Cewlikcim hosgeldin ❤
O gün ben çok çok üzüldüm. Para konularında çok hassasım. Biri tarafindan haksızlığa ugramaya dayanamıyorum. Ama mesele para olunca iş daha da farklı oluyor. O kişinin haysiyetiyle, şerefiyle oynamış oluyorsunuz. Çamur at izi kalsın dedikleri bu işte. O gün yazılanları okudukca elim ayağım gitti. Bak hala bunu konuşuyoruz. Arkadaşlar Murakami ile Zazanin para aldığını düşünmüyorum dedikçe bile canım acıyor. O gün benim Kazen'in kim olduğunu bile bilmeden siteye para yediriyorlar herhalde demem hoş bir davranış olmamış evet. Ama ben durup yaptığımın gittigi yerleri anlayip empati yapıp özür mesaji yazdığım sıralarda Kazen bana iftira mesajlari, öfke mesajları yazmakla meşguldü. Ben dayanamayip Kazene yazmasam telefonla konusmasak bu böyle sürüp giderdi belki. Konusarak anlasmak daha farklı oluyor. Bekledigimden çok farklı bir telefon gorusmesiydi. Neden çok cilfirasita kızdığını anlattı. Onun açısından bakınca bir itham aldığı için kızmasını haklı bulsam da kızgınlığını bu şekilde kinve öfke içinde bizden çıkartmasını doğru bulmuyorum. Telefonda da kendisine bunu söyledim. Fakat o gün çok da bezdim. Gururum kırıldı. Hayatımda hiç böyle bir iftira ile karsilasmadim. Hala cok çok cirkin buluyorum. Çok üzüldüm,cok kirdinizbeni dedigimde bunun ivin yazdım zaten dedi Kazen. Ama görüyorsunuz ki
Kazen
bey, ben durumu bilmeden Bahcecinin medya yasağını bilmedigim için o olaydan şüphelenerek böyle yanlış bir çıkarım yaptığımı, böyle bir kanıtım olmadığını, sizin bana telefonda yaptığınız aciklamadan sonra da zaten artık buna inanmadığımı söyledim, söylüyorum. Fakat siz benimle ilgili ortaya attığınız bu yalan ile ilgili bir açıklama yapmadınız henuz
Kazen
. Sayenizde üzerimde hala böyle bir çamur var. Benimle konusurken samimi idiyseniz lütfen burada neye istinaden böyle bir iddiada bulundugunuzu yazın.
Yahu ben 2 kere Çekya'ya gittim. Tabi ki Cekya'yi yazacağım. Ayrıca burada merkez adını bir kac o da insanlar sordugu için ya da Cekyadaki Unica merkeziyle kiyasladigimiz için gittigim merkezin adını yazdım. Para alıyor olsam koca ülkeye insanları yonlendiriyorum diye mi alıcam?? Ayrıca ben hic pozitif almadım Repromeda'da. Bunu da herkes biliyor. Ben abrupa bitliginde oldukları için sistemlerine daha çok güveniyorum. Kapılar açık olsa yine oraya giderdim. Ayrıca tabi ki Vekta yazıp duracağım. Burada hepimiz birseyleri kiyasliyiruz. Benim bir suru şöyle mesajim vat. "Cekya'da şu şöyleydi,Kibrusta nasil oluyor" Ben Cekyayi biliyirum sadece, o yuzden onu anlatabilirim ve Kibrislailgili birsey öğrenmek için onunla kiyaslayabilirim. Ayrıca bu aralar ben çokca intersonodan da bahsettim. Oradan da aliyorum acaba birsey?? Biotex icin de şöyle demistim. Oraya giden olursa birlikte indirim alabiliyir muyuz fiye soralım dedim. Herhalde Biotexden de aliyirum para. Sonra da bir ara Dunyaivf e taktim. Bunlar dunya listesinde 4. siradaymus diye yazdım. Galiba bunu 2 ayri defa yazdim ustune üstelik. Bayagi Dunya ivf'in dereklamini da yapmisim yahu. Ama simdi de Gynolife diyorum. Tutsun bebisim hergun Gynolife yazicam buraya. Herhalde onlardan da para alıyorum. Yahu ne kadar çirkin degil mi? O gün ben sizden özür dilerken
Kazen
siz beni şüphe altında buraktiginiz konular hakkında bir tek laf etmediniz. Ayıp olmadı mi?
Arkadaşlar benim agiximdan bir kez Repromedaya gelin çok iyi diye birsey duydunuz mu? Şüphesi olan tek tek okusun mesajlarımı. Ayrıca akıl var mantık var. Neden insanları kimsenin gitneyi tercih etmediği, seyahat etmek icin vize gerektiren, dil bariyeri yüzünden cogu kişinin tercih etmedigi, ayrica konaklama,yol ve günlük masrafları daha pahalı bir yere gitmeleri için ikna etmeye çalışayım???
O gün telefonda sizi üzmek için söyledim bunu dediniz ama bakın insanların aklında kuşku bırakmış olabilirsiniz ki insanlar ben Murakamiye inanıyorum diye açıklama yapmak zorunda hissediyorlar kendilerini. Bu arada teşekkür ederim bu iftiraya inanmayan arkadaşlarıma. Ama o günden sonra öyle kırıldım ki foruma girmek bile gelmiyor içimden. Burada benimle ilgili yaptığınız iddia konusunda açıklama yapmanızı bekliyorum
Kazen
Ayrıca sadece ben degil
Z
Zaza74
de bir aciklamanizi hakkediyor. Hiç birimiz böyle davranilmayi hakketmedik. Sinirinize anlayış gösteriyorum. Kaba ve kırıcı uslubunuzu o gün sizin de kırılmış olmanıza bağlamis ve unutmustum. Telefonda da böyle konusarak anlaşmıştık. Ama attiginiz çamurları temizlemenizi bekliyorum.