
bacım instada gördüğüm kadarıyla suratları bya değişiyor ama çığlık atana denk gelmedim. o kadarda zor değildir. küçük kızlar yapıyorlardı izledim bende g,idicem dieMRHABA hugul. transferın hayırlı olsun. güzel haberlerini verirsin inşallah bizlere hepimize de umut olursun. pcr testi çok zor dıyorlar doğru mu acaba? burun deliğinden göz pınarlarına kadar cubuk sokup sürüntü alıyorlarmış. benı bu test cok korkutuyor yaa...
Canım kusuruma bakma anlamadımda Turkiyeden giderken 3 İle 5 gun arası test olcak ya ben kanı ne zaman vermeliyim ki o zamana denk gelsin?Yakın zamanda gittim geldim çok zor bir prosedürü yok dolaşıma izin verilmeme durumu yok sadece havaalaninda inince pcr testi alıyorlar onun çıkması 8 ile 24 saat arası bizim ki 12 saatte çıktı o süreçte izolasyonda kalıyorsunuz otelde transferden iki gün önce gidince sorun olmuyor ama kuralları okumayan çok hasta var yanlış bilgi yayıyorlar mesela türkiye'den giderken 3 ile 5 gün arası testinizin olması lazım transferden önce 2 gün de orda olmanız lazım ama transferden iki gün önce Türkiye den test yaptırıp uçağa binmeye çalışıyor ki binemedi şahit oldum ya da transfer günü orda oluyor sonucu çıkmadan alınamaz kliniğe transfer olmaz ona da şahit oldum ama sağlık Bakanlığı ile alakalı değil kesinlikle şahısların bilgisizliģi eksik ya da yanlış yorumlayıp mağdur oluyorlar yazık üzüldüm. Biz hiç sıkıntı yaşamadan gittik çok şükür tatil gibi geri döndük darısı sizlere olsun inşallah
ay bende izledim ınsanların gözleri fln yaşarıyor. etrafımda yaptıranlara da sordum cok zor oldugunu soyledıler. 2 kere gıdeceğimiz için biz 8 kere yaptırmamız gerekıyor maalesef esımle bırlıkte. herhalde o kadar yaptırmaya alısırız artık....bacım instada gördüğüm kadarıyla suratları bya değişiyor ama çığlık atana denk gelmedim. o kadarda zor değildir. küçük kızlar yapıyorlardı izledim bende g,idicem die
sizde benim gibi gidiş gelişmi yapacaksınızay bende izledim ınsanların gözleri fln yaşarıyor. etrafımda yaptıranlara da sordum cok zor oldugunu soyledıler. 2 kere gıdeceğimiz için biz 8 kere yaptırmamız gerekıyor maalesef esımle bırlıkte. herhalde o kadar yaptırmaya alısırız artık....
ya aslında daha belli değil kafam çok karışık. uygn donör olunca bana haber verınde en azından esımı gondereyım sperm vermeye dedım sonra embrıyo dondururuz. müsaitlik durumuna göre ben transfere gıderım. esımle aynı yerde calsıyorz ızın almamız cok sıkıntı aynı anda. ve bu olaydan kımsenın haberı yok. bı böyle düşünüyorum. birde gıdıp 1 hafta kalıp hem sperm hem transferı de halledıp gıtmeyı dusunuyorum. yada esımle bırlıkte 2 kere gıt gel yapıcaz. daha tam bellı değil cnm.sizde benim gibi gidiş gelişmi yapacaksınız
Teşekkür ederim amin inşallah. Test çok kolay evet çubuk sokuyor 10 sn bile sürmüyor hafif gidiklanma hissi boğazdan alırken de öğürecek gibi oldum ama o da 5 sn falan yani çok çok çok kolay hatta Kıbrıs'taki daha kolay ve pratikti iki yaş üstü çocuklara bile yapıyorlar korkmayınMRHABA hugul. transferın hayırlı olsun. güzel haberlerini verirsin inşallah bizlere hepimize de umut olursun. pcr testi çok zor dıyorlar doğru mu acaba? burun deliğinden göz pınarlarına kadar cubuk sokup sürüntü alıyorlarmış. benı bu test cok korkutuyor yaa...
Kandan vermiyorsunuz sürüntü alınacak eğer uçuşunuz ne zaman ise ondan en az 3 en fazla 5 gün önce test yapmanız lazım yani mesela 26 sında uçağa bineceksen eğer 21 ile 23 arası test yapman lazım testi sabah verin ki akşama çıksınCanım kusuruma bakma anlamadımda Turkiyeden giderken 3 İle 5 gun arası test olcak ya ben kanı ne zaman vermeliyim ki o zamana denk gelsin?
