Cewlikcim vallahi okurken gözlerim sulandı. Desteğin için çok teşekkür ederimCanim arkadasim dert ortagim kendini nolursun üzme ben yazini okurken gercekten üzüldüm cünkü inan bana samimi olupta tersini karsidan alinca insan cok kiriliyo. Inan bana sana yazmak icin girdim ve yaziyorum yoksa bende kadinlar kulübüne küstüm kirildim icimden yazmak gelmiyo. Ama samimiyetimle söylüyorum uzun zamandan beri takip ediyorum kulübü kazenin sivriliginden birazda ukala tavri haricinde objektif oldugunu düsünüyodum hep hálada düsüncemin arkasindayim. Kendisini aradim konustuk bende seni üzmek istedim dedi cünkü sen halilden dolayi kazen beni engelledi yazdin. Oysa ben öyle demek istememistim kizlar ben yasadigim kötü durumlari yasarken sesiniz cikmadi kazende beni engelledi yazmistim. Kazen tarafindan bakinca hakli yazimdan bu anlasiliyo.ama kazende yinede okadar kirici ve ukàlaca bi tavir takinmamaliydi cünkü gercekten cok zor seyler yasadik hepimizde. Buarada zaza ve sen reklamdi yada yönlendirmedir ( inanmiyorum ) lafi bile degil canim. Sizin icin elimi atese koyarim diyorum. Seni ve zazayi kocaman öpüyorum moralini yüksek tut hersey bizler icinde bigün cok güzel olucak canim arkadasim ❤
![]()
Aslında sana ben de katılıyorum. Telefonda Kazen çok sakin biri. Yazdıkları kafamda daha farklı bir Kazen oluşturmuştu. Ama karşılıklı konusunca anlaştık, problemleri çözdük. Dedigin gibi kızınca dili çok sivri. Neyse bu konu üzerinde daha fazla durmamaya çalışacağım.
Kendime zarar bir durum oluyor yoksa.
Cewlikcim