Teşekkür ederim cevabın için. bu testi devlet hastaneleri de yapıyor mu acaba?Teşekkür ederim amin inşallah. Test çok kolay evet çubuk sokuyor 10 sn bile sürmüyor hafif gidiklanma hissi boğazdan alırken de öğürecek gibi oldum ama o da 5 sn falan yani çok çok çok kolay hatta Kıbrıs'taki daha kolay ve pratikti iki yaş üstü çocuklara bile yapıyorlar korkmayın
ilk dediğin okadar mantıkliki bacım benimki sprem donasyonu eşime diyorum günü bilrik iki kere gidim gelim akşam evimde olurum diyorum hem madden hem kimsenin hisetmiceği bir şey olur diyorum yok diyor. illa ki bnesiz gidemezsin diyor. anlamıyor bir türlü.ya aslında daha belli değil kafam çok karışık. uygn donör olunca bana haber verınde en azından esımı gondereyım sperm vermeye dedım sonra embrıyo dondururuz. müsaitlik durumuna göre ben transfere gıderım. esımle aynı yerde calsıyorz ızın almamız cok sıkıntı aynı anda. ve bu olaydan kımsenın haberı yok. bı böyle düşünüyorum. birde gıdıp 1 hafta kalıp hem sperm hem transferı de halledıp gıtmeyı dusunuyorum. yada esımle bırlıkte 2 kere gıt gel yapıcaz. daha tam bellı değil cnm.
Rica ederim önce halk bankasına 110 TL yatırıp dekont ile gidiyorsunuz hastane de doktor giriş parası alıyor ücret vermek istemiyorsanız devlet hastanesi de yapıyor özel de yapıyor ama hepsi değil sağlık Bakanlığı liste yayınladı hangi hastaneler diye Google sor bulursun listeyiTeşekkür ederim cevabın için. bu testi devlet hastaneleri de yapıyor mu acaba?
koskoca ınsanlarız ama işte eşler izin vermıyor. benımkı de vermez belki bilemiyorum. benım yumurta donasyonu olacak o yuzden sperm ıcın esım yanlız gıder transfere de artık bırlıkte gdıcez. ama bu pcr testi yüzünden mecburen orada kalmak zorundayız. günübirlik olmuyor artık malesef. arkadaşlarım ne guzel günübirlik halletmişlerdi. bız cok kötu zamana denk geldık.ilk dediğin okadar mantıkliki bacım benimki sprem donasyonu eşime diyorum günü bilrik iki kere gidim gelim akşam evimde olurum diyorum hem madden hem kimsenin hisetmiceği bir şey olur diyorum yok diyor. illa ki bnesiz gidemezsin diyor. anlamıyor bir türlü.
Allah razı olsun.Kandan vermiyorsunuz sürüntü alınacak eğer uçuşunuz ne zaman ise ondan en az 3 en fazla 5 gün önce test yapmanız lazım yani mesela 26 sında uçağa bineceksen eğer 21 ile 23 arası test yapman lazım testi sabah verin ki akşama çıksın
Yakın zamanda gittim geldim çok zor bir prosedürü yok dolaşıma izin verilmeme durumu yok sadece havaalaninda inince pcr testi alıyorlar onun çıkması 8 ile 24 saat arası bizim ki 12 saatte çıktı o süreçte izolasyonda kalıyorsunuz otelde transferden iki gün önce gidince sorun olmuyor ama kuralları okumayan çok hasta var yanlış bilgi yayıyorlar mesela türkiye'den giderken 3 ile 5 gün arası testinizin olması lazım transferden önce 2 gün de orda olmanız lazım ama transferden iki gün önce Türkiye den test yaptırıp uçağa binmeye çalışıyor ki binemedi şahit oldum ya da transfer günü orda oluyor sonucu çıkmadan alınamaz kliniğe transfer olmaz ona da şahit oldum ama sağlık Bakanlığı ile alakalı değil kesinlikle şahısların bilgisizliģi eksik ya da yanlış yorumlayıp mağdur oluyorlar yazık üzüldüm. Biz hiç sıkıntı yaşamadan gittik çok şükür tatil gibi geri döndük darısı sizlere olsun inşallah
amin bacım aminSizin adınıza çok sevindim. inşallah güzel haberlerinizi de alıp hep birlikte seviniriz. ancak herkes sizin gibi şanslı olmayabiliyor pcr testi orada yaşayanların bile 10 günde çıktığı oluyormuş. sizin bu konudaki şansınız oldukça iyiymiş. bence bir de piyango bileti alın hemen :)) kendi adıma söylemek gerekirse ben konaklama yapmıyorum aynı gün içinde gidip dönmem gerekiyor dolayısıyla test yaptırıp sonucu bekleme gibi bir lüksüm ne yazık ki yok. sağlık bakanlığı ile ilgili olan durum; pcr testi sonucunun çıkmaması neticesinde şehir içinde dolaşımın olmaması. Yani benim gibi günübirlik işini halledip dönmek isteyenler için sağlık bakanlığının dolaşım vermemesi çok problem ve genel olarak da sorun yaşayan grup, bu grup. yoksa sizin gibi konaklama yapacaklar için bu sorun olmuyor. daha önce bir transferim olmuştu sabah gidip öğleden sonra dönmüştüm. bu rahatlığı sağlamak adına görüşmeler yapılıyormuş. hayırlısı olsun inşallah.
ya aslında daha belli değil kafam çok karışık. uygn donör olunca bana haber verınde en azından esımı gondereyım sperm vermeye dedım sonra embrıyo dondururuz. müsaitlik durumuna göre ben transfere gıderım. esımle aynı yerde calsıyorz ızın almamız cok sıkıntı aynı anda. ve bu olaydan kımsenın haberı yok. bı böyle düşünüyorum. birde gıdıp 1 hafta kalıp hem sperm hem transferı de halledıp gıtmeyı dusunuyorum. yada esımle bırlıkte 2 kere gıt gel yapıcaz. daha tam bellı değil cnm.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. 10 günlük sonuç çıkmama aksi giden durumlar içindir rutinde değildir zaman zaman sistem çöküyor olabilir. Yani mantıklı olan aslında test sonucuna kadar dolaşım izni verilmemesi çünkü her açıdan risk. Sizin için umarım her şeyin en iyisi olur merak ettiğim neden aynı gün dönüyorsunuz bir gün dinlenme öneriyor genelde doktorlarSizin adınıza çok sevindim. inşallah güzel haberlerinizi de alıp hep birlikte seviniriz. ancak herkes sizin gibi şanslı olmayabiliyor pcr testi orada yaşayanların bile 10 günde çıktığı oluyormuş. sizin bu konudaki şansınız oldukça iyiymiş. bence bir de piyango bileti alın hemen :)) kendi adıma söylemek gerekirse ben konaklama yapmıyorum aynı gün içinde gidip dönmem gerekiyor dolayısıyla test yaptırıp sonucu bekleme gibi bir lüksüm ne yazık ki yok. sağlık bakanlığı ile ilgili olan durum; pcr testi sonucunun çıkmaması neticesinde şehir içinde dolaşımın olmaması. Yani benim gibi günübirlik işini halledip dönmek isteyenler için sağlık bakanlığının dolaşım vermemesi çok problem ve genel olarak da sorun yaşayan grup, bu grup. yoksa sizin gibi konaklama yapacaklar için bu sorun olmuyor. daha önce bir transferim olmuştu sabah gidip öğleden sonra dönmüştüm. bu rahatlığı sağlamak adına görüşmeler yapılıyormuş. hayırlısı olsun inşallah.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. 10 günlük sonuç çıkmama aksi giden durumlar içindir rutinde değildir zaman zaman sistem çöküyor olabilir. Yani mantıklı olan aslında test sonucuna kadar dolaşım izni verilmemesi çünkü her açıdan risk. Sizin için umarım her şeyin en iyisi olur merak ettiğim neden aynı gün dönüyorsunuz bir gün dinlenme öneriyor genelde doktorlar
Ayy çok teşekkür ederim bu bilgi içinHerkese merhaba, kıbrıs'ta bu donasyon konusuyla ilgili olarak sağlık bakanlığı ile görüşmeler yapılıyormuş. en azından sadece bu konu için, oraya gitmek zorunda olan insanlar için bir ayrıcalık ya da daha kolay bir prosedür uygulanması için. perşembe günü sağlık bakanlığı ve klinikler toplantı yapacak cuma günü net bir bilgi paylaşımı olacakmış. bu dönemde ciddi problemler yaşayanlar olmuş. bazı klinikler açılmış "sorun yok gelin" denilmiş ama sağlık bakanlığı şehir içinde dolaşıma izin vermemiş. transfer günü gelen kadınların transferleri yapılamamış. çok fazla problem yaşanmış bu dönemde oraya gidenlerle. bakalım bir uzlaşmaya varabilecekler mi?
umarım bu sorun çabucak çözülür ve bizde bebeklerimize kavuşuruz sağlıkla
Hugul bugün senin transferinin kaçıncı günü?Yakın zamanda gittim geldim çok zor bir prosedürü yok dolaşıma izin verilmeme durumu yok sadece havaalaninda inince pcr testi alıyorlar onun çıkması 8 ile 24 saat arası bizim ki 12 saatte çıktı o süreçte izolasyonda kalıyorsunuz otelde transferden iki gün önce gidince sorun olmuyor ama kuralları okumayan çok hasta var yanlış bilgi yayıyorlar mesela türkiye'den giderken 3 ile 5 gün arası testinizin olması lazım transferden önce 2 gün de orda olmanız lazım ama transferden iki gün önce Türkiye den test yaptırıp uçağa binmeye çalışıyor ki binemedi şahit oldum ya da transfer günü orda oluyor sonucu çıkmadan alınamaz kliniğe transfer olmaz ona da şahit oldum ama sağlık Bakanlığı ile alakalı değil kesinlikle şahısların bilgisizliģi eksik ya da yanlış yorumlayıp mağdur oluyorlar yazık üzüldüm. Biz hiç sıkıntı yaşamadan gittik çok şükür tatil gibi geri döndük darısı sizlere olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?